когда поминки? зажал?Чубинського не можу. А наха і поха можу. Я, до речі, не олку - олку вмер, його немає з нами. Але справа його живе.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
когда поминки? зажал?Чубинського не можу. А наха і поха можу. Я, до речі, не олку - олку вмер, його немає з нами. Але справа його живе.
В случае чего мы можем твои устроить.когда поминки? зажал?
Российский пишется с двумя "с".![]()
Чубинського не можу. А наха і поха можу. Я, до речі, не олку - олку вмер, його немає з нами. Але справа його живе.
Тоді вже кажи як на рідній мові твій нік писати.
Аіліас, нє?
Мені хочеться написати Еліас. Це, мабуть, професійне, тьху ...
Тоді вже кажи як на рідній мові твій нік писати.
Аіліас, нє?
Мені хочеться написати Еліас. Це, мабуть, професійне, тьху ...
Еліас, можна ще Ейліас.
Еліас, можна ще Ейліас.
Я перепрошую за тупість, але ти маєшь на увазі "друге" ім'я (alias), нє?![]()
Я маю на увазі, що нік Ailias можна писати кирилицею Еліас або Ейліас. Обидва варіанти не будуть вважатися перекрученням чи спотворенням ніку. Як це щойно зробив мамаду, але на перший раз не буде покараний.
Неправильно. Продолжением была фраза Оси "Так протянете ноги, старый *****!"Здаеццо мне, там продолжение было.
И протянул Киса руку, да еще и на нескольких языках сие комментировал. Как сейчас помню:
- Месье! Же не манж па сис жур!
![]()
как замечательно, в теме "Зачем возражать против русского языка" национально свидомые паны обсуждают как на мове правильно произносить английское(скорее греческое) имя(скорее фамилию).
Аліас (Alias) — Сукупність імен, під якими користувач відомий в мережі, або ж імена під якими мережевий ресурс (пристрій, файл) зареєстровані в мережі. Аліаси дають можливість, наприклад, отримати електронну пошту абоненту на дві чи більше електронних адрес, або зв'язатися з FTP сервером використовуючи кілька різних імен.
У LISP-подібних мовах, або програмах, що його використовують, можливим є використання і/або прописування команд аліасами (ще відомі під терміном псевокоманди).
Неправильно. Продолжением была фраза Оси "Так протянете ноги, старый *****!"![]()
Это ты про это "греческое имя"?
А русскозащемленные не удосуживаются даже изучить предмет своей страсти ..
Гугл Alias тупо переводит, как псевдоним. Элиас(Ailias) специально исказил слово, или ошибся. Но то его проблемы.
"Маємо, шо маємо" (с)
PS "В греческом зале, в греческом зале..." (с) "Учи мат. часть" (с)
Предлагаю ввести термин "укронапряженность", для оценки степени упоротости укроидеями. Единицей измерения предлагаю брать Дикого Мыша. Например: Мыша 1 WM (Wild Mouse), Гр 1,5 WM, Bert 0,8 WM. ну и так далее.Укронапряженные пытаются свою ******ь видеть в других.![]()
Укронапряженные пытаются свою ******ь видеть в других.
Ailias (Aïliás) - греческий город и производная от него фамилия (родовое имя). Без всяких опечаток. Учи матчать.
Ваня Курский- 3,14 мамаду.Предлагаю ввести термин "укронапряженность", для оценки степени упоротости укроидеями. Единицей измерения предлагаю брать Дикого Мыша. Например: Мыша 1 WM (Wild Mouse), Гр 1,5 WM, Bert 0,8 WM. ну и так далее.
Гр написал это как-то недовольно, свирепо и в то же время грустно и с недоумением.Ваня Курский- 3,14 мамаду.![]()