Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Замбія

• Автор теми Автор теми zeslavik
  • Дата створення Дата створення
Та шо нам з ними робити?
Середній розмір українського пісюна - 14.2 см. Середній розмір замбійської кров'янки не знаю, але у їхніх сусідів з ДР Конго - 17.92 см.
Зі своїми пуцвірками, ми там конкуренції не витримаємо 😂😂
ой, дурниці

а це взаємно?)
Бо тенденція така що до українки зараз хрєн підкатиш 😬😆 Особливо до тих які зараз в європі пожили 🤦🏾‍♀️
Так ти до неньки вертайся, тут тебе одразу полюблять!

Тільки на карантині краще буде посидіти, а то мало лі яка Єбола в тій Африці могла причепитися :D
з такими стереотипами я не дивуюся, чому Україна відстає від Африки як мінімум в плані відкритості людей 🤪

ось нещодавно побував уперше у Замбії та Ефіопії. Трохи фоток Замбії:

20250220_215611.webp
20250221_124719.webp

20250219_141816.webp
20250220_143825.webp

20250220_202828.webp
20250220_111157.webp

20250218_165324.webp
20250218_122029.webp

20250220_103741.webp
20250218_165408.webp

20250218_134900.webp
20250221_092609.webp
Круто.

Один знайомий вже двічі їздив на Мадагаскар.
Зараз там вже третій раз, мінімум місяць там.
Їздить в січні та лютому як правило.

саме для цих країн ніяких щеплень не вимагали. Ще минулої осені робив проти жовтої лихорадки. Місяць тому зробив проти гепотиту Б. Ну це просто для себе.

А ти які робив?
ГЕпатит , ти робив дві чи три рази щеплення?
Третій , через пів року роблять.

з такими стереотипами я не дивуюся, чому Україна відстає від Африки як мінімум в плані відкритості людей 🤪
Це важко - так жити, але ми доки що вивозимо...
Дякуємо за співучасть.

Круто.

Один знайомий вже двічі їздив на Мадагаскар.
Зараз там вже третій раз, мінімум місяць там.
Їздить в січні та лютому як правило.
теж туди збираюся... може в кінці року... Дивився літаки, багато пересадок треба.
Хоча з Парижа є прямий. А туди потягом наче 6-7 годин. Треба спробувати.

А знайомий не працює чи в нього відпустка така довга?

Це важко - так жити, але ми доки що вивозимо...
Дякуємо за співучасть.
мені в Кенії багато просто перехожих казали "welcome to Kenya!". А тут якісь додіки обзивають людей і ржуть з цього... Ну кретини, що ти зробиш 🤷🏾‍♀️🥵

мені в Кенії багато просто перехожих казали "welcome to Kenya!". А тут якісь додіки обзивають людей і ржуть з цього... Ну кретини, що ти зробиш 🤷🏾‍♀️🥵
Ех... Я теж дав маху...
Обізвав красиву дівчину бридким словом "шоколадка". Та ще й вжив слово шоколад у максимально грубій формі. Ех...

Ех... Я теж дав маху...
Обізвав красиву дівчину бридким словом "шоколадка". Та ще й вжив слово шоколад у максимально грубій формі. Ех...
Каяття заліковане 🐸
Йди, та більш не оте-то вот!

теж туди збираюся... може в кінці року... Дивився літаки, багато пересадок треба.
Хоча з Парижа є прямий. А туди потягом наче 6-7 годин. Треба спробувати.

А знайомий не працює чи в нього відпустка така довга?
Він працює на будівництві, контрактор. Взимку мертвий сезон, з січня по березень точно.
Сам він собі з нуля також будинок на чотири поверхи у Любліні збудував. З руками та головою поляк.

Якщо їхати до Мадагаскару, то вчи французьку мову, англійської мови там обмаль. Без французької мови будеш дуже обмежений у спілкуванні з людьми та дівчатами. Та й дорожче буде.
Острів як континент. Багато є чого. Різні культури і клімат. На півдні досить прохолодно.
Може й сам колись зберуся, поїхав би.

Без французької мови будеш дуже обмежений у спілкуванні з людьми та дівчатами. Та й дорожче буде.
@zeslavik!!! Біжи сюди! Я його тримаю! @ja написав "люди і дівчата"! Розумієш? Він відокремлює дівчат від людей!!! Для нього є люди, а є дівчата!
А ну, прочитай і йому лекцію з міжнародного етикету!

@zeslavik!!! Біжи сюди! Я його тримаю! @ja написав "люди і дівчата"! Розумієш? Він відокремлює дівчат від людей!!! Для нього є люди, а є дівчата!
А ну, прочитай і йому лекцію з міжнародного етикету!
та й не кажи! Неподобство 😬

Третій від генітального гепатиту.
Не смішно.
До речі ось ви такі типу фукаєте на Африку, але навіть не знаєте як НА ВАС фукають Західна Європа та США в плані: та в тій Україні половина гепотитних, а інша половина спидозних/чахоточних/холерних, etc. 😂

Назад
Зверху Знизу