Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

"Закон о немецком языке" ;)

• Автор теми Автор теми Rokky
  • Дата створення Дата створення

Вы, [SIZE="3"][B][U]до[/U][/B][/SIZE] этой темы читали текст принятого закона?

• Да

Голосів: 37 21.9%
  • Нет

Голосів: 132 78.1%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    169
  • Опитування закрито .
Ты че больной? где ты видел вообще русскую рекламу? все тупо на украинском. Спустись в метро. Маразм там процветает, реклама на одном языке, ориентированная на людей которые говорят на другом языке. .
Від дибіла чую. А ще модератор. Шовінюга. Фашист. І беруть же таких кретинів хамовитих у модератори.
Вот вам і раджу спуститися в метро і подивитися, якою мовою реклама. І навіть зовні підняти хоч раз свою модераторську шовіністичну башкердяцію і подивитися, якою мовою наклеєна на щитах реклама від ПР і КПУ. А це все порушення закона. І порушення мого права на рідну мову. Я не проти дублювання реклами росіянською, наприклад як у Казахстані. Там чітко прописані правила використання казахської та росіянської мов у рекламі. Росіянська має бути ¾ шрифту від казахської. Знаходитися нижче, або ліворуч. А в нас все напишуть росіянською, а українська 8 шрифтом десь у самому низу.
І взагалі, якою мовою має бути реклама в Україні? Звісно ж державною. В якій державі по-іншому? Можна додати лише норму про право використання ПОРУЧ з державною мови національної меншини. Ніхто ж не проти. Але ж ви і вам подібні хочете тільки ЗАМІСТЬ.
Мало украинской литературы? А кто ее будет покупать, если маленький спрос на нее здесь?
Звідки ця маячня? Що ви мелете? В нас вже давно не попит керує ринком, а нав’язування товару. Є в Харкові книгарня Є. Збанкрутіла? Ага, розмріялися русодрочери. А коли дали пільги на друк україномовної книги, то чомусь її розкуповували. І вигідно було видавництвам її видавати. Тільки це був дуже короткий проміжок 2007-2010 років. ПР одразу ці пільги скасувало, коли до влади дорвалися. А то не дай боже українці на рідній мові книжки читатимуть.
Издавай книги в убыток себе раз такой патриот.
Як можна назвати видання книг в державі, де носії мови складають більше 60 відсотків збитковим? Чи буде попит? Буде, ще й який. Просто зрозумійте нарешті, що окрім наших видавництв є ще й іноземні. В першу чергу росіянські. І вони просто захопили наш ринок. Ви ж погодьтеся: за умови вільного володіння двома мовами людина купуватиме книгу будь-якою з них, аби дешевше та цікавіше. А нашим книговидавцям важко конкурувати за таких обставин з іноземними і навіть своїми ж російськомовними. Адже носіїв росіянської більше, звісно і вартість книги можна робити меншою, і асортимент збільшувати. Тому то й потрібні пільги для власного україномовного книговидання. І ця практика є в дуже багатьох країнах. Тільки в нашій країні підараси при владі роблять все, аби знищити українське книговидання. І їм це майже вдалося. 2010 рік був самим провальним по книговиданню українською мовою за всі роки незалежності.
А где вообще Украинские авторы?
А де сучасні росіянські? Вам вони відомі? Є українські. Як початківці, так і професійні. Вам вони через ваше ставлення до всього українського просто невідомі. Не бачу навіть сенсу їх вам озвучувати. Все одно напишете тупе: а хто єто? Та й окрім власних письменників є й закордонні. Їх теж цікаво почитати, і, звісно ж, є бажання читати їх рідною мовою, а не іноземною. А нас цих прав знову ж таки позбавляють.
Пусть пишут книги, снимают кино и пишут музыку, пожалуйста, вот этим надо популяризировать язык, а не принудительно запрещая другой язык.
Так ви погляньте у дзеркало. Це ж ви і вам подібні забороняєте і позбавляєте можливості українцям читати, знімати та співати рідною мовою. Чому ви свої вади перекладаєте на інших? Чому не випускають україномовні книги? Бо не дають можливості.
Чому так мало українських пісень в ефірах? Бо не пускають.
Для прикладу: роки 3-4 довелося їхати з молодим херсонським гуртом у потязі. Розговорилися. І заговорили про пісні та розкрутку. Хлопці писали пісні українською. Пісні чудові. Шукали доступу до ефіру. А їм всі ставлять умову: співайте росіянською. Хлопці спробували росіянською пару пісень – ну не те. Їм врешті-решт вдалося розкрутитися. Але не завдячуючи радіо чи телебаченню. Їх просто полюбили на концертах. Це був і є гурт Роллікс.
Такими методами только неприязнь воспитываете.
А ви у дзеркало дивилися? Вам не здається, що це саме ваші методи – знизити використання української. Цим ви неприязнь не виховаєте? Адже погляньте у світ. В якій країні ще радо зустрічають москалів? У жодній. Вже всіх дістали своїм хамством та свинством.
ну дурак? скажи честно или прикидываешься? Родной язык у большинства Харьковчан это русский язык.
Слухай, кретине хамовитий, навчися спочаку з людьми спілкуватися. А то модератор, а такий придурок. Тоді неуку хамовитому я навів звідки дані – перепис 2001 року. І що ти мелеш про рідну мову? Хто тобі таку маячню сказав? Рідна мова і мова використання у спілкуванні – дві дуже величезні різниці. Просто ще з радянських часів українцям вклали в голову, що росіянська – мова міста, а українська – села. Такий ось чисто фашистсько-шовіністичний закидон. І тому більшість українців, через постійне приниження власної мови, на вулиці використовують іноземну, а вже вдома – рідну. І звичайно ж за таких умов їхні діти стали русифікованими. Але ж рідна мова в них українська. Не пишіть дурниць. А спочатку, перед хамством і розкиданням шмарклів, подивіться дані перепису.
Хоть всрись сейчас от недовольства, рассказывая про историю и т.д., но родной язык это язык родителей, города, язык общества в котором ты вырос и живешь.
Та куди мені до вас русодрочерів. Ви вже все тут засрали. Ну так якщо рідна мова – це мова батьків, то яка, за вашою логікою, рідна мова в більшості населення Харкова? А за переписом тут більше 50 відсотків саме українців.

Если не ошибаюсь, то он ещё до xуйла был одним из языков международного общения.) :-)
Я так понимаю, что некоторых выворачивает наизнанку от мысли о том, что обрети русский статус второго государственного, им на Западной Украине в школах придётся его учить, а их от русского колбасит, как вампира от серебра или осинового кола с чесноком в придачу.)
А вони повині на своїй землі вчити мову емігрантів, окупантів та "панаєхавших"? Ви хоча б мізки включіть перед тим як таку відверту маячню писати.

Можно его забанить? У него что не сообщение, то или оскорбление или разжигаине межнациональной розни. Жаль за тупость банить нельзя, а то б уже давно...
На себе у дзеркало дивилися? Де в мене розпалювання міжнаціональної ворожнечі? Що вам сниться? Просто вас русодрочерів іноді треба з небес пупустити на землю.
І взагалі в нас дуже цікаве модераторство на форумі: принижувати все українське можна, ображати українців можна (мовнюки, хохли, свідомити, западенці...), а лише за слово русодрочер (що і є правдою та найкраще відображає більшість прихильників всього росіянського та ненависників українського) вже штрафні бали. ДУЖЕ-Е-Е цікавий у нас модератор. ТАкий об'єктивний.:іржач::іржач::іржач::іржач:

Від дибіла чую. А ще модератор. Шовінюга. Фашист. І беруть же таких кретинів хамовитих у модератори.
Вот вам і раджу спуститися в метро і подивитися, якою мовою реклама. І навіть зовні підняти хоч раз свою модераторську шовіністичну башкердяцію і подивитися, якою мовою наклеєна на щитах реклама від ПР і КПУ. А це все порушення закона. І порушення мого права на рідну мову. Я не проти дублювання реклами росіянською, наприклад як у Казахстані. Там чітко прописані правила використання казахської та росіянської мов у рекламі. Росіянська має бути ¾ шрифту від казахської. Знаходитися нижче, або ліворуч. А в нас все напишуть росіянською, а українська 8 шрифтом десь у самому низу.

В Украине реклама может быть только на украинском языке. Читайте законы. Если Вы видите рекламу на русском, то подавайте в суд. Какого лешего Вы валите все с больной головы на здоровую? Автомобили иногда сбивают людей насмерть. Давайте запретим все автомобили. Закон страны говорит, что реклама на украинском. Баста. К чему весь это срач? Я наоборот рад, что на украинском реклама. Меньше ее смотрю и вообще почти не читаю.

