Не подобається форум-****уй звідси!

1. Це моя особиста справа, бути тут чи не бути на ХФ.
2. Я допомагаю групі київських спеціалістів з психології проводити на ХФ, допоки що єдиному в Україні, який залишається на плаву, дослідження... Коли вони закінчать і дадуть мені відбій, звичайно на цій помийці не залишусь.
3. Натепер ХФ перетворився на притулок для тих. хто в житті і в работі не може самоствердитися, ось і залишається їм "стверджуватися" інкогніто під нікнеймами у віртуалі... На інше вони не здатні, через низький інтелектуальний рівень та інші якості притаманні дрібним лузерам.
4. Вже є певні проміжні результати досліджень, дуже цікаві.
5. Прогноз існування ХФ невтішний. Бо, серьойзні люди вже покинули ХФ. Залишилися юзери з комплексами інвалідів, що відчувають себе "головними ідеологами" і купка школярів, які побоюються виходити під власними іменами до серьйозних соцмереж.
6.Згодом ХФ стане форумом, на якому, у кращому випадку, збережуться лише частково розділи вузько спеціалізовані, а комерційна складова різко впаде, через те, що реклама та продаж будь яких товарів перекочують на спеціально створені задля цього сайти.
6. Задля агітаційної роботи, форуми вже втратили актуальність. Бо, усі штаби працюють в основному на потужних ресурсах (Інстаграмм, Телеграмм, Фейсбук тощо), які охоплюють значно більшу аудиторію, ніж форуми.