4000 грн на місяць

З днем дурня.

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
А уволиться могут.
уволится до окончания контракта? хм..
Ще раз питаю - чому міністр економіки на Майдан відправився, а не на антимайдан?
перепрошую.. але відео з бульдозера і криками нах.. я перепощувати не буду. Погугліть термін - приспособлєнци.

Я все.Спати.
З.І.
А білорус таки під чимось вже майже добу не спить.Або їх декілька під одним ніком.

Не треба.Бачили.Зеленського краще запости.Хоч десь біля Майдана.
vvvv-3.jpg'

не фото з Майдану красить людину...

Я сто раз написала: скрипя зубами, голосовала за вашего пидора шоколадного.
Не хотел идти, или уж за Кошулинского. Но тогда смысл? Да и Тягнибок в дёсна с Маричкой - это совсем не "Ярош - кококо!"
Но красиво отработали мягкие порохоботы, написав про молодежь за Зеленского.

Цікава теза.А хто на твій погляд з перелічених тобою найбільш проукраїнський?Це перше питання.
Кошулинський. Але всі з цього переліку декларують продовження боротьби за звільнення оккупованих территорій України та курс на ЄС та НАТО.
а друге хто більш проукраїнський Міхо чи Корчинський?
Міхо. В його щирості я впевнений, на відміну від Корчинського, який воював проти Молдови в Придністров'ї та тусувався з різними кацапами - імперцями до початку війни в України.
Дарк, якщо ти бачиш в ньому щось "проукраїнське" можеш мені донести? я слухати вмію.
На даний момент є лише його передвиборча програма та деякі інтерв'ю. У його программі той же самий зовнішньополітичний курс, що і в Порошенко.
В його інтерв'ю я також на знайшов нічого проросійського. Допускає можливість переговорів з хуйлом? Але хіба Порошенко заперечує можливість таких переговорів?

Звичайно я не забув його тупих жартів про Україну, але також пам'ятаю виступи 95 квартлу перед нашими воїнами в зоні АТО, фінансову допомогу армії, покупку машини швидкої допомоги на потреби АТО.

Можу ще поділитися власним спостереженням стосовно Зеленського - жоден з моїх ватних знайомих не голосував за Зеленського, лише за Бойко. Одні проти нього через його підтримку співпраці з МВФ, інші через підтримку ним Супрун, та просто не вважають його проросійським кандидатом.

А вот ежели где-то через недельку Коломойский настойчиво попросит Зеленского снять свою кандидатуру и тогда в поезд вскакивает Юля. У которой отставание от Порошенко не вдвое, а на 3%. И тогда включаются все ресурсы Коломойского и... обана!
Кстати, на Порошенко только что еще ушат помоев вылили - уже за воровство с облэнерго.

На даний момент є лише його передвиборча програма та деякі інтерв'ю. У його программі той же самий зовнішньополітичний курс, що і в Порошенко.
В його інтерв'ю я також на знайшов нічого проросійського. Допускає можливість переговорів з хуйлом? Але хіба Порошенко заперечує можливість таких переговорів?

Звичайно я не забув його тупих жартів про Україну, але також пам'ятаю виступи 95 квартлу перед нашими воїнами в зоні АТО, фінансову допомогу армії, покупку машини швидкої допомоги на потреби АТО.

Можу ще поділитися власним спостереженням стосовно Зеленського - жоден з моїх ватних знайомих не голосував за Зеленського, лише за Бойко. Одні проти нього через його підтримку співпраці з МВФ, інші через підтримку ним Супрун, та просто не вважають його проросійським кандидатом.

Е в мене думка що він найнятий актор. Який грає «ідеального кандидата» тому і мичання на питання за діло чи команду, тому і відсутність інтерв`ю. Бо він не знає і воно йому далеке. А грає його команда яка його найняла (або ті хто і команду оплачує) а в команді там дохера старих ригів. І от оберемо ми цю канхфетку і виявіться що він і далі буде класним хлопцем, інтерв`ю та заяв не буде а буде від «нього» спускатися кадрова політика яка врешті решт реставрує Україну за ригівськіх часів. (І це м’який варіант, бо ще хуйло стоїть та чекає коли нас пошматувати можна буде)

А програма то звісно круто, но він в живу як кісель. Да він дажє в кіно «ми з командою обговорюємо майбутні плани» лежать примудряється :рл:

Не хотел идти, или уж за Кошулинского. Но тогда смысл? Да и Тягнибок в дёсна с Маричкой - это совсем не "Ярош - кококо!"
Но красиво отработали мягкие порохоботы, написав про молодежь за Зеленского.
Я всегда хожу - я должна подавать позитивній пример своим детям.
Кошулинский был заведомо непроходной. Дети голосовали за Смешко. Нужно было голосовать за проходного кандидата - а проходные были Петя, Вона, Зеля и Бойко. Выбор невелик, как ты понимаешь.