І взагалі, якою мовою має бути реклама в Україні? Звісно ж державною. В якій державі по-іншому? Можна додати лише норму про право використання ПОРУЧ з державною мови національної меншини. Ніхто ж не проти. Але ж ви і вам подібні хочете тільки ЗАМІСТЬ.
В США реклама может быть на любом языке. Реклама это бизнес. Ему никто не должен диктовать что-то. Вот скажи, как бля, я должен, например, рекламировать услуги переводчика туристам из Англии? Вот в Борисполь они прилетели, а тут мой сотрудник с плакатом должен стоять - "услуги перевода, подскажу, что куда и как..." в общем персональный гид. И стоит такой с плакатом на украинском. Не маразм?

Повылазили какие то упыри, бездумно тексты шпарящие. Реклама должна быть на языке того, кому ее хотят донести. А не на на том языке, который взбрел кому-то в голову.

Повторяю, что этот закон является анти-украинском и несет угрозу безопасности Украины, при товарище Сталине если хотите знать, всех инициаторов и последователей подобного законопроекта пустили бы в расход по ускоренному судопроизводству РЕВОЛЮЦИОННО РАССТРЕЛЬНО-ТРИБУНАЛЬНой ТРОЙКИ!
Несет угрозу прямой интервенции иностранных держав на территории Украины, созданию автономных областей и округов, с последующим отделением народов и территорий и присоединения к "родной стране" путем референдума!
Говорите по русски, к россии никто не будет присоединяться, не бойтесь, есть румыния, есть Израиль!

Все що ви перерахували – це маленькі кроки по захисту рідної мови. Вам знайоме законодавство інших країн в мовному питанні? Мабудь таки ні. У Франції, Чехії, Польщі дуже жорсткі мовні закони. В них навіть квоти не обумовлюються. В них все мусить бути їхньою національною і державною мовою. В нас про таке ще тільки мріяти. Маємо ми право на своїй землі, у своїй країні захищати свою мову? Чи ви в нас вже й це право забрати хочете?

не пизди. Уж простите за мой французкий :rolleyes::курю2:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Языки_Франции

Официальным языком Французской Республики является французский (согласно статье 2 французской конституции), и правительство обязано по закону использовать преимущественно французский язык. Кроме того, правительство требует, чтобы коммерческие объявления и реклама были доступны на французском языке (хотя не запрещает использование наряду с ним и других языков), однако не требует использования французского языка в некоммерческих публикациях.

Правительство требует, чтобы коммерческие объявления и реклама были доступны на французском языке (хотя не запрещает использование наряду с ним и других языков)!!! Обратите внимание реклама желательно, чтобы была доступна на французском, но не обязательно.

Вот тебе и за Польшу:
https://ru.wikipedia.org/wiki/Русский_язык_в_Польше

По оценкам газеты Речь Посполитая (Rzeczpospolita), рост интереса польской молодёжи к русскому объясняется в первую очередь экономическими причинами. Русский по-прежнему остаётся самым распространённым языком Европы географически и по числу носителей.
По информации, предоставленной Российским культурным центром в Варшаве, за 2007 год (Год Русского языка) количество записавшихся на курсы русского языка увеличилось на 35 %. Кроме того, полякам легче овладеть близкородственным русским языком чем английским или немецким, поэтому по качеству освоения он продолжает лидировать.
Подобный всплеск интереса к русскому отмечается также и в Болгарии. Если в 1990-х годах на отделение русского языка в Университете Познани был конкурс два человека на место, то сейчас достигает 6. При этом в самой Познани русский язык никогда не имел официального статуса так как город подчинялся Пруссии.
Ну и финальный гвоздь!
В январе 2011 г. власти Варшавы установили в варшавском метрополитене плакаты, помогающие запомнить самые распространённые русские слова

пиши державною мовою, клятий москаль-запроданець!
Не свідомі не розуміють українську, навіть читати не будуть, тому варто донести мовою якою вони мислять та, напевно, єдиною мовою якою вони володіють!

Я ж говорю, бан:)

І ще, поясніть мені, чому обов’язковому дубляжу не підлягають російськомовні фільми? А це теж порушення моїх прав на перегляд фільмів моєю рідною мовою. Вас це не бентежить?

