Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

З днем дурня.

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
А уволиться могут.
уволится до окончания контракта? хм..
Ще раз питаю - чому міністр економіки на Майдан відправився, а не на антимайдан?
перепрошую.. але відео з бульдозера і криками ***.. я перепощувати не буду. Погугліть термін - приспособлєнци.

Я все.Спати.
З.І.
А білорус таки під чимось вже майже добу не спить.Або їх декілька під одним ніком.

Не треба.Бачили.Зеленського краще запости.Хоч десь біля Майдана.
vvvv-3.jpg'

не фото з Майдану красить людину...

Я сто раз написала: скрипя зубами, голосовала за вашего *****а шоколадного.
Не хотел идти, или уж за Кошулинского. Но тогда смысл? Да и Тягнибок в дёсна с Маричкой - это совсем не "Ярош - кококо!"
Но красиво отработали мягкие порохоботы, написав про молодежь за Зеленского.

Цікава теза.А хто на твій погляд з перелічених тобою найбільш проукраїнський?Це перше питання.
Кошулинський. Але всі з цього переліку декларують продовження боротьби за звільнення оккупованих территорій України та курс на ЄС та НАТО.
а друге хто більш проукраїнський Міхо чи Корчинський?
Міхо. В його щирості я впевнений, на відміну від Корчинського, який воював проти Молдови в Придністров'ї та тусувався з різними *****ами - імперцями до початку війни в України.
Дарк, якщо ти бачиш в ньому щось "проукраїнське" можеш мені донести? я слухати вмію.
На даний момент є лише його передвиборча програма та деякі інтерв'ю. У його программі той же самий зовнішньополітичний курс, що і в Порошенко.
В його інтерв'ю я також на знайшов нічого проросійського. Допускає можливість переговорів з ***лом? Але хіба Порошенко заперечує можливість таких переговорів?

Звичайно я не забув його тупих жартів про Україну, але також пам'ятаю виступи 95 квартлу перед нашими воїнами в зоні АТО, фінансову допомогу армії, покупку машини швидкої допомоги на потреби АТО.

Можу ще поділитися власним спостереженням стосовно Зеленського - жоден з моїх ватних знайомих не голосував за Зеленського, лише за Бойко. Одні проти нього через його підтримку співпраці з МВФ, інші через підтримку ним Супрун, та просто не вважають його проросійським кандидатом.

А вот ежели где-то через недельку Коломойский настойчиво попросит Зеленского снять свою кандидатуру и тогда в поезд вскакивает Юля. У которой отставание от Порошенко не вдвое, а на 3%. И тогда включаются все ресурсы Коломойского и... обана!
Кстати, на Порошенко только что еще ушат помоев вылили - уже за воровство с облэнерго.

На даний момент є лише його передвиборча програма та деякі інтерв'ю. У його программі той же самий зовнішньополітичний курс, що і в Порошенко.
В його інтерв'ю я також на знайшов нічого проросійського. Допускає можливість переговорів з ***лом? Але хіба Порошенко заперечує можливість таких переговорів?

Звичайно я не забув його тупих жартів про Україну, але також пам'ятаю виступи 95 квартлу перед нашими воїнами в зоні АТО, фінансову допомогу армії, покупку машини швидкої допомоги на потреби АТО.

Можу ще поділитися власним спостереженням стосовно Зеленського - жоден з моїх ватних знайомих не голосував за Зеленського, лише за Бойко. Одні проти нього через його підтримку співпраці з МВФ, інші через підтримку ним Супрун, та просто не вважають його проросійським кандидатом.

Е в мене думка що він найнятий актор. Який грає «ідеального кандидата» тому і мичання на питання за діло чи команду, тому і відсутність інтерв`ю. Бо він не знає і воно йому далеке. А грає його команда яка його найняла (або ті хто і команду оплачує) а в команді там дохера старих ригів. І от оберемо ми цю канхфетку і виявіться що він і далі буде класним хлопцем, інтерв`ю та заяв не буде а буде від «нього» спускатися кадрова політика яка врешті решт реставрує Україну за ригівськіх часів. (І це м’який варіант, бо ще ***ло стоїть та чекає коли нас пошматувати можна буде)

А програма то звісно круто, но він в живу як кісель. Да він дажє в кіно «ми з командою обговорюємо майбутні плани» лежать примудряється :рл:

Не хотел идти, или уж за Кошулинского. Но тогда смысл? Да и Тягнибок в дёсна с Маричкой - это совсем не "Ярош - кококо!"
Но красиво отработали мягкие порохоботы, написав про молодежь за Зеленского.
Я всегда хожу - я должна подавать позитивній пример своим детям.
Кошулинский был заведомо непроходной. Дети голосовали за Смешко. Нужно было голосовать за проходного кандидата - а проходные были Петя, Вона, Зеля и Бойко. Выбор невелик, как ты понимаешь.

