Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Зачем мне жена

🔴 06:42 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 06:42 Повітряна тривога в Харків.обл.
Айлурофілія - слово грецького походження. що значить. ailuros - це кішка, а philos - любов. У психіатрії цей термін застосовний до тих людей. які патологічно люблять кішок. тобто страждають психічним розладом.
Хто ж ці люди. пристрасно люблять кішок:

• Самотні люди похилого віку і бабусі;
Я точно таким не є
  • Просто самотні люди, що втратили своїх близьких;
Слава богу ні
Я б про себе так не сказав.
  • Люди. які через кепський характер погано уживаються з іншими;
Характер у всіх буває різний.
  • Люди. у яких сексуальний потяг до кішок. (с)
Тяпун Вам на язика.

Чудові знання медецини.

Тобто Ви вважаєте, що не можна просто любити тварин? Ви справді так вважаєте, я правильно зрозумів? Ви схоже не зрозуміли, що я просто кошатник)) Ну так кажуть про людей які люблять котів, кішок. Я і собак люблю. А хто не любить, починає різні виправдовування цьому шукати. Це не в образу Вам, просто Ви не вірно зрозуміли мій пост)) Багато людей на землі любить кішок😍 Багато із тих, хто не входить до того списку.

Чому я так ставлюся до кішок, тому що любити кішок, то є психічним розладом. Якщо коротко, то Ви так сказали:рл:

Ви взагалі бачите різницю, між просто любити тварин, в тому числі кішок, і по-хворому «любити»? Всі люди, яким щось дорого, цінно, що вони люблять, починають на підсвідомому рівні захищати так чи інакше, те що вони люблять)) Капець, ну у Вас і висновки😂 Є люди, що обожнюють собак, наприклад. Є рибок. Є литючих мишей. У Вас дивне відношення до цього просто. Звичайна річ, повсякденна, підштовхнула Вас до досить дивних «висновків». Так, я кошатник😍 Але й до інших тварин, я добре ставлюся.

Ви схоже не зрозуміли, що я просто кошатник)) Ну так кажуть про людей які люблять котів, кішок. Я і собак люблю. А хто не любить, починає різні виправдовування цьому шукати.
Ви можете бути будь-ким і любити будь-кого, але тільки нав'язувати свої пристрасті іншим людям не маєте жодного морального права. Вам ніхто не забороняє любити кішок, але й ви не розповідайте, кому і кого треба любити. Якщо вам так хочеться, то ви можете цілуватися з кішками і собаками в ясна, спати з ними в одному ліжку, пити і їсти з ними з однієї тарілки, можете на кішок молитися, можете присвячувати їм все ваше життя. Але тільки не пропонуйте це робити іншим людям, бо інакше це до добра не доведе.

Капець, ну у Вас і висновки😂 Є люди, що обожнюють собак, наприклад. Є рибок. Є литючих мишей. У Вас дивне відношення до цього просто.
Це не мої висновки. Психіатри давно вже визначили патологічну любов до тварин (у тому числі до кішок), як невротизм та особистісну незрілість. Ось тут цікаво та детально про це можна прочитати
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

нав'язувати свої пристрасті іншим людям не маєте жодного морального права
Висловити свою точку зору, це не нав'язувати її. Я доречі, сам цього противник. Нікому нічого не нав'язую, і не люблю коли щось нав'язують мені.
Вам ніхто не забороняє любити кішок, але й ви не розповідайте, кому і кого треба любити.
Ще раз кажу, це просто дискусія. Висловлювання свого бачення. Людина може погодитись, чи ні. Ви ж так само можете, написати, що Вам подобається чи навпаки.
Якщо вам так хочеться, то ви можете цілуватися з кішками і собаками в ясна, спати з ними в одному ліжку, пити і їсти з ними з однієї тарілки, можете на кішок молитися, можете присвячувати їм все ваше життя. Але тільки не пропонуйте це робити іншим людям,
Що Ви мелите? :рл: Я нікому цього не пропонував! Не вигадуйте будь ласка. Мені не сподобалось, як Ви написали про кішок. Я про це сказав. Вам так само може щось не сподобатися. Кожен має право висловитися. І я, і Ви, і всі інші юзери. Сказати, ні кішок треба любити, це моє особисте ставлення. Не подобається - не погоджуйтесь. А забороняти щось казати, ось тут вже Ви не праві. Мені може теж, не подобається, що хтось пише, та я нікому не затикаю рота. Як Ви це робите. І нікому нічого не нав'язую, і не забороняю казати. У нас демократія. Кожен має право на свою думку.
бо інакше це до добра не доведе.
Будь ласка, без погроз. Дякую.

