просто, не важко екстраполювати на 5 років те, що ти в практично кожному пості пишеш на протязі 1,5 року. Одне й те ж в кожному пості.угу, учитывая, что та сам на форуме полтора года, или ранее под иным ником был?![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
просто, не важко екстраполювати на 5 років те, що ти в практично кожному пості пишеш на протязі 1,5 року. Одне й те ж в кожному пості.угу, учитывая, что та сам на форуме полтора года, или ранее под иным ником был?![]()

Пленные эсэсовцы? А кто это такие и где их можно было узреть?
А где пленные эсэсовцы?
Не, не все:
"..На 30 июня 1944 года дивизия насчитывала 15 299 солдат и офицеров.
....22 июля, согласно информации В. Хайке, из котла вместе с командиром дивизии Фрайтагом удалось вырваться не более 500 солдат и офицеров. В месте сбора дивизии к ним присоединилось ещё 1200 не бывших в котле солдат и офицеров вспомогательных подразделений дивизии. Ещё незначительная часть смогла выйти с другими частями...." https://ru.wikipedia.org/wiki/%C4%E8%E2%E8%E7%E8%FF_%D1%D1_%AB%C3%E0%EB%E8%F7%E8%ED%E0%BB
То есть, 2-3 тысячи смогли убежать.![]()
Ага, немцы опять успешно "спрямили" линию фронта.
ы. Поставленную задачу дивизия выполнила. Задержала советскую танковую армию и дала возможность отойти войскам из Львова.

они были заняты фотосессией, не до боевПленные эсэсовцы? А кто это такие и где их можно было узреть?
Поставленную задачу дивизия выполнила. Задержала советскую танковую армию

их раздавили танками"А где пленные эсэсовцы?" (с)
?Свидомиты Харькова, учите русский язык! Потому что, не зная русского языка, вы здесь или гости, или ******, или оккупанты
volh1, взагалі-то скільки ти мов знаєш? Одну і ту невдало?
А не стал бы навязывать свой как единственно верный.
Та знають вони російську мову краще чим українську, й вона їм ближча, рідніша, потрібніша.Цитата:
Свидомиты Харькова, учите русский язык! Потому что, не зная русского языка, вы здесь или гости, или ******, или оккупанты
А
При этом, у себя дома они спилкуются галычанской говиркой, которая от киевско-полтавского стандарта еще дальше чем суржик Слобожанщины
6491, я тобі вже казав, щоб ти припинив цю *****ичну трололо провокацію? Ну, дуже ж товсто та несмішно не разу.
Ти хоч нік зміни. Ребрендінг тобі потрібний.
Питання в тому, що усі гепадобкінди вважають за рідну мову сленг п. Кернеса. І вимагають вчити своїх дітей на його мові. То, й нехай за кошти Адольфовича створюють народні школи "наперсточників" в яких будуть навчати юних гепадобкіндів під умовними номерами, замість прізвищ та імен, як в концтаборах у Адольфа.Та я ж не для хохми це кажу, я, як той акин, - те що бачу, те й співаю.
Ну, яку я неправду сказав?
Чого львівські бандерівці в понеділок будуть вимагати від влади заборонити мені, харків*янину, українцю, вчити своїх дітей на російській мові, яка є для мене така ж рідна, як і українська.
Та й взагалі, яке їх собаче діло до Харкова, Одеси, Криму...
Це викликає неневисть до Галіцїї, як до зовнішнього ворога, який хоче тебе поневолити.
Навіщо бандерівці розколюють Україну? Хочуть відокремитись?, так ради бога.
про говорить-правда, но дело- не только в говорить

а это в какой из своих работ интернационалист и основоположник теории коммунизма так об языке страны проживания высказался - можно ли в студию цитатку на языке оригинала , а то я как то КМ читал..давненько, правда, - ничего похожего не припомню![]()
Правильно, Сталін не міг розігнати 1, 5 млн росіян, які служили вірою й правдою А.Гітлеру. Далі цитата:он думает, что на гусеницы наматывают только пленных.
Сталин с гусеницей гоняет несчастных пленных ссовцев, ужос!
Дабы не быть голословным, постараюсь по возможности полно, но далеко не исчерпывающе, перечислить основные коллаборационистские формирования русских и русские ******ские партии:в першому дідуля, ти вже мабуть нічого не розуміешь шо тобі пишуть? та нічого, аби рідні не хворіли.
Не затруднит, вас господин экс КТН указать на несенитныци или вы просто *****нули аби не мовчки?
Кстати, что бы знать... так кому я рассказываю?
где ты увидал рассказ, это уже второй вопрос![]()
Помиляєтесь, ставили і ставлять. При чому не тільки в Росії, але й за кордоном:Было дело. Но заметьте, никто в России их героями не объявлял. И памятников им не ставят, в отличие...
Неправда. В станиці Єланській досі стоїть. І стоятиме.За кордоном ставят, в России долго не стоят. И пока о планах присвоить героя России Власову я не слыхал. Впрочем
, об этом следует спросить у россиян. Я, кстати, не против чтобы Степану Бандере поставили памятник, например, в Польше и объявили там героем
Це через те, що українська мова знищувалася послідовно на протязі 4-х століть, українці знищувалися та розселялися, а замість них населялися росіяне. А українська мова, як і усе українське заборонялося та знищувалося.Русский язык родной для миллионов граждан Украины в отличие от китайского
Але стоїть і стоятиме! Незважаючи ні на що?Посмотрим сколько он там простоит
Прокуратура требует демонтировать памятник генералу КрасновуКомментарии: 33
В Ростовской области разгорелся скандал из-за мемориального комплекса «Донские казаки в борьбе с большевиками».
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Впрочем, я ба даже не возражал, если бы свидомые сограждане ставили памятники бандерошухевичам у себя на огороде, как в случае с атаманом Красновым
А ви були у Галичині, та чули якою мовою там розмовляють?. Я можу засвідчити, що у всій Галичині розмовляють саме літературною українською мовою. Що стосується прикордонних районів Закарпаття, то там, дійсно відчувається прикордонних мов.При этом, у себя дома они спилкуются галычанской говиркой, которая от киевско-полтавского стандарта еще дальше чем суржик Слобожанщины

Абсолютно з вами згоден. Доречі, відкрив нову тему про російськомовних українських націоналістівДля «мільйонів громадян» України можливо, але не для українців «російська мова рідна».
Тому влада України повинна спершу забезпечити гарне вивчення української мови, а вже потім нехай забезпечує вивчення російської, татарської, румунської і т.д., якщо це влада держави Україна і українців.