Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Замбія

• Автор теми Автор теми zeslavik
  • Дата створення Дата створення
Якщо їхати до Мадагаскару, то вчи французьку мову, англійської мови там обмаль. Без французької мови будеш дуже обмежений у спілкуванні з людьми та дівчатами. Та й дорожче буде.
так-так, я ж такий блазень який вчить кожну мову країни куди їде на 1 тиждень ??‍♀️?
А для чого онлайн-перекладач з мікрофоном у телефоні?

Не смішно.
До речі ось ви такі типу фукаєте на Африку, але навіть не знаєте як НА ВАС фукають Західна Європа та США в плані: та в тій Україні половина гепотитних, а інша половина спидозних/чахоточних/холерних, etc. ?
Та знаємо, знаємо... З 2004-го навколишнім талдичу, та дарма...

Мої колеги ще з "помаранчевих" часів були у оверзахваті щодо європерпектив. Не тільки мої: чи пам'ятаєте, було навіть таке собі "міністерство євроінтеграції", очолюване паном Рибачуком ?

Дивлячись на оці морквини, що подеколи було (бува!) підвішено перед віслюковою пащею цього суспільства...такий-от фейспалм відчував, шо піпец...

Цей кейс потртбує окремого есею, щоб визначити та висловити навіть не весь, а частку тодішніх та й потеперішніх неадекватностів суспільства:

от, за те "європрагнення" ще тоді казав, шо це, власне, трансформація совкового уявлення за "комунізм" - "кагда пріходіш в магазін і берьош, сколько чіво тібє нада, і нікакіх деніх нє будіт"

Та дофіга, що сказать, і казав, та шкода, не трібун я, не харізматик - індоктриноване паньство без аніякої критики сприймало тодішній "5 канал", потім "Шустера" та іншу всіляку грантовживаючу ****оту...

(Вибачте, трохи перемкнуло. Пшепрашен за офтоп)

Не смішно.
До речі ось ви такі типу фукаєте на Африку, але навіть не знаєте як НА ВАС фукають Західна Європа та США в плані: та в тій Україні половина гепотитних, а інша половина спидозних/чахоточних/холерних, etc. ?
Де ти знайшов що смішно?

так-так, я ж такий блазень який вчить кожну мову країни куди їде на 1 тиждень ??‍♀️?
А для чого онлайн-перекладач з мікрофоном у телефоні?
Ну там Інтернет м'яко кажучи подекуди. Офф також є проблеми

Як будете на Мадагаскарі, знайдіть в Антананаріву обаятєльного набожного ****юка-строітєля лєт под 50, на ім'я Паскаль Ракутуніаіна, і прівєт от мене передайте!

Як будете на Мадагаскарі, знайдіть в Антананаріву обаятєльного набожного ****юка-строітєля лєт под 50, на ім'я Паскаль Ракутуніаіна, і прівєт от мене передайте!
? Якось вночі прилетів до Адлера, прямо з а/п взяв таксі до кордону (Псоу); дорогою водій каже: у Сухумі передай вітання [ такому-то панові; фотограф; російське ім'я-прізвище ]

Наступного дня блукаю із місцевим чічероне мавп'ятнею, згадую між іншим просто так за того "Вову" - а поруч молода пара (на погляд ані апсуа, ані вірмени - греки, скоріш), почувши, кажуть: а він там-то і там-то!

Поїхали, реально. Ну, там увесь надалі кавказький от ето вот всьо...

Мої колеги ще з "помаранчевих" часів були у оверзахваті щодо європерпектив. Не тільки мої: чи пам'ятаєте, було навіть таке собі "міністерство євроінтеграції", очолюване паном Рибачуком ?

Дивлячись на оці морквини, що подеколи було (бува!) підвішено перед віслюковою пащею цього суспільства...такий-от фейспалм відчував, шо піпец...

Цей кейс потртбує окремого есею, щоб визначити та висловити навіть не весь, а частку тодішніх та й потеперішніх неадекватностів суспільства:

от, за те "європрагнення" ще тоді казав, шо це, власне, трансформація совкового уявлення за "комунізм" - "кагда пріходіш в магазін і берьош, сколько чіво тібє нада, і нікакіх деніх нє будіт"

Та дофіга, що сказать, і казав, та шкода, не трібун я, не харізматик - індоктриноване паньство без аніякої критики сприймало тодішній "5 канал", потім "Шустера" та іншу всіляку грантовживаючу ****оту...

(Вибачте, трохи перемкнуло. Пшепрашен за офтоп)
класно критикувати минуле, розмірковуючи "а якщо б так, а якщо б етак"...
Реальність така як є, і прийшли ми до цього за СУКУПНІСТТЮ різноманітних факторів.
Україне не знаходиться географічно десь в середині Європи. І тому немає сенсу порівнювати європейський шлях з якоюсь там Словенією.

класно критикувати минуле, розмірковуючи "а якщо б так, а якщо б етак"...
Реальність така як є, і прийшли ми до цього за СУКУПНІСТТЮ різноманітних факторів.
Україне не знаходиться географічно десь в середині Європи. І тому немає сенсу порівнювати європейський шлях з якоюсь там Словенією.
Зазвичай на банальні сентенції, схожі до вашої, саркастично реагують на кшталт: "угу, Волга впадаєт в Каспійскоє морє".

