Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Зеленский против Порошенко. Чужой против Хищника

• Автор теми Автор теми Intel Inside
  • Дата створення Дата створення
Чтоб по теме сливаться, нужно эту тему начать, мальчик-несмышлёныш, а я с быдлом беседы вести смысла не вижу:)
Ну вот видишь, нормально общаться ты в принципе не умеешь. От вопроса ушла хамством. А ведь беседы то ведёшь и уже не первый раз ;). Так что гуляй, глупый человек (чтоб не обвинила в недоёбе:D ).

кто-то треуголку нажал, на всякий случай повторю: ***, ссыкун, наркет и ещё раз ссыкун:D

Расовая нетерпимость небось, или еще какая херня)))
Я ж говорю - срочно Вальцман забылся)))
Так то фейк *****ский, а тут лично беня сказал. На 100%.
И шаббат, говорит, соблюдать его заставлю)))
****ец кварталу по субботам)))

Ви знаєте... нас стільки тими ***ами кожні вибори лякали.
І той *** і той. Навіть приплели, що пан Тягнибок ***...
Питання навіть не в ***ах. Ну хай ***. Аби не *******.
А от те що наркоман і сцикло банальне то да.
Ну, десь там Тягнибок, м'ать як не ***, то піджидок, таких багато, і то нічо.
***и є навіть очєнь нормальні чуваки, сама знаю кількох, і для мене особисто взагалі не в нації справа (якщо не *****).
А щодо наркомана...ну, хзн, чи наркоман він, чи нє. Пєтю теж звинувачували, що він *****, хоча якщо має діабет, то бувши алкашем, не дожив би до своїх літ.
Сказати можна що завгодно на кого завгодно, це інтернет.
А от справи...реальні справи - то да. Але поки що я не бачу ніяких справ, окрім загальної жахливої істерії.

e5geed.webp

:нудно:

Ну вот видишь, нормально общаться ты в принципе не умеешь. От вопроса ушла хамством. А ведь беседы то ведёшь и уже не первый раз ;). Так что гуляй, глупый человек (чтоб не обвинила в недоёбе:D ).

Тут "это ты, а я кто?" не прокатит, *****:D

Ну, десь там Тягнибок, м'ать як не ***, то піджидок, таких багато, і то нічо.
***и є навіть очєнь нормальні чуваки, сама знаю кількох, і для мене особисто взагалі не в нації справа (якщо не *****).
А щодо наркомана...ну, хзн, чи наркоман він, чи нє. Пєтю теж звинувачували, що він *****, хоча якщо має діабет, то бувши алкашем, не дожив би до своїх літ.
Сказати можна що завгодно на кого завгодно, це інтернет.
А от справи...реальні справи - то да. Але поки що я не бачу ніяких справ, окрім загальної жахливої істерії.
В інтернеті повно інтерв'ю людей з шоубізнесу. Багато з них відверто визнає, що для підтримання тонусу під час виступів, а гастролей особливо, вживали алкоголь, тоніки чи *********.
От тільки Сердючка в своєму останньому інтерв'ю визнав, що гастролі припинив через проблеми з алкоголем.
Тому я більш ніж впевнений, що там було усе. Тим паче Зеля з Кривого Рогу... Щоб зрозуміти це, там треба трішки пожити, знати людей. Особливо молодь. Там реальна проблема з алкоголезалежністю та наркотою. Харків навіть близько не стоїть.
А Тягнибок... там частка ***а як в мене москаля.
І дійсно навіть не в національності питання. А в справах. В позиції. В баченні України. І яким кандидат є українцем. А Зеля навіть мову не вивчив. Українців завжди лохами показує... Гнида він просто. Клоун.

А почему он наркоман?Что за бред?Нормальный спортивный парень.Как он может быть наркоманом ?Он же спортом занииается,какие могут быть *********?Порохоботы вообще ниже дна опустились

Это все херня. Там на файсбуке сокурсница Зеленского написала, что он еще с института на коксе сидит.
А тут еще жалуются что стране нужен здоровый президент. Куда уже здоровее? 20 лет на коксе и при этом еще может 7 раз подтянуться. Там не здоровье, там ЗДОРОВИЩЕ! :іржач:

Ну шо за ***ня?
Содержательная беседа еще вчера была, а тут какашками друг в друга кидаетесь.
Да пошлите друг друга ***** и давайте снова про наркета и ссыкуна.

Назад
Зверху Знизу