Нет, ты тут такой один, если не заметил. А у нас демократия, большинство решает.
яким дали в 1991 році можливість жити таки серед нас, а не депортували на історичну батьківщину

Пишу в стопятьсотый раз, наша родина здесь, и не таким тролякам как ты нас выгонять.

Чи маєте вертляву сраку?

Очередное оскорбление от недостатка аргументов. Кто основал Харьков? Его потом просто вернули обратно и все, зри в корень.

О, да ви з тупих шовінюг таки. А до 1991 року ця земля чия була? Ваша? Про яке барське плече ви стогнете? Мазні всілякої тупої пропагандистської надивилися? А мізками власними думати та аналізувати не пробували? А не штампами тупими шовіністичними розкодуватися.

Это 100% о тебе. А Харьков был основан как русский город, и нечего тут говорить.
Ось навіть ваш кумир Путлер до себе запрошує.

Тролль третьего разряда:)

Вибачте, ви кретин? Ви завжди посилаєте людей вчити історію, хоча самі в ній нуль без палички?
Харків було засновано українськими переселенцями. І він був навіть центром козачого полку. А потім вже царський уряд, за мовчазною згодою переселенців, поставив тут «служилих» людей. Зауважте, саме «служилих», а не переселенців. Отслужив – і на батьківщину, Маньці цицьки м’яти.
От же ж «каряниє» пургу женуть.

Харьков был основан Российской империей для защиты южных границ. Это собственно и была его основная задача.

Та ні, зірочок же ж не бачите. Просто маю час і натхнення. А ви, русодрочери, такі кретини, що вас так і хочеться підстібнути.

Конечно звездочек нет, ибо клон новообразованный.

На себе у дзеркало дивилися? Де в мене розпалювання міжнаціональної ворожнечі? Що вам сниться? Просто вас русодрочерів іноді треба з небес пупустити на землю.
І взагалі в нас дуже цікаве модераторство на форумі: принижувати все українське можна, ображати українців можна (мовнюки, хохли, свідомити, западенці...), а лише за слово русодрочер (що і є правдою та найкраще відображає більшість прихильників всього росіянського та ненависників українського) вже штрафні бали. ДУЖЕ-Е-Е цікавий у нас модератор. ТАкий об'єктивний.

Ты свои посты читал, обиженый?:D Там кроме русодрочеров еще много интересных слов. И хватит корчить из себя жертву. Как говорилось в одном фильме: "На обиженных воду возят. А еще их трахают." Это ваша вечная участь.

В общем в баню клона пожизненно, столько соплей развел, на пять страниц уже.

Не свідомі не розуміють українську, навіть читати не будуть, тому варто донести мовою якою вони мислять та, напевно, єдиною мовою якою вони володіють!

אל תגיד לי מה לעשות ואני לא אגיד לך לאן ללכת

Не осилишь, гугл поможет ;)