шел второй (из 365) день отмечания :збентежений:
как всегда, впереди катание нєвєстi в корiтє

это великий человек, но у нее минус в том, что она авантюристка в плохом смысле, из-за чего она оказывается в эпицентре событий, ею же закрученных.
естественно, её фан-клюбу это нравится ))

Ось як, виявляється незалежність України тримається на лише на одній особистості. І без неї все рухне?
Тобто на одному Порошенко трималась вся Україна останні 5 років?
Не на майданівцях, які вигнали овоча? Не на добровольцях які першими вийшли зустрічати *****ів? Не на волентерах і тисячах українців які жертвували їм гроші, часто останні? Не на солдатах і офіцерах ЗСУ та НГУ які вже 5 років знищують оккупантів? Не на простих українцях які у 2014 віддали 54% за Порошенко голосів сподіваючись на зміни на краще та європейське майбутнє?

Я просто не усвідомлюю, як можно бачучи те як після втечі овоча і до обрання Порошенко Україна майже повністю трималась на соморганізації громадян, писати щось типу: лише через те, що не оберуть Порошенко?

Це лише у диктатурах лідер держави дорівняє самій державі.
У нас президент не цар і бог, не батько нації, не мессія, а лише менеджер якому народ делегує певні повноваження по управлінню країною на 5 років.
Саме цікаве що і більшість порохоботів раніше з цим погоджувалось, а теперь навіть для вас Порошенко = Україна.

Головна проблема порохоботів у тому, що ви люто зневажаєте та принижуєте народ України.
Овоч перестав бути президенитом - тому, що так вирішив народ України.
Україна не стала частиною ****и тому, що проти цього були самі українці, всупереч усім далекосяжним планам *****ів.
Так звана "новоросія" не відбулась тому, що жителі південних та східнмх областей, окрім Донецької та Луганської, в умовах повного саботажу правоохороних органів самі розігнали колорадські збіговиська. Ще до обрання Порошенко.

Скажу більше того - після першого туру президентських виборів меня стало ясно, що майже 80% українців віддали голоси за незалежну європейську Україну, а саме стількі виходить якщо підсумувати голоса за Зеленського, Порошенко, Тимошенко, Гриценко, Смешко і Кошулинського. Проти 16% (Бойко+Вілкул) відсотків у проросійських сил.

І у другому турі ми будемо обирати не між проукраїнським і проросійським кандидатами, а між двома проукраїнськими кандидатами. Як на мене немалий прогрес України.

полностью согласна.
Есть Порошенко=есть Украина, нет Порошенко=нет Украины?
Где я это уже слышала?
ВЛАСТЬ ДОЛЖНА МЕНЯТЬСЯ
Власть не должна дкмать, что может "продлевать", как ****у, по своему желанию или внутренним договоренностям
Один поработал, спасибо за сделаннное, критика за просранное
Пусть кто-то ДРУГОЙ потрудится.
Не справится - сменим
П.С. Это очень хорошо, если выигрыш будет "на тоненькую"
Все, кто приходит к власти со стартовой поддержкой 50+% в первом же туре, не имеют никакой мотивации стараться, а сразу начинают пожинать плоды успехов. И если успехи незначительны - раздувать их видимость. Я голосую за тех, кто понимает власть как работу, тяжелую и ответственную.
Короче, посмотрим.

Е в мене думка що він найнятий актор. Який грає «ідеального кандидата» тому і мичання на питання за діло чи команду, тому і відсутність інтерв`ю. Бо він не знає і воно йому далеке.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
представити команду до другого турую. Подивимось.
А грає його команда яка його найняла (або ті хто і команду оплачує) а в команді там дохера старих ригів. І от оберемо ми цю канхфетку і виявіться що він і далі буде класним хлопцем, інтерв`ю та заяв не буде а буде від «нього» спускатися кадрова політика яка врешті решт реставрує Україну за ригівськіх часів. (І це м’який варіант, бо ще ***ло стоїть та чекає коли нас пошматувати можна буде)
Такий варіант теж можливий, але я не ввжаю, що Зеленський буде тупою маріонеткою без власних рішень.
Більш реальний варіант, що у разі його перемоги ВР обмежить, або спробує обмежити повноваження президента.

Як би то не було, я не вірю у можливість повторного розвороту України до *****стану.
Просто тому, що народ проти цього. Війна та тисячи загиблих все ж таки вправили мізки більшості українців. Саме тому у передвиборчих програмах основних кандидатів закріплений курс на ЄС та НАТО. Навіть у Кошулинського, хоча раніше Свобода не дуже підтримувала ідею вступу до ЄС.
Проросійська маргінальна меншість вже не здатна значно вплинути на зовнішню та внутрішню політику України.

Просто я вірю в Україну та українців, чого бажаю і іншим.
А програма то звісно круто, но він в живу як кісель. Да він дажє в кіно «ми з командою обговорюємо майбутні плани» лежать примудряється :рл:
Оратор з нього дійсно хреновий. Тут не посперечаєшся.

Есть Порошенко=есть Украина, нет Порошенко=нет Украины?
Где я это уже слышала?

Та все это где-то слышали. Вот подборка:

Партия - это Гитлер; Германия - это Гитлер; Гитлер - это Германия.
Рудольф Гесс 1934

Есть путин - есть россия, нет путина - нет России.
спикер Госдумы Вячеслав Володин 2014

Ну, понятно, да? Как все же легко превратить человека в фюрера.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
представити команду до другого туру. Подивимось.
...

:пиво: ок, повернемось до цього коли буде що обговорювати.

Назад
Зверху Знизу