Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
Я видел интервью маман, где она говорила, что повесток не было и видел еще один пост:

haf7jb.webp

Ну тобто если он и обещал сделать все по закону, то, вероятно, так и сделал, пошел по месту жительства и показал парочку свидетельств о рождении...я хз, но уголовного дела об уклонении нет, а значит либо не было повесток, либо он не должен был призываться...
Это где в законах такое прописано? ****ежь рассчитанный на зедаунов

Не подобається форум-****уй звідси!
:іржач::іржач::іржач:
1. Це моя особиста справа, бути тут чи не бути на ХФ.
2. Я допомагаю групі київських спеціалістів з психології проводити на ХФ, допоки що єдиному в Україні, який залишається на плаву, дослідження... Коли вони закінчать і дадуть мені відбій, звичайно на цій помийці не залишусь.
3. Натепер ХФ перетворився на притулок для тих. хто в житті і в работі не може самоствердитися, ось і залишається їм "стверджуватися" інкогніто під нікнеймами у віртуалі... На інше вони не здатні, через низький інтелектуальний рівень та інші якості притаманні дрібним лузерам.
4. Вже є певні проміжні результати досліджень, дуже цікаві.
5. Прогноз існування ХФ невтішний. Бо, серьойзні люди вже покинули ХФ. Залишилися юзери з комплексами інвалідів, що відчувають себе "головними ідеологами" і купка школярів, які побоюються виходити під власними іменами до серьйозних соцмереж.
6.Згодом ХФ стане форумом, на якому, у кращому випадку, збережуться лише частково розділи вузько спеціалізовані, а комерційна складова різко впаде, через те, що реклама та продаж будь яких товарів перекочують на спеціально створені задля цього сайти.
6. Задля агітаційної роботи, форуми вже втратили актуальність. Бо, усі штаби працюють в основному на потужних ресурсах (Інстаграмм, Телеграмм, Фейсбук тощо), які охоплюють значно більшу аудиторію, ніж форуми.

Але я не повірив брехливому блазню Зеленському. А чи повірив йому ти?
Я вірю виключно собі, бо намагаюся розібратися у фактах та подіях. Щодо голосування у 2-ому турі ще не визначився. Але за Порошенка голосувати точно не буду. Чекаю, коли Зеленський оприлюднить список власної команди, тоді в залежності від цього буду вирішувати голосувати за нього чи ні. Якщо не буду і за Зеленського голосувати, все рівно піду на вибори і зіпсую бюлетень, щоб ніхто не зміг його використати. Отака моя позиція на цей момент.

Вкладення

• Putin_pedofil.webp
    Putin_pedofil.webp
    103.6 КБ · Перегляди: 100
Из всех журналистов, Зеленский выбрал для интервью журналистов из России снимающих новости о "ДНР"
Ну, це робота фахівців по чорному піару (із Ізраїлю). із штаба ПОП. Ніяких вражень немає...

Твою, Вовочка, твою. И она у тебя проскакивает ко всем, кто не разделяет твою *****ьную точку зрения.
Що ж ти мені присвоюєш власні здобутки. Просто не маю часу наводити усе гівно, що є у твоїх постах... :іржач:

Вата, иди ***** со своим источником :іржач:
:іржач::іржач::іржач:
Так ти виходить вата, якщо так ненавидиш українські видання?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Можу ще накидати... :іржач:

Я как бы понимаю маму, но то что она ****ит, видно невооруженным глазом.
Картинку засунь себе в ******у и поглубже.
Вот интервью датированное мартом 2014 года, когда не было еще никаких запросов, а Вазелин был просто комиком.

если такое Зеленый говорил, значит повестку не переслали? А если маман говорила, что есть повестка, то почему нет доказательств вручения (док с подписью), а если все это было, то почему нет уголовного дела?

Нет дела - не виновен, не уклонялся...

Порошенко пытается сорвать выборы 21 апреля !!! От его кандидатуры во многих областях НЕТ членов комиссии , либо два человека , и то которые не пришли на собрания двк ... Что бы участки были допущены к выборам нужно 75% комиссии , из которых 50% от Зе и 0% от Порошенко ... Итог : надо ещё 25% членов двк !!!! 15.04.19 последний срок подачи заявлений !!! Все , кому не безразлична судьба нашей страны, детей и внуков - очень просим завтра подойти с паспортом в офис Зе и подать заявку на члена двк ... ВМЕСТЕ - МЫ ВСЕРАВНО ИХ СДЕЛАЕМ ✌️

Хороший источник
На тобі ще... :іржач:

Можу ще накидати...

А якшо не оприлюднить?
Я же сказав, якщо не оприлюднить, або мене не влаштують персони із його команди, то піду все рівно на вибори і зіпсую свій бюлетень, щоб його не використали і не вкинули за будь-кого із кандидатів.

Українські націонал-патріоти
3 ч. ·
Це буде неймовірна подія! Будете потім шкодувати, що пропустили. Мільярди переглядів на Ютубі і по всіх телеканалах світу - це буде новий світовий рекорд із синхронного виконання однієї пісні

Порошенко, не бійся людей! Приходь 19-го на дебати не до Зеленського, а до нас - до народу України. У нас до тебе кілька запитань накопичилося за останні 5-ть років. Не ховайся від нас за товстим екраном телевізора - подивись нам в очі!

gg8aea.webp

Я же сказав, якщо не оприлюднить, або мене не влаштують персони із його команди, то піду все рівно на вибори і зіпсую свій бюлетень, щоб його не використали і не вкинули за будь-кого із кандидатів.
Дякую. Це досить розумна позиція. Більш розумна ніж в більшості зебілів.

Читай третий пункт.

если повестка не подписана (оставлена в двери, съедена собакой, унесена ветром, использована наркоманом для подтирки зада), то нет ни единого юридического факта вручения повестки, нет такого факта - нет никакой повестки. Крапка!

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу