Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Зеленский против Порошенко. Чужой против Хищника

• Автор теми Автор теми Intel Inside
  • Дата створення Дата створення
Тоже обратил на это внимание. Отвернулся от людей.
jc3ecb.webp

:відстій:

Порошенко: Українська мова буде захищена, ми будемо рухатись в Європу. Нам треба проукраїнський президент, який має захистити Україну. Дуже тішуся і пишаюсь результатами, коли і квоти на українському ТБ і радіо, і українське книговидання ніяк не зачіпає права національних меншин.
ФАКТЧЕК:

З 13 жовтня 2018 року загальнонаціональні та регіональні канали зобов’язані забезпечувати в своєму ефірі 75% україномовного контенту, а місцеві мовники – 60%. У новинах має бути 75% державної мови. На визнання передачі українськомовною впливає мова ведучих, а мова учасників передачі не враховуватиметься. Квота має виконуватися із 7:00 до 22:00. Мовні квоти для медіа є у низці європейських держав.

Я не розумію де я можу відкрити вікно щоб тобі відповідь м о ї х міркувань. Я, са Бо та (г, g,ж) на. Моя дата народження 13 96 1983 (=21 не згораюче число того хто не горить Бог). я тінь величі.

Они смотрят на нас как на ****о!

7ccf8e001fefd9267c75915d95bda449-full.jpg

Не дивно таке чути від недотурка, що здриснув до басурманів та денно і ношно намагається плювати в бік України. Не зважаючи на зустрічний вітер.

Доречі. Ти так жодного разу і не відповів на питання. Ти став своїм для турків, чи так і ходиш гяуром нікчемним?

Провести *****ьную избирательную кампанию
@
Убого просрать дебаты
@
Раздраконить народ агрессивным популизмом порохоботов
@
Чому у Зеленского такая поддержка? Ууу, зебилы-зрадники!!1

З.Ы. Забавно, что поскольку Зеленский для украинской политики человек извне, то у него по сути иммунитет к традиционным *****ометаниям. Но петины политтехнолухи по другому не умеют, поэтому в ход идут любые мелочи - чушь про повестку, от которой Вова скрывался в телевизоре, байки про наркоманию, классическое "агент путина", обертки и коты в мешке и т.д. и т.п. В итоге получаем сомнительного президента с еще более сомнительной командой и сомнительное будущее страны. Спасибо порохоботскому кодлу за это.

Короче, я дав зрозуміти що я можу і матом нагнути. Та я не Робін Гуд нагибати багатих за їх грощі, і давати бідним заради задоволення. Хоч це і виглядає пошло , але конкурентів багато у футболі, і я люблю чесну гру.

Alex Noinets
Пока в ЛНР руководит не Лея Органа, а ДНР не Хан Соло, это не повстанцы, а *****ы.
Легко же различить, в самом деле.
Почему такие простые вещи он не может ну если не понять, то хотя бы запомнить?
+500

Можете назвати це знайомство, далі будуть, далі На далі Вам в далі міркування.

Назад
Зверху Знизу