Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
:іржач: Правильно робить.. Молодь вся сміється, як знатно тролить Зеленський Порошенко. Він вже готовий здавати аналізи щодня... Нехай сдає. бо більше користі немає аж ніякої від нього... А може його аналізи і на добрива не годяться? А? :іржач:

Тебе нравится, что Зеленський подделал результаты своих анализов? **** ты зубоскалишь, *******?

Тебе нравится, что Зеленський подделал результаты своих анализов? **** ты зубоскалишь, *******?
Мені подобається твоя недолуга істерика від відчуття програшу Порошенка... :іржач:

А що? Є закон. що регламентує обов"язковість аналізів кандидатів в президенти?
Нет, есть понятия. Зе бросил перчатку, ПАП принял вызов. Зе включил заднюю. Нех перчатками разбрасываться, коли ссыкло.

Мені подобається твоя недолуга істерика від відчуття програшу Порошенка... :іржач:

Володимир, у меня нет никакой истерики. Мне ******ь на ****оеда Порошенко, я прекрасно понимаю, почему голосуют против него, но мне не понятно, почему голосуют за Зеленского.
Это как для учредителя выбирать директора своей компании между лицами с сомнительной репутацией и дрессированной обезъянкой.
Не я выбрал это ****ище во второй тур, но мне нужно определиться, буду я голосовать против всех или против одного.
И такие одноизвилинные ****ны, как ты, меня просто вынуждают определиться в пользу последнего.

Еще раз – там просто разныемнения. Но ты продолжаешь тупить и не понимать простого.
Ну, так і що? Я же звик давати об"єктивну інформацію. А не волати, що інформація витягнута з невідомих джерел, як ти це зробив. Я же не роблю так, як роблять тут порохососи зазвичай цитуючи вирвані із контексту фрази без прямого посилання на увесь текст... Але, бачу, що тобі не зрозуміло це... А це прості речі.
Доречі, мої друзі з твого Києва зараз проводять дослідження з метою визначити як впливає на людей віртуальне спілкування в форумах і чому зараз дуже багато людей покидають форуми і переходять на пряме спілкування в Інстаграмі та на ФБ. Так один із висновків, що ера нікнеймів закінчилася, люди не бояться висловлювати власних думок у відкритому режимі. А на форумах допоки залишаються люди, які не змогли реалізувати себе у реальному житті і намагаються це зробити. Але не всім це вдається, тоді вони починають, щоб прикрити власну необізнаність обливати брудом співбесідників та навішувати на них ярлики... Зазвичай, такі люди не можуть наладити і нормальне вербальне спілкування у житті... Через це я дуже спокійно дивлюсь тут на потуги форумних ****ометателів. :D

cd3cjb.gif
Молодець. Завдяки таким, як ти дурням електорат Зеленського збільшується кожного дня... :іржач:
Пяши ісчо...:іржач:

это тебе так хочется. Есть прямая речь и есть твое *****ское мнение.Третьего нет.:D
Ну, не хами... А раптом у мене орден Б.Хмельницького 2-го ступеня? Я ж не рядовий, а все-таки - офіцер... :іржач:

О зеленском и его электорате, много нецензурной лексики, но сказано сильно, огонь

LcAFl9jaeGE
970Ngk149-I

Дякую всім, повеселився, пора переключатися на футбол...

Семен Семенченко
28 мин.
Порошенко "звернувся в СБУ з приводу неефективної роботи Медведчука на переговорах зі звільнення заручників". На п'ятий рік війни. Коли вiн хотів - одягав мішок на голову і вивозив з країни (як Саакашвілі і наших грузинських добровольців). А тут польоти в Москву, російська пропаганда на власному каналі, труба з контрабандним дизпаливом на сотні мільйонів в рік ... І тільки жалісливе звернення в СБУ. СБУ -АУ! АУ! Добре душить кума Путіна наш сильний Верховний Головнокомандувач. З серйозним виразом обличчя про це розповідає. Тільки дурня забув вимкнути. За 10 днів до виборів.

dj6ecb.webp

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу