Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
dchf5j.webp

«Завозил Кононенко и Порошенко по $6—8 миллионов в месяц». Крючков рассказал, как передавал долю президенту с энергетики. Кто такой Дмитрий Крючков, который сегодня возвращается в Украину
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

***** себе накидывают, там походу не 70 на 30, а 55 на 45 в другую сторону. При том шо НАБУ все проебет, как обычно, осадочек останется, и будут потом козаностры кукарекать про коррупцию.

Я що, повен знов гуглити щоб щось довести розумово-неповноцінному зебилу?
Тим більше, мене не цікавлять питання, які стосуються особистого життя.
Не бреши.

3ddhhg.webp

Петро Порошенко публічно дав доручення СБУ перевірити, чи є у кого-небудь з українських чиновників родичі з російськими паспортами. Крім того, у Росії дозволили публічно відмовлятися від українського громадянства. :іржач:

Я що, повен знов гуглити щоб щось довести розумово-неповноцінному зебилу?
Ти просто не здатний на якісь форми прояву самостійності, оскільки самостійно не здатний ані отримувати інформацію, ані переробляти її... Це і зрозуміло... :-) Звідки воно в тебе візьметься?

Anděl;65657976 сказав(ла):
Он на днях публично давал поручение СБУ проверить деятельность медведчука, даже срок в день давал.
Так і Свинарчуку обіцяв відрубати руки... І що? :іржач:

Ти просто не здатний на якісь форми прояву самостійності, оскільки самостійно не здатний ані отримувати інформацію, ані переробляти її... Це і зрозуміло... Звідки воно в тебе візьметься?
Дякую. Ненависть зебіла-це дуже приємно.

Так і Свинарчуку обіцяв відрубати руки... І що? :іржач:
Я в другой ветке писал, что никто не приложил столько сил для получения Украиной Томоса, как Гундяев, когда начал из себя изображать "владычицу православную", тут точно так же, никто не предложил столько сил, что бы зе стал президентом Украины, как Петр Алексеич.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу