Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Зачем возражать против русского языка?

• Автор теми Автор теми Ferox
  • Дата створення Дата створення

Зачем возражать против русского языка

• 1. Ни шагу назад под давлением оппонентов.

Голосів: 7 6.0%
  • 2. Русский язык убъет украинский

Голосів: 44 37.6%
  • 3. В отместку "оккупантам"

Голосів: 11 9.4%
  • 4. Это важный козырь для торга, надо его держать в руках

Голосів: 28 23.9%
  • 5. Другое

Голосів: 27 23.1%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    117
Чубинського не можу. А наха і поха можу. Я, до речі, не олку - олку вмер, його немає з нами. Але справа його живе.

Тоді вже кажи як на рідній мові твій нік писати.
Аіліас, нє?
Мені хочеться написати Еліас. Це, мабуть, професійне, тьху ...

Шо за флуд не потеме? тЭлиас, мож тему тебе создать, например: меня зовут просто, Ильяс

Я маю на увазі, що нік Ailias можна писати кирилицею Еліас або Ейліас. Обидва варіанти не будуть вважатися перекрученням чи спотворенням ніку. Як це щойно зробив мамаду, але на перший раз не буде покараний.

меня зовут просто: Посилання видалено :ги:

Еліас, можна ще Ейліас.

Я перепрошую за тупість, але ти маєшь на увазі "друге" ім'я (alias), нє? :D

Я маю на увазі, що нік Ailias можна писати кирилицею Еліас або Ейліас. Обидва варіанти не будуть вважатися перекрученням чи спотворенням ніку. Як це щойно зробив мамаду, але на перший раз не буде покараний.

проще надо быть ...
"товарищ/господин/пан модератор" ... и усё ... ;)

Здаеццо мне, там продолжение было. ;)
И протянул Киса руку, да еще и на нескольких языках сие комментировал. Как сейчас помню:

- Месье! Же не манж па сис жур!

:D
Неправильно. Продолжением была фраза Оси "Так протянете ноги, старый *****!" :)

как замечательно, в теме "Зачем возражать против русского языка" национально свидомые паны обсуждают как на мове правильно произносить английское(скорее греческое) имя(скорее фамилию).

как замечательно, в теме "Зачем возражать против русского языка" национально свидомые паны обсуждают как на мове правильно произносить английское(скорее греческое) имя(скорее фамилию).

Это ты про это "греческое имя"? :D
А русскозащемленные не удосуживаются даже изучить предмет своей страсти ..

Аліас (Alias) — Сукупність імен, під якими користувач відомий в мережі, або ж імена під якими мережевий ресурс (пристрій, файл) зареєстровані в мережі. Аліаси дають можливість, наприклад, отримати електронну пошту абоненту на дві чи більше електронних адрес, або зв'язатися з FTP сервером використовуючи кілька різних імен.

У LISP-подібних мовах, або програмах, що його використовують, можливим є використання і/або прописування команд аліасами (ще відомі під терміном псевокоманди).

Гугл Alias тупо переводит, как псевдоним. Элиас(Ailias) специально исказил слово, или ошибся. Но то его проблемы.

"Маємо, шо маємо" (с)

PS "В греческом зале, в греческом зале..." (с) "Учи мат. часть" (с)

Это ты про это "греческое имя"? :D
А русскозащемленные не удосуживаются даже изучить предмет своей страсти ..

Гугл Alias тупо переводит, как псевдоним. Элиас(Ailias) специально исказил слово, или ошибся. Но то его проблемы.

"Маємо, шо маємо" (с)

PS "В греческом зале, в греческом зале..." (с) "Учи мат. часть" (с)

Укронапряженные пытаются свою ******ь видеть в других. :іржач:
Ailias (Aïliás) - греческий город и производная от него фамилия (родовое имя). Без всяких опечаток. Учи матчать.

Предлагаю ввести термин "укронапряженность", для оценки степени упоротости укроидеями. Единицей измерения предлагаю брать Дикого Мыша. Например: Мыша 1 WM (Wild Mouse), Гр 1,5 WM, Bert 0,8 WM. ну и так далее.

2 Лава и Мышь :D :пиво: :клас:

Ailias (Aïliás) - греческий город и производная от него фамилия (родовое имя). Без всяких опечаток. Учи матчать.

Обалдеть, скоко у нас интеллехтуалов развелось, я бы даже сказал гуглограмотеев.

Ага точно, и потому, что Ailias - это греческий город, у него в подписи "...и познаете истину, и истина сделает вас свободными." на ирландском?

Предлагаю ввести термин "укронапряженность", для оценки степени упоротости укроидеями. Единицей измерения предлагаю брать Дикого Мыша. Например: Мыша 1 WM (Wild Mouse), Гр 1,5 WM, Bert 0,8 WM. ну и так далее.
Ваня Курский- 3,14 мамаду.:D

Назад
Зверху Знизу