Та ви чьо. Як так одним махом, з такою конкретикою та ствердженнями розвіяли мої слова.
Та і я так вмію. І на ваш
напишу своє – маячня.
Кто у Вас отбирает право на украиноязычную прессу или книги или телевидение?
Наша влада. Як часів Кучми, так і часів Януковича.
Идите в киоск и покупайте.
Жартуєте?
Ах, нет там прессы? Так это разве русскоязычные виноваты или русский язык?
А я десь таке писав?
В чем причина отсутствия прессы? Да ее просто не покупают. Нет спроса = низкое предложение.
А ось це відверта маячня. Попит є. Немає пропозицій. Зрозумійте, вже давно в нас керують не ринкові правила попит-пропозиція, а нав’язування власної продукції, протенціоналізм. Є в нас попит на якісну ковбасу? Є. Але ж ковбаси то немає такої. Є в нас попит на екологічно чисті продукти? Є. А де ж вони? М’ясо з преміксів, фрукти та овочі з парників. Так же й з україномовним продуктом. Потит є. Але пропозицій мало. Бо ринок захоплений та поділений іншомовним товаром. А ТУТ БЕЗ ПІДТРИМКИ ДЕРЖАВИ СКЛАДНО. І я вам наведу приклад нашого сусіда Росії: в 1990-их роках (якщо пам’ять не зраджує 1993-94) приймається закон про обов’язкову лицьову сторону упаковки будь-якого товару на російській мові. Це не втручання держави? Не захист рідної мови? Чому в нас так не можна? Чому українцям неможна на законодавчому рівні захищати свої права та свою мову?
А я не куплю газету на украинском. И меня так же никто не заставит ее купить.
Ну а інший би не купив на росіянській. Тільки йому не дали права вибору. А вами керує шовінізм.
И проблема не языка тут а экономики.
Господи, які ви наївні. Я вже вам писав, закони економіки у нас не працюють. У нас протекціоналізм.
Будут не покупать на русском, будут украинские газеты.
Абсолютно невірне твердження. Буде українською – будуть купувати. А так змушені купувати на росіянській.
Вы то не имеете такой позиции - "на русском не куплю".
Бо я не шовініст. Вам це дійде?
Это уже Ваши тараканы, Вы с ними и боритесь.
Чому ви своїх тарганів приписуєте мені? Ви ж у нас шовініст. Так це ваші таргани. Жити в Україні і ненавидіти українське, категорично не купувати україномовних газет… Лікуйтеся.
Тут сугубо экономика.
Яка тут економіка? Ви хоч знаєте, що це таке?
Не смотрят телевизор на украинском.
А це що за маячня? Ви перед кожним глядачем сиділи і помічали, якою мовою він дивиться? Що ви мелете? Хоча б мізками поворушіть перед тим, як таку відверту херню писати.
А украинская книга то отдельная песня. Издавайте. Что мешает или кто мешает украинским авторам издавать книги? Написал книгу, неси рукопись и бабло на тираж и на тебе твою книгу. Нет бабла? Все просто. Типография сейчас напечатает что угодно и на любом языке. А то, что написанное на украинском не читают, так причина в содержимом текста, а не в языке. Иной текст и с китайского переводят и читают.
Вам взагалі хоча б трішки відома ситуація в книговидавництві? Що ви за маячню пишете? Як це в Україні, де принаймі 2/3 населення україномовні не читають українською? Ви хоча би мізками поворушили, перш ніж таке писати. Маячня. В нас просто проктеціоналізм. А не ринкові закони. Потрібна підтримка держави. І ця підтримка власного книговидання є в кожній країні Європи. А у нас при владі русодрочери, які всю підтримку звели нанівець…

