Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
Какой-то бред сивого мерина.
Что такое суды при Порохе? Это нереформированные суды времён Овоща-Портнова с некоторой чисткой от совсем уж одиозных.
Ну, не закончена реформа судов! Она будет завершена только в 2020 г. Что здесь ***ть непонятного?

Бред про наполнение бюджета - это вообще откровенное враньё. Какой-то пересказ-пересказа из анекдота.

Угу. Перефразирую одного из бывших президентов Украины - Все кругом в ****е, только Петя в белом.

Насчет анекдотизма - не надо ля ля. К Зоркиной относился нормально, ибо пару раз слушался у нее, более менее адекватная баба. А в марте вот такую херню чуданула. И фразу дословно не помню - но смысл был именно такой - не выебуйтесь, бюджет надо наполнять.

Но для кого я это все пишу? Для людей которые не видят дальше своего носа и не слышат ничего кроме пропаганды нынешнего гаранта?

Вернусь в эту ветку после выборов, ибо достало, одни и те же люди, несут одну и туже ***ню об охуенности Пети

bffah5.webp

Угу. Перефразирую одного из бывших президентов Украины - Все кругом в ****е, только Петя в белом.

Насчет анекдотизма - не надо ля ля. К Зоркиной относился нормально, ибо пару раз слушался у нее, более менее адекватная баба. А в марте вот такую херню чуданула. И фразу дословно не помню - но смысл был именно такой - не выебуйтесь, бюджет надо наполнять.

Но для кого я это все пишу? Для людей которые не видят дальше своего носа и не слышат ничего кроме пропаганды нынешнего гаранта?

Вернусь в эту ветку после выборов, ибо достало, одни и те же люди, несут одну и туже ***ню об охуенности Пети

Ты слушался, а я был обвиняемым по уголовному делу и тоже видел всю ****у наших судов, спетость судей и прокуроров, альтернативное видение КПК и бредовые формулировки. Ещё на этапе досудебного следствия с меня вымагали 10 тыс дол за закрытие производства, следаки сфальсифицировали вещдоки.
Но...
Я выиграл дело. Последнюю апелляцию я подавал сам даже без адвоката. По Харькову годом ранее в 2015 г. оправдательных приговоров было только 2%.

Да вы батенька - сказочник, похлеще Андерсона и братьев Гримм вместе взятых.
Что за манера вести диалог? Я написал о своем личном опыте суда ФОП против налоговой. Не утверждал, что моя выборка репрезентативная, не давал вам лично никаких характеристик. Написал о своем субъективном мнении. В ответ хамство и ни чем не подтвержденный текст, который в принципе может быть банальной характеристикой ваших проф способностей.

Думаю, що сьогодні буде дана відповідь на деякі питання про участь у дебатах Зеленського...

cae7hg.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

***** разводят, а они хлопают в ладоши и просят исчо :браво: :D

А шо там Голобородько говорил по поводу вступления в НАТО и ЕС? :D

Сцикло бздить не лише Яну, народа та Пороха, но також і аналізів.
Тіки що із інрерв"ю команда Зеленського буде ініциювати медичні огляди усім без виключення державним посадовцям. Анонсував що у четверг буде оприлюднено і состав команди на усі посади від Зеленського.

Тіки що із інрерв"ю команда Зеленського буде ініциювати медичні огляди усім без виключення державним посадовцям. Анонсував що у четверг буде оприлюднено і состав команди на усі посади від Зеленського.

в евролабе? :D

Тіки що із інрерв"ю команда Зеленського буде ініциювати медичні огляди усім без виключення державним посадовцям.
А сам Сцикун коли їх здасть?

Анонсував що у четверг буде оприлюднено і состав команди на усі посади від Зеленського.
Сцикун знову збреше.

Тобто, ти не заперечуєш, шо користуєшься *****ськими ресурсами.
... І американськими, і англійськими, і французькими і ще багато якими. Особливо, якщо їх пропонує за запитом Гугл...
А чого переводиш стрілки. По фактам наведеним мною сказати нічого, але ти же спитав. Сам гуглити не захотів, а я погуглив і надав три посиланння на одні й ті ж факти. Навмисно, дав останній з російського ресурсу, щоб перевірити, чи будеш ти викоростовувати, задля того, щоб перевести стрілки, використавши останнє посилання на російський сайт, щоб увести від фактів російського громадянства дружини старшого сина. Перевірка показала, що примітивно заковтнув цю наживку... :-)

.. І американськими, і англійськими, і французькими і ще багато якими. Особливо, якщо їх пропонує за запитом Гугл...
А чого переводиш стрілки. По фактам наведеним мною сказати нічого, але ти же спитав. Сам гуглити не захотів, а я погуглив і надав три посиланння на одні й ті ж факти. Навмисно, дав останній з російського ресурсу, щоб перевірити, чи будеш ти викоростовувати, задля того, щоб перевести стрілки, використавши останнє посилання на російський сайт, щоб увести від фактів російського громадянства дружини старшого сина. Перевірка показала, що примітивно заковтнув цю наживку...
Дурнику, я теж погуглив це питання. Про російске громадянство писали лише ненадійні джерела.

«Завозил Кононенко и Порошенко по $6—8 миллионов в месяц». Крючков рассказал, как передавал долю президенту с энергетики. Кто такой Дмитрий Крючков, который сегодня возвращается в Украину
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу