Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Исконная россия - кто она и откуда?

• Автор теми Автор теми VoxPopuli
  • Дата створення Дата створення
Ні, тебе я там не згадував. А треба було? В наступному виданні й тебе згадаю. Там більше про тисячолітню боротьбу між Європою та Ордою, кордони якої захищав ще партнер по ****у Сартака А. Нєвський. А ще згадується про "прокляття ресурсів", яке дорозвалить останню ординську імперію. Читається майже як детектив. Зрівнюється там "кримнаш" в двох варіантах, від Ніколая І і від хана Пукіна. Залишається там лиш загадка, чи покінчить своє життя останні йхан Орди в стилі Ніколая І. Потрібна ж хоч якась інтрига.
Сложно.

Хоть один экземпляр продан?
Як пиріжки в студентську перерву. Але тобі ця книга підійде лиш, як підставка під сковородку, там аналізувати потрібно і мову знати для відчуття різниці між "менталітетом" та "культурою".

То було конкретне питання до тебе.
Якшо не зрозуміло, я доповню.
Ти звідки таку інформацію нафантазував?
Йобнувся? Набухався? У вену шось колов?
Ти знаєш де конкретно жили древляни? Поляни?
На тебе треба матюкатись. Ти заслужив.

То були лиш культурні спадкоємці Русі, хоча багато русичів втекло від монголів в ті краї. Не тікати ж їм, по видумці москалів, в один з улусів Золотої Орди під назвою Московія знову в лапи монголів?
Успадкувати тильки одну саму культуру не можливо, тому вираз "лиш культурні спадкоємціі", є маячня.

Начнем с популяционной генетики.
У Балановского нет выводов о том, что русские это метисы славян и финно-угров.
То есть предки русских просто съели финно-угров в прямом смысле.

Їх навчила грамота слов'ян, яку пришельці не мали. Аналогічно й угро-фінські племена Меря та Мещеря від поодиноких монахів, які пробиралися в ті нетрі, вивчилися церковно-слов'янської мови.
Ви помилилися аж на 1000 років. Штучна зміна мови у повсякденному житті можлива за наявності повністтю писемного населення.

Турки потомки греков...
Стекломой не свежий?

Останнє редагування:
Там же написано, что и в Эстонии тоже однополые браки запрещены.

где *там?

ОК, уже никто никуда не едет*
(переведу для мсье - не суть вопроса, чтоб в деталях)

Главное, что кочубеи под будущей Полтавой осели:)
Да на Закарпатье ордынцев чуток

То есть предки русских просто съели финно-угров в прямом смысле

Мне кажется популяционная генетика не Ваше.

Турки потомки греков...
Стекломой не свежий?

Не могу знать. Надо было Вам прежде чем употреблять, проверять срок годности.

То було конкретне питання до тебе.
Якшо не зрозуміло, я доповню.
Ти звідки таку інформацію нафантазував?
Йобнувся? Набухався? У вену шось колов?
Ти знаєш де конкретно жили древляни? Поляни?
На тебе треба матюкатись. Ти заслужив.

Не матюкайся.

*******, ти що з глузду з'їхав? З варяг в греки через Москву? А як же вони через Валдай, цей кордон між слов'янами та угро-фінами, перебиралися? Ти хоч підручник по історії колись відкривав?
Жаль, що мені тут не дозволено публікувати файли, а то б я для цих неуків опублікував розділ зі своєї книги під назвою "Московія".

Нет, конечно. Не через Москву.
Из варяг в греки через Ладогу и Новгород.
А Москва, как и Новгород занимали удобное географическое положение с т.з. продвижения конников Батыя когда Киев взяли.
По болотам тяжело ехать.

В смысле? Москву татары Батыя вполне себе сожгли, а вот до Новгорода они действительно не дошли. Его Александр Невский для татар усмирил.

Москву выдвинул именно московско-ордынский союз, заключенный в 1326 г. и начавшийся с резни по всей Северо-Восточной Руси.

То есть Руси. Земли нынешней Украины задеты не были. Междоусобица Москвы и Твери, это земли Руси?

Здесь:
Мадам, конечно, может не знать (она вообще почти ничего не знает), но Прибалийскими обычно называются три страны: Литва, Латвия и Эстония.

Почему будущей? Кучук-бей (после крещения - Андрей Кочубей) под Полтавой осел в сер. 17 ст. Она вполне уже была.
И вообще к чему это мадам? К тому, что создатель современного русского литературного языка был ****ом?

Теперь у мадам Орда по горам скачет. Ну, не *****изм?

А, что Сагайдачному нужно было в Ельце?

Мне кажется популяционная генетика не Ваше.
Да, я в генетике не разбираюсь. Но по логике вещей имеется факт того, что там, где славянские этносы автохтоны, там этнонимы, гидронимы практически все славянского языка происхождения, а где не автохтоны, а пришлые в качестве правящей элиты (и не более), там происхождения названий миксованное. Да и до 10-11 века Залесье не ведало славянских названий городов рек и тому подобное.

Строго говоря, не король, а королевич Владислав. Королем Речи Посполитой он позже стал. Но в 1610 г. *******ты венчали его на царство, а 1618 г. не захотели пустить законного своего правителя в Москву. Вот Сагайдачному и пришлось оказать своему королевичу помощь.
И в конечном счёте кому досталось по шапке?

Назад
Зверху Знизу