Статус: Офлайн
Повідом.: 9871
Адреса: Polska
Повідом.: 9871
Адреса: Polska

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я що, повен знов гуглити щоб щось довести розумово-неповноцінному зебилу?Які це ти маєш на увазі?
Дивно. Бо вони покрили себе ганьбою брехні.Про Євролаб нічого не можу сказати
«Завозил Кононенко и Порошенко по $6—8 миллионов в месяц». Крючков рассказал, как передавал долю президенту с энергетики. Кто такой Дмитрий Крючков, который сегодня возвращается в Украину⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не бреши.Я що, повен знов гуглити щоб щось довести розумово-неповноцінному зебилу?
Тим більше, мене не цікавлять питання, які стосуються особистого життя.
Я вже давно не дивуюсь твоїй брехні...Дивно. Бо вони покрили себе ганьбою брехні.
Ти просто не здатний на якісь форми прояву самостійності, оскільки самостійно не здатний ані отримувати інформацію, ані переробляти її... Це і зрозуміло...Я що, повен знов гуглити щоб щось довести розумово-неповноцінному зебилу?
В чому я брешу? Що мене не цікавить особисте життя інших людей?Не бреши.
кукарекает про борьбу с коррупцией твой шоколадный *****будут потом козаностры кукарекать про коррупцию.
Добре. Де і в чому я збрехав? Процитуй мене, старе брехло.Я вже давно не дивуюсь твоїй брехні...
Он на днях публично давал поручение СБУ проверить деятельность медведчука, даже срок в день давал.Петро Порошенко публічно дав доручення СБУ перевірити
Та тільки і брехнею тут займаєшся...В чому я брешу? Що мене не цікавить особисте життя інших людей?
Так і Свинарчуку обіцяв відрубати руки... І що?Anděl;65657976 сказав(ла):Он на днях публично давал поручение СБУ проверить деятельность медведчука, даже срок в день давал.
В усіх твоїх постах без виключення - брехня та накидування гівна на вентилятор. Який сенс це цитувати? Почитай сам власні пости й переконаєшся...Де і в чому я збрехав?
Дякую. Ненависть зебіла-це дуже приємно.Ти просто не здатний на якісь форми прояву самостійності, оскільки самостійно не здатний ані отримувати інформацію, ані переробляти її... Це і зрозуміло... Звідки воно в тебе візьметься?
Добре. Спростуй мене, старий брехун.В усіх твоїх постах без виключення - брехня та накидування гівна на вентилятор. Який сенс це цитувати? Почитай сам власні пости й переконаєшся...
Я в другой ветке писал, что никто не приложил столько сил для получения Украиной Томоса, как Гундяев, когда начал из себя изображать "владычицу православную", тут точно так же, никто не предложил столько сил, что бы зе стал президентом Украины, как Петр Алексеич.Так і Свинарчуку обіцяв відрубати руки... І що?![]()
Взагалі, брешеш ти. Наприклад в тому, що зеленський не є сциклом і наркоманом.Та тільки і брехнею тут займаєшся...
Он еще не стал. И не факт что станет.Anděl;65658070 сказав(ла):зе стал президентом Украины
Он еще не стал. И не факт что станет.