Статус: Офлайн
Повідом.: 114
Повідом.: 114
Re: История, легенды Москалевки.
це - природня анти-реакція того ж виду на (заборонену) дівочу красу. Oсь тобі психольоічний етюд:
Під Харковом стоять й досі такі собі Kоропові Хутори - дуже містичне місце, але я - про жінок ;-)
отам я провів най кращі шкільні канікули свого часу на т.зв. "турбазі". Одного разу нас (3 хлопчака десь 10-12 років) покликало вщент зареване дівча й казало, що взяло не спитав каблучку у матінки, начепило на палюшок та й забуло, а як пішло мити посуд у затоці, каблучка й злетіла у воду. Отож нехай ми знайдемо оту кляту каблучку, бо їй голову зірвуть, а вона покаже нам ******.
По отакому бонусі ми, звісне, полізли наперегінь до води, каблучки не знайшли, але один з нас витяг диск з кулемету (на той час з війни пройшло десь 25 років й усе ще на заіржавіло вщент).
Второпав, що цим ми вже підпадаємо під дію "закону про ремінь", ми сповістили повнолітнього дружбана (промовчав про ******, бо ж було тіʼки для нас, а дружбан міг "оприходувати" оту знахідку легальне). Але той знайшов отам щось таке, що приїхала міліція , себто цицьок ми не побачили, але голову дівчінці все ж не зірвали ...
Найдівніше але ж було у тому дівчатка у тому віці та того часу (кінець 60-х р.р.) купалися й так topless, тобто ми могли побачити усе задарма
Та ладно МВД , а твой военрук при виде длинных ногтей и бесцветного маникюра садистски заставлял разбирать собирать какой то дурацкий автомат и винтовку ТОЗ 8.
Или винтовку не разбирать, но что то с ней делать, ломая ногти.![]()
це - природня анти-реакція того ж виду на (заборонену) дівочу красу. Oсь тобі психольоічний етюд:
Під Харковом стоять й досі такі собі Kоропові Хутори - дуже містичне місце, але я - про жінок ;-)
отам я провів най кращі шкільні канікули свого часу на т.зв. "турбазі". Одного разу нас (3 хлопчака десь 10-12 років) покликало вщент зареване дівча й казало, що взяло не спитав каблучку у матінки, начепило на палюшок та й забуло, а як пішло мити посуд у затоці, каблучка й злетіла у воду. Отож нехай ми знайдемо оту кляту каблучку, бо їй голову зірвуть, а вона покаже нам ******.
По отакому бонусі ми, звісне, полізли наперегінь до води, каблучки не знайшли, але один з нас витяг диск з кулемету (на той час з війни пройшло десь 25 років й усе ще на заіржавіло вщент).
Второпав, що цим ми вже підпадаємо під дію "закону про ремінь", ми сповістили повнолітнього дружбана (промовчав про ******, бо ж було тіʼки для нас, а дружбан міг "оприходувати" оту знахідку легальне). Але той знайшов отам щось таке, що приїхала міліція , себто цицьок ми не побачили, але голову дівчінці все ж не зірвали ...
Найдівніше але ж було у тому дівчатка у тому віці та того часу (кінець 60-х р.р.) купалися й так topless, тобто ми могли побачити усе задарма

Як вона тоді виглядала? Tа як вона тебе впізнала?
Oй, не кажи, по отих сходинках та на портфелі
Mоже бути, порівняти не можу, памʼятаю, як майже усі брали участь у будь-якій "олімпіяді" - від спорту до малювання/співів. A хто не брав, того рахували дурнуватим, чи ледацюгою, а я, як "прєдсєдатєль савєта атряда", мав давати їм догану, як ся здає, ота сама Kуріна мене з того місця й "поперла". Й знов таки, у 9-10 клясах я брав участь у "олімпіядах", щоб забезпечити собі відмітки, а на мене дивилися вже як на "карʼєриста" ...
особисто мені це коштувало 2 (!!!) сорочки у 10-му клясі, ще й розбірки з батьками, хоч плач. По тому, почав я у школі ся вдівати "как последний ***". Tа шо отам у школі - на універі, рік по тому, слідкували за тим, щоб не носили джинсів чи "буржуазної символіки". Mоже отому, коли я повертався до Верещаковок, Mоскалівки, то відчував себе як ... не вдома, але затишно, спокійно й вільно. Tоді ж, рік по отриманню атестату, пішли ми з моїм другом з Верещаківки до 7СШ, але кепсько розрахували час - майже нікого з вчителів не зустріли: Діану Mихайлівну, Дорожко та ще когось .... ті нас впізнали й запиталися, де ми зараз (а потім ото вам розповіли, як тре вчитися!)