Опять таки Вы Глоба? Вы слишком много на себя берете, и за слишком мало отвечаете. Я понимаю, издержки СССР и возраст, но все таки. В 60 с гаком и только КТН. Раз Вы преподаватель - до доцента доросли, или так и маетесь старшим?

А чи не здається вам, що ви забагато на себе берете, через свою надзвичайно завищену самооцінку. А чого ж це ви думаєте, що я тільки к.т.н.?
За свої слова я відповідаю завжди. І не тільки тут.
А чого ж ви тоді не стали, навіть, справжнім інженером? Для вас, навіть, і к.т.н - це нездійснена мрія, навіть якщо ви собі придбаєте цей документ. Головне в житті навчитися думати, аналізувати та порівнювати різні факти. А ви досі й не навчилися це робити...

Це видно, навіть, неозброєним оком по цій гілці. Користуєтесь штампами та стереотипами, які радянська пропаганда втискувала вам в голову. А взяти прочитати щось одне, потім на цю ж тему інше? Потім осмислити трішечки прочитане. Тим більше, що за радянських часів такої можливості не було, а зараз стільки різноманітної інформаціії... Я просто в захопленні від того, що за радянських часів я деяку літературу міг дістати тільки під загрозою потрапити кудись на Соловки, а зараз спокійно читаю. Навіть в Інтернеті стільки літератури.
Не турбуйтесь доріс і до доцента, і до професора, якщо вам так хочеться...

Я знаю, що вас це дуже дратує, а скажіть будь ласка, а які ваші досягнення. До кого ви доросли? Буде дуже цікаво. І чи працюєте ви за спеціальністю, яка написана в дипломі? Мені дуже цікаво.
Я розумію, що мої думки вас дуже дратують, бо вони не відповідають совковим штампам та стереотипам, але якщо хочете піднятися трішки вище, то раджу не зациклюватися на них. Вже пора!.
Я розумію, що вас дратує, моє листування українською мовою, але я це роблю навмисно задля того, щоб ви і такі, як ви розуміли, що ви живете в українському місті і українська мова в Харкові жива, живе і буде жити.