Просто жесть. Зайшла мова, про таких чудових тварин, які є ледь не у кожній квартирі, про такий позитив, а Вас «понесло» фіг знає куди. Це ж треба було позитивний момент, ну в цілому я маю на увазі, який у більшості людей, викликає усмішку, і гарний настрій, перетворити на бог знає що. Я залюбки, балакаю з людьми про тварин, в тому числі про кішок, але тільки без такої, я вибачаюсь, ахінеї. Без образ.

Висловити свою точку зору, це не нав'язувати її. Я доречі, сам цього противник. Нікому нічого не нав'язую, і не люблю коли щось нав'язують мені.

Ще раз кажу, це просто дискусія. Висловлювання свого бачення. Людина може погодитись, чи ні. Ви ж так само можете, написати, що Вам подобається чи навпаки.

Що Ви мелите? :рл: Я нікому цього не пропонував! Не вигадуйте будь ласка. Мені не сподобалось, як Ви написали про кішок. Я про це сказав. Вам так само може щось не сподобатися. Кожен має право висловитися. І я, і Ви, і всі інші юзери. Сказати, ні кішок треба любити, це моє особисте ставлення. Не подобається - не погоджуйтесь. А забороняти щось казати, ось тут вже Ви не праві. Мені може теж, не подобається, що хтось пише, та я нікому не затикаю рота. Як Ви це робите. І нікому нічого не нав'язую, і не забороняю казати. У нас демократія. Кожен має право на свою думку.

Будь ласка, без погроз. Дякую.
Що ж я такого написав про котів? Що можна прогнати тварину, якщо кішка надумала їсти мишу на очах у оточуючих? Прогнати - це ж не вдарити, не покалічити, не знущатися з тварини. Ви взагалі розумієте значення слова "прогнати"? Схоже, що ні. Не бачу далі продовжувати діалог, бо ви так нічого не зрозуміли з того, що я писав. Ще й погрози якісь мені приписуєте, яких взагалі не було.

Що ж я такого написав про котів? Що можна прогнати тварину, якщо кішка надумала їсти мишу на очах у оточуючих? Прогнати - це ж не вдарити, не покалічити, не знущатися з тварини. Ви взагалі розумієте значення слова "прогнати"? Схоже, що ні. Не бачу далі продовжувати діалог, бо ви так нічого не зрозуміли з того, що я писав. Ще й погрози якісь мені приписуєте, яких взагалі не було.
Ну, будемо вважати, ми не правильно зрозуміли один одного. Це буває. Всі ми живі люди. Все гаразд😉

ДобриРаног-шоТууд?)

Прогнать кошку не судьба? Она схватит мышь в зубы и доест её где-нибудь в ближайшем кустарнике, скрывшись из виду.
та понятно никто и не ждет, пока она ее доест у нас на глазах)
Но мы ж до этого обедали) а теперь на полу мышиная кровь...ну такая себе "радость". А кошка пришла всего лишь добычей похвастать.

Пока растут дети, проходишь через все: от собаки до улитки в баночке. Не скажу, что мне все эти мелкие наши братья не нравятся...нравятся, но лучше пусть это будет не у меня в квартире. Запах зоопарка, с которым как не борись - он будет. Так что перетерпеть, сделать ремонт, выбросить ободранное кресло и жить дальше.:D
Извинения ТСу за оффтоп.

Коты могут приносить домой мышей но это чет с головой если не один,два раза ,а повторяется многократно .Есть кинолог они специалисты по собакам ,а вам нужно у специалистов по кошакам спрашивать как отучить пушистика усатого тянуть в дом то что вам противно. Я помню котов которые и в доме частном ловили мышей но потом добычи их след простывал .Коты сами утилизировали.Но конечно другие могут просто дохлую мышь оставить валятся где то на полу .Но на этом все. .Ваши же коты дай им волю они и в постель притянут с улицы мышей и крыс

Коты могут приносить домой мышей но это чет с головой если не один,два раза ,а повторяется многократно .Есть кинолог они специалисты по собакам ,а вам нужно у специалистов по кошакам спрашивать как отучить пушистика усатого тянуть в дом то что вам противно. Я помню котов которые и в доме частном ловили мышей но потом добычи их след простывал .Коты сами утилизировали.Но конечно другие могут просто дохлую мышь оставить валятся где то на полу .Но на этом все. .Ваши же коты дай им волю они и в постель притянут с улицы мышей и крыс
у нас в общежитии домашний кот принёс мышь, словил, притащил и демонтративно отпустил, когда его увидели, судя по всему, чувствует, что его тут недолюбливают😂

Коты могут приносить домой мышей но это чет с головой если не один,два раза ,а повторяется многократно .
Прямо в дом - упаси бог) а на отрытой веранде, если мы сидим едим за столом - это да. Она этим может хочет сказать" и мы, Химко, люди" :D
У меня серые мыши вызывают панику, и даже если бы кошка ею только играла у меня под ногами - это трындец. А если еще и ест....
Могу добавить, что у нас в клетке дома когда-то жили и размножались декоративные белые мышки. Кошки тогда не было, а эти мышки были очень забавны и удивительно заботливы как родители) Размножались быстро, отдать мышат было куда, и я даже брала их на руки, спокойно. Но полевки - другой вид совершенно. Они и крупнее, и страшнее. Лучше их вообще не видеть))

Останнє редагування:
у нас в общежитии домашний кот принёс мышь, словил, притащил и демонтративно отпустил, когда его увидели, судя по всему, чувствует, что его тут недолюбливают😂
Ну зрозуміло, це він спеціально зробив😂 Типа от вам)) Ви до мене так ставитися, і я до вас так само.
ему любовь и не нужна, трется зараза об ноги только, когда жрать хочет, попробуешь погладить, он ещё фырнет, короче собаки лучше котов😊
Коти/кішки - дуже характерні тварини. Я б сказав, дуже наровливі. Якщо порівнювати котів та собак - то це взагалі різна психологія. Собака бачить людину як свого господаря, а кіт - як свою прислугу))

Собака бачить людину як свого господаря, а кіт - як свою прислугу))
так вон оно чо, Михалыч) то-то, когда кошку привозят осенью с дачи, она начинает горшки с цветами переворачивать и перекапывать.
Вконце-концов, как мне не было абидна, я все цветы раздала подругам. Пару больших горшков оставила, куда она не лезла (колючие растения или места ей мало и высоко) После свободы и жизни на земле ей не нравилось в квартире...протестовала доступными ей способами)
ЗЫ. Тема из "Зачем мне жена" плавно перетекла в тему "Зачем мне кошка").
Тема "Зачем мне жена с кошкой?" еще впереди)).

Останнє редагування:
Ну зрозуміло, це він спеціально зробив😂 Типа от вам)) Ви до мене так ставитися, і я до вас так само.

Коти/кішки - дуже характерні тварини. Я б сказав, дуже наровливі. Якщо порівнювати котів та собак - то це взагалі різна психологія. Собака бачить людину як свого господаря, а кіт - як свою прислугу))
Та ладно. Взаимоотношения между человеком и животным вообще складываются по другой схеме.

Кто что думает по этому поводу?

Та ладно. Взаимоотношения между человеком и животным вообще складываются по другой схеме.
Я мав на увазі не взагалі із тваринами, а саме між людиною/кішкою/собакою.
то ты так решил, или дето вычитал ??
У мене 17 років кішка прожила, і перед цим був кіт. Я добре знаю як воно. Собак, так, ніколи не було, але стосовно різниці в психології, це досить відомий факт. Можна сказати. Собака практично завжди слухається свого господаря, а якщо кіт - то людина навпаки, робить все так, як він хоче))) Можна безліч прикладів навести, для порівняння. Та гадаю, суть зрозуміла.

Назад
Зверху Знизу