шел второй (из 365) день отмечания :збентежений:
как всегда, впереди катание нєвєстi в корiтє

это великий человек, но у нее минус в том, что она авантюристка в плохом смысле, из-за чего она оказывается в эпицентре событий, ею же закрученных.
естественно, её фан-клюбу это нравится ))

Ось як, виявляється незалежність України тримається на лише на одній особистості. І без неї все рухне?
Тобто на одному Порошенко трималась вся Україна останні 5 років?
Не на майданівцях, які вигнали овоча? Не на добровольцях які першими вийшли зустрічати кацапів? Не на волентерах і тисячах українців які жертвували їм гроші, часто останні? Не на солдатах і офіцерах ЗСУ та НГУ які вже 5 років знищують оккупантів? Не на простих українцях які у 2014 віддали 54% за Порошенко голосів сподіваючись на зміни на краще та європейське майбутнє?

Я просто не усвідомлюю, як можно бачучи те як після втечі овоча і до обрання Порошенко Україна майже повністю трималась на соморганізації громадян, писати щось типу: лише через те, що не оберуть Порошенко?

Це лише у диктатурах лідер держави дорівняє самій державі.
У нас президент не цар і бог, не батько нації, не мессія, а лише менеджер якому народ делегує певні повноваження по управлінню країною на 5 років.
Саме цікаве що і більшість порохоботів раніше з цим погоджувалось, а теперь навіть для вас Порошенко = Україна.

Головна проблема порохоботів у тому, що ви люто зневажаєте та принижуєте народ України.
Овоч перестав бути президенитом - тому, що так вирішив народ України.
Україна не стала частиною рашки тому, що проти цього були самі українці, всупереч усім далекосяжним планам кацапів.
Так звана "новоросія" не відбулась тому, що жителі південних та східнмх областей, окрім Донецької та Луганської, в умовах повного саботажу правоохороних органів самі розігнали колорадські збіговиська. Ще до обрання Порошенко.

Скажу більше того - після першого туру президентських виборів меня стало ясно, що майже 80% українців віддали голоси за незалежну європейську Україну, а саме стількі виходить якщо підсумувати голоса за Зеленського, Порошенко, Тимошенко, Гриценко, Смешко і Кошулинського. Проти 16% (Бойко+Вілкул) відсотків у проросійських сил.

І у другому турі ми будемо обирати не між проукраїнським і проросійським кандидатами, а між двома проукраїнськими кандидатами. Як на мене немалий прогрес України.

полностью согласна.
Есть Порошенко=есть Украина, нет Порошенко=нет Украины?
Где я это уже слышала?
ВЛАСТЬ ДОЛЖНА МЕНЯТЬСЯ
Власть не должна дкмать, что может "продлевать", как шлюху, по своему желанию или внутренним договоренностям
Один поработал, спасибо за сделаннное, критика за просранное
Пусть кто-то ДРУГОЙ потрудится.
Не справится - сменим
П.С. Это очень хорошо, если выигрыш будет "на тоненькую"
Все, кто приходит к власти со стартовой поддержкой 50+% в первом же туре, не имеют никакой мотивации стараться, а сразу начинают пожинать плоды успехов. И если успехи незначительны - раздувать их видимость. Я голосую за тех, кто понимает власть как работу, тяжелую и ответственную.
Короче, посмотрим.

Е в мене думка що він найнятий актор. Який грає «ідеального кандидата» тому і мичання на питання за діло чи команду, тому і відсутність інтерв`ю. Бо він не знає і воно йому далеке.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
представити команду до другого турую. Подивимось.
А грає його команда яка його найняла (або ті хто і команду оплачує) а в команді там дохера старих ригів. І от оберемо ми цю канхфетку і виявіться що він і далі буде класним хлопцем, інтерв`ю та заяв не буде а буде від «нього» спускатися кадрова політика яка врешті решт реставрує Україну за ригівськіх часів. (І це м’який варіант, бо ще хуйло стоїть та чекає коли нас пошматувати можна буде)
Такий варіант теж можливий, але я не ввжаю, що Зеленський буде тупою маріонеткою без власних рішень.
Більш реальний варіант, що у разі його перемоги ВР обмежить, або спробує обмежити повноваження президента.

Як би то не було, я не вірю у можливість повторного розвороту України до кацапстану.
Просто тому, що народ проти цього. Війна та тисячи загиблих все ж таки вправили мізки більшості українців. Саме тому у передвиборчих програмах основних кандидатів закріплений курс на ЄС та НАТО. Навіть у Кошулинського, хоча раніше Свобода не дуже підтримувала ідею вступу до ЄС.
Проросійська маргінальна меншість вже не здатна значно вплинути на зовнішню та внутрішню політику України.

Просто я вірю в Україну та українців, чого бажаю і іншим.
А програма то звісно круто, но він в живу як кісель. Да він дажє в кіно «ми з командою обговорюємо майбутні плани» лежать примудряється :рл:
Оратор з нього дійсно хреновий. Тут не посперечаєшся.

Есть Порошенко=есть Украина, нет Порошенко=нет Украины?
Где я это уже слышала?

Та все это где-то слышали. Вот подборка:

Партия - это Гитлер; Германия - это Гитлер; Гитлер - это Германия.
Рудольф Гесс 1934

Есть Путин - есть россия, нет Путина - нет России.
спикер Госдумы Вячеслав Володин 2014

Ну, понятно, да? Как все же легко превратить человека в фюрера.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
представити команду до другого туру. Подивимось.
...

:пиво: ок, повернемось до цього коли буде що обговорювати.

Назад
Зверху Знизу