блаблабла ненавижу лжецов... брехня типичное проявление предателей...
p.s. мне все равно на каком языке говорит человек, на русском или украинском. Но не все равно когда мне навязывают свой язык. Тогда этот недочеловек уже не разговаривает, а мовкает. Так что продолжайте брехать, собаки брешут, а караван идет.
А ти як вчаси ссср, щоб люди повірили дозуєш каплю правді , апотім виливаєш бочку брехні! А деж там про пенсію? брехуняка !!!
не удавися зі злості своєю жовчу, і не захлебнися своїм лайном, бо навряд тобі ПРасти лікрняний, за твої помилки дадуть
мне все равно на каком языке говорит человек, на русском или украинском. Но не все равно когда мне навязывают свой язык.
Але дуже любите коли навьязують "язик" іншим
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ти замаскувався під гарним лозунгом "Украина без Януковича" і видаєшь себе за патріота України.
Та на справді з тебе такий же патріот, як з мене комуніст-регіАнал

Можешь доповісти своїм хазяївам що ти не зправився з своїм завданням, тебе зразу "розкусила" дівчина патріот, яку звуть Поліна , з ніком "мама гренделя" з твого сайту!
Але старого bekas252 ти дурачив 2 роки, нарешті і я тебе розкусив, що ти пашешь, не покладая клаву, на голубізну ПР !
А тепер ти тут з'ясовуєш відносини за допомогою брехні! З больної голови хочешь перекласти на здорову і робишь з мене "предателя"

може ти ще й на службі у Гепи знаходишся?

Нехай лине гавкатня далі, хтось іще прозріє, який ти насправді "патріот" !!!
розколюй народ, ПРасти крім цього нічого більше не вміють, а я над тобою буду просміхатись,

Слава Україні