Поки що ні, але ми всі будемо в ЗСУВступив до лав ЗСУ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Поки що ні, але ми всі будемо в ЗСУВступив до лав ЗСУ?
кому ты тогда предлагал деньги собрать что дал реквизиты?Поки що ні, але ми всі будемо в ЗСУ
Нашим місцевим військовимкому ты тогда предлагал деньги собрать что дал реквизиты?
из Харькова?Нашим місцевим військовим
уже есть хз сколько (на немышле), считая номерные переулки. Скоро и до них оголтелые переименовальщики доберутся.А можно было улица Дружбы. (Без народов.)
Є військові не тільки з Харкова. Вони для нас вже всі місцеві.из Харькова?
эммм.. с вами (с нами) совещались (17-18 числа), "публичное обсуждение объявили". Реально - оповещение прошло по сми и сайту хова около 16 часов 17 числа. С кем они совещались из "людей" - хз, если честно. Я писал "в туда" против "Заводской", поддерживал "Танковый завод". Короче - профанация всё. Полный аналог ситуации, как райнин переименовал пролёт в индустриальную. невзирая на кучу протестов. "Станция Заводская на Заводской линии метро". бред. Учитывая, что заводы начинаются с индустриальной и до пролёта (сознательно употребил родные названия станций сейчас)Люди должны решать что и как называть в их н/п,
Зрозуміло.Поки що ні, але ми всі будемо в ЗСУ
А что? На ХФ сплошь потомки тогдашних колаборантов?Воював за російсько-радянських окупантів.
Только это будет уже ркка имени ***ла.Поки що ні, але ми всі будемо в ЗСУ
А то шо? Коли асвабадітєлі прийдуть щоб знову не переіменовувати? А може- *** ждунам?Вулиці треба називати якось нейтрально.Якщо чесно,я без гугла не знаю і половини,хто ці люди,в честь яких названо вулиці.Хай мені буде соромно,але це так![]()
Потому что придется гордо отказаться от помощи партнеров, бывших союзников по антигитлеровской коалиции. Декоммунизируем и ее.Только это будет уже ркка имени ***ла.
Звичайних людей , це не стосується.А что? На ХФ сплошь потомки тогдашних колаборантов?
Живу на лінії фронту.Чим далі від фронту, тим товстіше патріоти ?♂️.
Батальон Монако?Живу на лінії фронту.
Я зрозумив на що ви натякаєте.Батальон Монако?
Не відчуваю.Живу на лінії фронту.
Для мене важливо як називається вулиця. Нас люди не хочуть ходити по вулицях, які назвали на честь росіян.Якщо ви поряд з війною, вам насправді важливіше перейменування вулиць? Чи може краще зайвого дрона придбати на ті кошти, чи РЕБ для солдат?
Чи дурня вмикаєте, чи може...?