Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

История уничтожения украинского языка

• Автор теми Автор теми General Dead
  • Дата створення Дата створення
:D А так. Чого ж це дивує саме вас. Ви ж кажете, що маєте паспорт України, а по факту ви не є громадянином цієї держави. :D

А это как? Как это я не гражданин государства? Вы меня лишили прав и свобод, неожиданно, милейший? Просто Ваши ценности не являются моими. Выборы рассудят.

Для "по факту". По факту полгода была територия не признанная никем. Потом ее пофакту не стало. Никто не расстроился.

Ви можете скільки завгодно іронізувати, але факт існування Директорії УНР беззаперечний. Тому, всі вільні. Я бачу, що демагоги ви добрі.

И присягу этой "державе" не приносил! В отличие от Вас, который, как я понял, себя гражданином СССР не считал, но присягал! Потом снова присягал, но уже "державе", гражданином которой себя считал. Я не ошибся в последовательности событий?..
:DЩось у вас з логікою одні неприємності.
Даю коментар досвідчено юриста:
одним из характерных признаков исчезновения старого и появления нового государства может быть изменение отношения государства и армии. В принципе либо создается новая армия, обязанная защищать новое государство, либо часть старой армии присягает на верность новому государству (такая ситуация встречается в случае гражданской войны)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А далі для особливо обдарованих даю іще одне роз"яснення: Коли розпався радянський союз в колишній армії вже неіснуючої держави уповноважені командири військових частин питали офіцерів: у збройних силах якої держави вони бажають служити. Якщо офіцер казав що у російських, то їх приводили до присяги РФ, якщо у українських то, відповідно приводився до української присяги. Через те, що я був громадянином України, то і був приведений до військової присяги українському народу. Чи ви будете в претензії до усіх офіцерів України та РФ. І пишаєтесь тим, що зрадили українському народу і не принесли військової присяги саме цьому народу. Таким чином ви по факту відмовились від українського громадянства, що не дає вам права на всі відповідні вияви громадянства в Україні. То ж, вас ніхто не затримує. Можете переїхати до країни, якій ви присягалися й користуватися громадянством цієї держави. Якщо ви й цього не розумієте, то дозвольте засумніватися у вашому адекватному сприйнятті очевидних фактів.

Да, с Вашей логикой, у меня трудности! Я конечно осознаю, что перешедшему на мову русский дается с трудом, но я попытаюсь по слогам, что ли!

"...либо часть старой армии присягает на верность новому государству (такая ситуация встречается в случае гражданской войны)

И как прошла Ваша война? Стесняюсь я спросить! Сильно били?..
Так, в Україні, усі військовослужбовці прийняли присягу Українській армії.
В Росії, усі військовослужбовці присягнули РФ.
Як бачити усі військовослужбовці (а не частина) принесли присягу новій державі. Звичайно, крім вас, який бажає громадянської війни, якщо йому хтось із командирів РА накаже. :D
Да, з логікою у вас не все гаразд:D
Соромились би краще не виказувати свою повну неспроможність розуміння, навіть, російських текстів. Вам весь час треба усе розжовувати. Але я вже більше не буду це робити безкоштовно. Навчаю тільки за гроші.

А это как? Как это я не гражданин государства? Вы меня лишили прав и свобод, неожиданно, милейший? Просто Ваши ценности не являются моими. Выборы рассудят.
Одні вибори вже розсудили, коли ви, виходячи із ваших "цінностей" обрали мером Харкова Кернеса... :D:D:D
Думаєте, що і надалі вам все сходитеме з рук? Помиляєтесь...:D

Так, в Україні, усі військовослужбовці прийняли присягу Українській армії.

Это правда.

В Росії, усі військовослужбовці присягнули РФ.

А вот это ложь. россия "переприсягать" не требовала.

Сомневаюсь, что на следующих выборах победит кто-то очень достойный

И правильно. И армия у нас такая, и бакалавры со специалистами и даже магистраты. Про офицеров преподавателей, я молчу. Одна извилина, и то шрам от фуражки
Це у вас вже справжня істерика. Факти, будь ласка! :D
Доречі, іще років 25 тому, коли до мене приходили на роботу випускники ХПІ, дуже був здивований тим, що у них не тільки рівень знань був дуже слабенькіий, але й вміння думати та аналізувати було на нульовому рівні.
Правда, при цьому був дуже великий рівень самооцінювання. Але, це усе проходило швидко, коли давав можливість самостійно виконати хоч якусь невеличку частину роботи. Тут вже ставало усе на свої місця. Що робити було мені, коли я відповідав за роботу усього підпорядкованого мені колективу? Звичайно, треба було навчати заново. Що і робив. Та й зараз, мабуть, займаюся такою ж роботою...
А за своїх учнів мені, слава Богу, не соромно... Через це на такі ваші невдалі істеричні випади абсолютно не звертаю уваги.
Із усього спілкування з вами тільки зробив висновок, що у вас окрім завищеного рівня самооцінки за душою немає нічого... Не досягли ви такого рівня, яке б надавало вам право на експертну оцінку. Навіть у істеричному стані.;)

Соромились би краще не виказувати свою повну неспроможність розуміння, навіть, російських текстів. Вам весь час треба усе розжовувати. Але я вже більше не буду це робити безкоштовно. Навчаю тільки за гроші.
одни западенские вонючки живут в этой ветке.

