Статус: Офлайн
Повідом.: 368
Повідом.: 368
Це не я називав нас куркулями,це тупа немита большевицька бидлота придумала таку хрень для того щоб грабувати , ******* і в сибір висилати людей,за те що в них було 2-3 корови,а якщо і кінь то за таке і к "стенке" можна. Так що з приходом большевицьких терористів ніхто нічим не торгував і не спікулював,бо все що можна конфіскували,твої дійсто ублюдочні і всіма прокляті большевицькі предки.
В таких однокліточних як ти в голові може бути тільки одни спосіб збагачення,як і в твоїх ПРастів : *******,грабувати і красти,що ми зараз і спостирігаємо і наслідком чого стали останні події в країні.
Що до роботи я вже писав. Для тебе ще раз. Я шукаю,або по можливості створюю активи з подальшою метою перетворення їх на пасивний дохід. Не пробуй в це вїхати воно тобі ні до чого.
куркулямы называли вас ваши односельчане...Они же грабили и раскулачивали...Это примерно одинаково происходило везде.
Благодари не большевиков, а своих соседей

Мой предок до революции был нотариусом...Второй инженером, третий - крестьянином, четвертый - начальником цеха на заводе. В ВКПб никто не состоял...Так шо - это наглый наклЭп

Останни подии в стране - от того, что страна эта называется Украина и в ней живут большевистские дети - патриоты Украины

ЕЩЁ РАЗ - сам же написал про "достойну рОботу в Эвропе"...Я и спрашиваю - какая у тебя "достойна робота"!? А в ответ бред в стиле мещанина, который начитался "100 советов от Рокфеллера: 1) Пассивный доход"...******? Через границу просроченную колбасу таскаете? **************** под крышеванием ментуры? Мелкое ростовщичество?