Вівески все на украинском. Это такие маленькие и синенькие (официальные).
Ви часто на вулицю виходите? Що ви знову за маячню городите?
Ну а свою забегалоку назвать "Блинная" это уже мое право и на него даже не заглядывайтесь.
Та ні, шановний, тут є і моє право вимагати від вас вивіску вішати українською мовою. Не потрібно забувати, що ваші права закінчуються там, де починаються права інших. А то у вас, русодрочерів, тільки одне право визнається: росіянське завжди зверху.
Тут начинаются мои права и Ваши заканчиваются.
Ось про це я вам і написав. Ваші права закінчуються перед моїми. А в мене є право вимагати від вас україномовної вивіски.
Вы можете в мою блинную не заходить. Это опять Ваше право.
Або просто-напросто вимагати закриття через порушення моїх прав.
А про тех.документацию вообще отжиг :D ее у украине просто не пишут! Нет технической литературы, издаваемой в Украине. Украинцы так погрязли в скулеже о своем языке, что ничего не пишут, но требуют. Пишите техническую литературу на украинском и она появится.
Ох шовіністе ви наш неосвічений. Вже досить давно є технічна документація українською. Це ви, за вашим скуляжем про «угнєтьоность» цього не бачите. Що ви за маячню сьогодні на форумі розкидали?
О рекламе есть законодательство, требующее рекламу размещать только на украинском. А на русском в основном реклама сейчас полит.сил.
А воно це законодавство виконується? Я ж вам про що пишу? І взагалі норма конституції про державну мову хоча б десь виконувалася? НІ. Наглий цинізм з боку русодрочерів вже дістав. Дивіться у дзеркало.
Кстати тех, которые ратуют за украинский язык больше всех :D
Ох баянище ви наше. Ще яку маячню вигадаєте. Ох же ж і басняр. А в самого навіть у думках не доходить, що його вчергове розводять колишні «напьорсточніки» та «зеки». Справжній лохторат.
Это Ваши тексты кишат неуважением к языку, на котором в Харькове говорит 92% населения!
Я чо’ ж не всі 100%? Доки ви маячню писатимете? Чи ве кретин повний? Як може бути 92%, коли за переписом більше 50% українці? Що ви мелете? Давайте і я намалюю свою цифру – у Харкові 99% україномовних. Що мені завадить? Може досить цифрами кидатися? Аргументовані відсотки є? Ні. А в мене є – дані переписів. І все – гуляйте зі своїми шовіністичними фашистськими фантазіями та закидонами.
Я коренной. И очень сильно. Мои предки владели землями под Киевом.
Ой, тримайте мене шестеро, не можу. Ще один «каряной». Знову ж таки папка/мамка прієхаль – я каряной. А вигадувати кожен вміє. Бреши більше «каряной»
Вы не понимаете смысл слова ассимилировать.
Я таки набагато краще це розумію за вас. Такі факти. Ваші домисли і вигадки це не змінять.
На территории Харьковской области как раз украинцы ассимилировали. Ибо Харьков не Украина в историческом понятии.
Ви школу закінчили? Чи прото кретин? Вам невідомий термін «Слобідська Україна»? А переписи ще російської імперії вам щось кажуть? Тут завжди була переважаюча кількість українців. Москалі були в значно меншій кількості в соновному в містах. Так хто має до кого асимілюватися: більшість до меншості, чи меншість до більшості? В першому випадку це можливо лише за умови насильницького втручання (етноциду та геноциду), а в другому – це фактично природній процес, але й він розтягнутий у часі.
Ровно как и тот же Крым. Ну не жили тут украинцы в 17-18-19 веках.
А москалі значить жили в Криму в 17-18-19 століттях? Ха-ха-ха. Брехло ви шовіністичне. Українці вже складали значну кількість населення Криму вже з 15-16 століть. Тоді їх туди насильно захоплювали під час набігів татари. Частина з них асимілювали, частина отримала звільнення з рабства і жила на землі, хоча й була у правах на найнижчому рівні. Досить значну частину запорожці вирізали під час свої походів (особливо Сірко відзначився), аби ті не ставали манкуртами та яничарами. І хто по-вашому у 18-19-20 століттях освоював кримську степову землю? Москалі з дрімучих лісів та нечорнозем’я? Чи може таки українці, що звичні були до степових земель? Включайте мізки, а не свій смердючий шовінізм з фашизмом.
В соседней теме проводили результаты перепеси населения 1887 года. Малороссы и великороссы 90% населения Харьковской губернии. Тогда она включала и территорию нынешней Сумской области и нынешней Белгородской. И Тремпель был еврей, который выпускал в Харькове плечики для одежды.
Ви не цитуйте речі, в яких ви профан. По-перше перепис 1897 року. І в ньому є чітка кількість населення по малоросам і великоросам. І , якби ви з цим переписом ознайомилися, то побачили б, що малороси значно переважають великоросів. І не писали би більше маячні на форумах.
Уймитесь уже о прибалтике :D В 1992 году все украинцы заняты были "мы кормим всю СССР, а будем кормить всю Европу! без обузы в виде СССР, в обмен на наш хлеб, нам все остальное дадут" но не дали :) Тогда вспомнили о языке.
Що, не хочеться жити по прибалтійському сценарію? Хочеться й далі відчувати себе царем землі? Принижувати решту народів? Шовінізм зі штанців пре? Україна й годувала після 1991 року Росію. Ви мабудь ще малятко і не пам’ятаєте, як з вокзалів відходили “ковбасні» потяги на Росію. Україна фактично відгодувала цими потягами Росію під час дефолту 1998 року. А що на подяку? Ще жорсткіша шовіністична політика.
Вот и Вы, закон не читал, но осуждаю. Если бы читали, то вопрос "а які межі регіону?" не появился бы у Вас. А Вы тупо пользуете мнение, всыпанное Вам в голову. Прочтите закон. Он на украинском языке написан. Там мало и все просто.
Ви за мене не розписуйтеся. Читав я цей закон. І дуже багато лише у мене, не такого компетентного в цьому юридичному питанні є багато зауважень. А ви не несіть більше нісенітниць.
Так, робочий день закінчився. Панове русодрочери, бувайте. Буде час і натхнення – загляну.

А как же Игорёшу до этого читали ?
Кто такой Игореша? Не читал, не знаком!