Хоча варто зазначити, шо:
- Каспій , то власне є не море, а озеро;
- дивлячись мапу, маю сумнів, шо Кама впада до Волги, а не навпаки;
- до Каспію (чи то моря, чи то озера) впада не ріка (чи то Волга, чи то Кама), а деяка кількість гірл. Що характерно: невизначена (непостійна, залежна від пори року, фаз Луни, вуглецевих викидів бізнес-джетів, булькотіння гіппопо в Лімпопо, шелесту сторінок підручників у *****ській школі дєрєвні ****оєдово, etc, etc) кількість.

Облишимо.
Аж ніяк не мав за мету умовну словєнію взвести на п'єдестал за взірець та дороговказ.. просто сумую навіть не через податливість суспільства до маніпулювання, а через відсутність наразі надійних запобіжників від цього.

Зазвичай на банальні сентенції, схожі до вашої, саркастично реагують на кшталт: "угу, Волга впадаєт в Каспійскоє морє".

Хоча варто зазначити, шо:
- Каспій , то власне є не море, а озеро;
- дивлячись мапу, маю сумнів, шо Кама впада до Волги, а не навпаки;
- до Каспію (чи то моря, чи то озера) впада не ріка (чи то Волга, чи то Кама), а деяка кількість гірл. Що характерно: невизначена (непостійна, залежна від пори року, фаз Луни, вуглецевих викидів бізнес-джетів, булькотіння гіппопо в Лімпопо, шелесту сторінок підручників у *****ській школі дєрєвні ****оєдово, etc, etc) кількість.

Облишимо.
Аж ніяк не мав за мету умовну словєнію взвести на п'єдестал за взірець та дороговказ.. просто сумую навіть не через податливість суспільства до маніпулювання, а через відсутність наразі надійних запобіжників від цього.
Люди не ідеальні... і українці такі, які є. До речі вони ДУЖЕ змінилися якщо порівнювати з Кравчуковською чи Кучмовською Україною. Шлях пройшли просто КОСМІЧНИЙ!
Кожна країна воювала за свої кордони... І це ще кращий варіант, ніж бути ніким в складі імперії, і подихати за її загарбницькі цілі, як роблять зараз дагестанці, татари та інші якути ???‍♀️

Люди не ідеальні... і українці такі, які є. До речі вони ДУЖЕ змінилися якщо порівнювати з Кравчуковською чи Кучмовською Україною. Шлях пройшли просто КОСМІЧНИЙ!
Кожна країна воювала за свої кордони... І це ще кращий варіант, ніж бути ніким в складі імперії, і подихати за її загарбницькі цілі, як роблять зараз дагестанці, татари та інші якути ???‍♀️
Так ти був на водоспаді Вікторія. ( foto davaj - davaj foto)
Там є y Замбія & Зімбабве, колишня Північна та Південна Родезія (Замбія та Зімбабве майже Домбабве).

Zambia / Zambezi

Можно не дякувати

Так ти був на водоспаді Вікторія. ( foto davaj - davaj foto)
Там є y Замбія & Зімбабве, колишня Північна та Південна Родезія (Замбія та Зімбабве майже Домбабве).

Zambia / Zambezi

Можно не дякувати

Замбія дуже відрізняється від Зімбабве... Це майже як порівнювати Туреччину з Туркменістаном...
І навіщо нам франкомовний фільм я так і не зрозумів ??‍♀️
Все що я знаю: бомжуй бонжур міс'є)

Знаю я один нарід, який хизується своїми щелепами і тому принципово не може вивчити жодну іноземну... ;)

Замбія дуже відрізняється від Зімбабве... Це майже як порівнювати Туреччину з Туркменістаном...
Ну ты даешь!
Икона всей Африки - водопад Виктория / Левингстона, входит в число самых крутых мест для посещения в мире.
Даже круче Ниагары или Игуасу.

Зачем ездил не понятно.

У меня нигде не написано что Зимбабве и Замбия одно и то же. Лет 100 назад была only 1 - Родезия.

Фильм можно смотреть даже без слов чтобы понять что там ****. Похлеще чем на Украине, где война. И там еще можно автоперевод вкл. если хочется понимать. Подстрочник.

Лусака посмотреть - это как приехать в Москву и рассказывать что посмотрел всю рф. :D

ні. Тільки місто Лусака. Я взагалі мейнстріми не полюбляю. ?
:кручусь::плачу::збентежений:

ні. Тільки місто Лусака. Я взагалі мейнстріми не полюбляю. ?

В том то и дело что там кроме природы смотреть нечего.
Есть еще несколько человек кто туда ездил. И на экскурсию, одна даже к ****у на *** наверное :( , и на маму посмотреть - богатая семья тамошняя.:(

Кстати, водопад со стороны Зимбабве намного круче. Но там еще страшнее чем в Замбии, опасно, и орками воспитанное население, СССР там поджигал в 70-е, А назло мы всем буржуям мировой пожар раздуем.
Была успешная страна, работа, но величие от орков пришло - ****ец.

Назад
Зверху Знизу