Это правда.

А вот это ложь. россия "переприсягать" не требовала.

Ранее использовался текст присяги, утвержденный Указом Президента Российской Федерации — России от 5 января 1992 года «О тексте военной присяги Российской Федерации».

«Я, (фамилия, имя, отчество), торжественно присягаю на верность своему Отечеству, Российской Федерации. Клянусь свято соблюдать Конституцию Российской Федерации, строго выполнять требования воинских уставов, приказы командиров и начальников. Клянусь достойно исполнять воинский долг, мужественно защищать свободу, независимость и конституционный строй России, народ и Отечество.»

Не досягли ви такого рівня, яке б надавало вам право на експертну оцінку. Навіть у істеричному стані.;)

Опять таки Вы Глоба? Вы слишком много на себя берете, и за слишком мало отвечаете. Я понимаю, издержки СССР и возраст, но все таки. В 60 с гаком и только КТН. Раз Вы преподаватель - до доцента доросли, или так и маетесь старшим?

Ранее использовался текст присяги, утвержденный Указом Президента Российской Федерации — России от 5 января 1992 года «О тексте военной присяги Российской Федерации».

«Я, (фамилия, имя, отчество), торжественно присягаю на верность своему Отечеству, Российской Федерации. Клянусь свято соблюдать Конституцию Российской Федерации, строго выполнять требования воинских уставов, приказы командиров и начальников. Клянусь достойно исполнять воинский долг, мужественно защищать свободу, независимость и конституционный строй России, народ и Отечество.»

Совершенно верно. Только эту присягу приносили те, кто присягал впервые.
Впрочем, некоторые (весьма слабые, нужно сказать) попытки заставить переприсягнуть советских офицеров в России были, но они (офицеры) это дело дружно проигнорировали. Причём некоторые весьма демонстративно и даже вызывающе. И ничего им за это не было.

Совершенно верно. Только эту присягу приносили те, кто присягал впервые.
Впрочем, некоторые (весьма слабые, нужно сказать) попытки заставить переприсягнуть советских офицеров в России были, но они (офицеры) это дело дружно проигнорировали. Причём некоторые весьма демонстративно и даже вызывающе. И ничего им за это не было.
Все правильно. Через це зараз у російській армії склалася доволі кумедна ситуація. Там існують три групи військовослужбовців, які приймали кожна свою присягу. Пояснюю, перші, що приймали присягу СРСР, друга, яка приведена вже з 1992 року до присяги РФ, третя, яка приводилася з 1998 р. до присяги (у редакції 1998 р.) РФ.
Юридична колізія стостовно першої групи полягає в тому, що жодний суд РФ не може покарати за зраду РФ цих офіцерів, якщо їхній озброєний вихід проти РФ буде у ім"я, наприклад, відновлення СРСР.
З другого боку РФ є правонаступницею СРСР і можно було зрозуміти, коли держава і не вимагала повторного приняття присяги. Може й не треба з цих міркувань було вимагати повторного приняття присяги, але якийсь-то юридичний акт все рівно мав мати місце. Наприклад, прочитати нову присягу й поставити під нею підпис. ..

Опять таки Вы Глоба? Вы слишком много на себя берете, и за слишком мало отвечаете. Я понимаю, издержки СССР и возраст, но все таки. В 60 с гаком и только КТН. Раз Вы преподаватель - до доцента доросли, или так и маетесь старшим?
:D А чи не здається вам, що ви забагато на себе берете, через свою надзвичайно завищену самооцінку. А чого ж це ви думаєте, що я тільки к.т.н.?
За свої слова я відповідаю завжди. І не тільки тут.
А чого ж ви тоді не стали, навіть, справжнім інженером? Для вас, навіть, і к.т.н - це нездійснена мрія, навіть якщо ви собі придбаєте цей документ. Головне в житті навчитися думати, аналізувати та порівнювати різні факти. А ви досі й не навчилися це робити...;) Це видно, навіть, неозброєним оком по цій гілці. Користуєтесь штампами та стереотипами, які радянська пропаганда втискувала вам в голову. А взяти прочитати щось одне, потім на цю ж тему інше? Потім осмислити трішечки прочитане. Тим більше, що за радянських часів такої можливості не було, а зараз стільки різноманітної інформаціії... Я просто в захопленні від того, що за радянських часів я деяку літературу міг дістати тільки під загрозою потрапити кудись на Соловки, а зараз спокійно читаю. Навіть в Інтернеті стільки літератури.
Не турбуйтесь доріс і до доцента, і до професора, якщо вам так хочеться... ;)
Я знаю, що вас це дуже дратує, а скажіть будь ласка, а які ваші досягнення. До кого ви доросли? Буде дуже цікаво. І чи працюєте ви за спеціальністю, яка написана в дипломі? Мені дуже цікаво.
Я розумію, що мої думки вас дуже дратують, бо вони не відповідають совковим штампам та стереотипам, але якщо хочете піднятися трішки вище, то раджу не зациклюватися на них. Вже пора!.
Я розумію, що вас дратує, моє листування українською мовою, але я це роблю навмисно задля того, щоб ви і такі, як ви розуміли, що ви живете в українському місті і українська мова в Харкові жива, живе і буде жити.

Назад
Зверху Знизу