гстате, ты написал по-русски .. Ты угрожаешь нашей безопасности ?
Причем язык на котором я излагаю мысли, и те нормы которая прописана в законе!
Так если например перевести параллели на Великую Россию, то Сибирь бы по этому закону вынуждена бы была говорить по китайски и вести делопризводство на китайском, понимаешь разницу?

якщо ти патріот неньки України, ти не будеш перейматися через це.
Розмовляй тільки українською, і це неважливо, що тебе никто не буде розуміти, навіть батьки, діти та дружина. Захисти свою мову, насрі на усіх!! Будь патріотом!!

Розмовляй тільки українською, і це неважливо, що тебе никто не буде розуміти, навіть батьки, діти та дружина. Захисти свою мову, насрі на усіх!! Будь патріотом!!

Та все понимают украинский. Это они как раз и хотят показать, что мы не знаем язык, поэтому защищаем русский, понимаете? А под это дело можно и писать по-русски, опять же аргументируя тем, что украинский мы не поймем, а в реальности просто потому, что русский родной.

Наша влада. Як часів Кучми, так і часів Януковича. Жартуєте? А я десь таке писав? А ось це відверта маячня. Попит є. Немає пропозицій. Зрозумійте, вже давно в нас керують не ринкові правила попит-пропозиція, а нав’язування власної продукції, протенціоналізм. Є в нас попит на якісну ковбасу? Є. Але ж ковбаси то немає такої. Є в нас попит на екологічно чисті продукти? Є. А де ж вони? М’ясо з преміксів, фрукти та овочі з парників. Так же й з україномовним продуктом. Потит є. Але пропозицій мало. Бо ринок захоплений та поділений іншомовним товаром.
Вселенский заговор против украинского? в россии мясо свежее ,потому, что у них язык свой, а в Украине мясо тухлое, потому, что никто на украинском говорить не хочет?

Ну а інший би не купив на росіянській. Тільки йому не дали права вибору. А вами керує шовінізм. Господи, які ви наївні. Я вже вам писав, закони економіки у нас не працюють. У нас протекціоналізм.

Вы вот сейчас пустословием заняты. Издание харьковское, покупает права на детскую книжку. Переводит на русский и украинский. Выставляет их рядом на полках книжных магазинов. Через месяц из магазинов звонят - "привозите еще книгу, только на русском. На украинском всего 2 купили, оставьте еще парочку, на всякий случай. остальное увезите". И где тут нет выбора? О чем Вы вообще бредите? О каком замещении товаров и спроса? С газетами та же песня. В киоске одна и та же газета с одним и тем же текстом. На русском покупают, на украинском нет. Выбор есть, а спроса нет.

А це що за маячня? Ви перед кожним глядачем сиділи і помічали, якою мовою він дивиться? Що ви мелете? Хоча б мізками поворушіть перед тим, як таку відверту херню писати.
Сами мозгами пошевелите. Подумайте на досуге, почему фильмы не дублированы на украинский :) Не, все заговор мерещится?

Вам взагалі хоча б трішки відома ситуація в книговидавництві? Що ви за маячню пишете? Як це в Україні, де принаймі 2/3 населення україномовні не читають українською? Ви хоча би мізками поворушили, перш ніж таке писати. Маячня. В нас просто проктеціоналізм. А не ринкові закони. Потрібна підтримка держави. І ця підтримка власного книговидання є в кожній країні Європи. А у нас при владі русодрочери, які всю підтримку звели нанівець…
Порядком позаколебали Вы своими оскорблениями. Я же тоже могу нахуй послать. Смените риторику. Такой Ваш тон говорит об отсутствии аргументов.

Где 2/3 населения говорит на украинском? Вы по стране когда последний раз ездили? Вы из Львовской области когда последний раз выезжали? Вас не смущает даже тот факт, что восточная украина по населению это больше половины. Даже в Киеве сильно далеко до 1/3 украино-говорящих. И это центр страны.

А ситуация в книгоиздании не так уж и страшна. Некоторые издательства добиваются просто льгот для выпуска книг. Добившись, продолжают выпускать на любом языке, главное чтобы покупали. Да и в этом ли суть? Вот какого хера издавать того же Пушкина тут на украинском? Зачем переводить автора, если и на языке автора купят все? Где украинские автора, которых хотят читать? Даже не классиков. Попсу. Где украинская попса? Российской на русском языке куча. Покупают и читают. Где наш ответ Чемберлену в виде такой де попсы, но на украинском? И тут в ответ слышишь - "нам льготы нужны". Русскую попсу получается издавать без льгот, а украинскую нет. В чем прикол?

Та ні, шановний, тут є і моє право вимагати від вас вивіску вішати українською мовою. Не потрібно забувати, що ваші права закінчуються там, де починаються права інших. А то у вас, русодрочерів, тільки одне право визнається: росіянське завжди зверху.
От же умничающие :D Вы вот это все скажите владельцам магазина Adidas потом продолжим разговор о вывесках на украинском.

Ось про це я вам і написав. Ваші права закінчуються перед моїми. А в мене є право вимагати від вас україномовної вивіски
нет у Вас такого права. У Вас есть право не покупать у меня товар, не есть мои блины. А вывеска "Блинная" это не набор букв. Это картинка такая. Это мой логотип. Это название бренда. И пока Adidas будут писать латиницей моя вывеска будет тоже такая, как мне надо. А то Англоязычные вывески не мешают, а русскоязычные аж глаз вырывают :D И кто из нас шовенист?

Або просто-напросто вимагати закриття через порушення моїх прав.
ну и за одно представительства MicroSoft, RBRD (ЕБРР по русски) и т.д. думаю ход мысли поняли? Вы не мыслите глубоко. Я кинул кость с вывеской "Блинная" Вы и уцепились. Я то знал, что следом Adidas вспомню ;)

Я чо’ ж не всі 100%? Доки ви маячню писатимете? Чи ве кретин повний? Як може бути 92%, коли за переписом більше 50% українці? Що ви мелете? Давайте і я намалюю свою цифру – у Харкові 99% україномовних. Що мені завадить? Може досить цифрами кидатися? Аргументовані відсотки є? Ні. А в мене є – дані переписів. І все – гуляйте зі своїми шовіністичними фашистськими фантазіями та закидонами.
Знаете, есть такой хороший анекдот.
- Юзю, там евреев бьют
- а я по паспорту не еврей, я русский
- так там не по паспорту, там по морде бью.

Так и Вы. Выйдите на улицу. Поедьтесь на маршрутке, в метро. походите по улице. В магазинах. если кто-то говорит по украински, то это редкость огромное. Украинский на улице можно не слышать месяцами! Из Львова этого не понять. Во Львове говорят на русском больше, чем в Харькове на украинском. Глядя в статистику тяжело в это поверить. Но нет в Харькове 50% украинцев. Да и никогда не было. Статистику Вам подсунули левую.

А в мене є – дані переписів
Нахер мне Ваши данные? я живу в Харькове и вижу все это каждый день. По сути использование украинского в Харькове исчезающе мало. Не верите, приезжайте, пива попьем, по городу экскурсию проведу. Сами убедитесь

Вообщем я понял бесполезно общаться с людьми у которых уровень IQ средний или того хуже, ниже среднего! Это все равно что играть в шахматы с пингвином!
Или общаться с заводским пролетариатом с зарплатой в 2500 гривен или с дворником обсуждать геополитку :іржач:

:рл:

Вообщем я понял бесполезно общаться с людьми у которых уровень IQ средний или того хуже, ниже среднего! Это все равно что играть в шахматы с пингвином!
Или общаться с заводским пролетариатом с зарплатой в 2500 гривен или с дворником обсуждать геополитку :іржач:

:рл:

Ну ни фига себе, сегодня в нашей студии лингвист-патриот, подпольный миллиардер, академик, и просто обладатель IQ свыше 2500 гривен!
Давайте поприветствуем высокого гостя, друзья!
appl.gif
appl.gif
appl.gif
appl.gif
appl.gif

Вкладення

• appl.gif
    appl.gif
    1.2 КБ · Перегляди: 56
  • appl.gif
    appl.gif
    1.2 КБ · Перегляди: 57
  • appl.gif
    appl.gif
    1.2 КБ · Перегляди: 55
  • appl.gif
    appl.gif
    1.2 КБ · Перегляди: 58

Вкладення

• appl.gif
    appl.gif
  • appl.gif
    appl.gif
    1.2 КБ · Перегляди: 52
  • appl.gif
    appl.gif
  • appl.gif
    appl.gif
    1.2 КБ · Перегляди: 54
Клятий москаль таки себе виявив. :іржач::іржач::іржач:

насрі на усіх!! Будь патріотом!!:іржач::іржач::іржач:

Назад
Зверху Знизу