Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ищу партнёров по катанию

• Автор теми Автор теми unclefucker
  • Дата створення Дата створення
Нормально покатати можна лише на крутому інтерактивному тренажері, але це не менше 20к грн.
Это тот который подключается к компу и развлекает тебя показывая гоночную трассу на экране монитора?
А звичайні тренажери чи навіть станки під вел - фігня це, зайобує швидко. А на звичайному тренажері ще й посадка не та.
Кто хочет найдёт способ, кто не хочет найдёт причину...

Это тот который подключается к компу и развлекает тебя показывая гоночную трассу на экране монитора?

Кто хочет найдёт способ, кто не хочет найдёт причину...

Еге, а ще, найголовніше, він має реальну велосипедну раму та механізми для імітації реальної їзди.

Я не просто так кажу, я теж купував собі велотренажер, щоб зимою попедалити - не використовував і продав. Не схожий він на вел і навіть м'язи інші працюють. На ньому можна педалити, щоб жир зкинути, взагалі, але не щоб імітувати для себе вел, взимку наприклад.
Зимой педалю на вулиці на нормальному велі, не так, як влітку звичайно( а влітку я перміщують лише на велі усюди), просто катаюся, але теж багатенько, більшість реальних велосипедистів, що тут пиздять багато, і влітку стільки не їздять.

Коли постійно їздив на роботу - 10к.
Зараз на роботу не катаю, лише до замовників та на радіо-ринок. Ще й мот придбав...

За минулий рік 6.5к, за цей майже 4 :(. Цей ще не скінчився, але навіть до минулих 6.5 не доїзджу.
Зимою по снігу десь напевно 1к( але це не їзда - це скоріш покатушки, може й на той же радіо-ринок, але тротуарами та єбенями), усе інше рівномірно по дорогах увесь останній рік.

Останнє редагування:
:eek:что вы сделали что на вас собак спустили?
Мы просто ехали, выбежала женщина посреди аллеи из двора и начала кричать, что дачный массив - это частная собственность и ездить тут нельзя. Хотя перед нами ехал на квадрике мужчина с ружьем , видать на охоту, врядли она так ругалась бы на него. С ней бы я еще поспорила бы по поводу частной собственности, а вот против 6 собак, выбежавших из ее двора и перегородивших нам улицу, не стала спорить. Просто развернулись и поехали назад с малым.

Вот где мы ездили

Вкладення

• 20130918_151449.webp
    20130918_151449.webp
    198.1 КБ · Перегляди: 127
Мы просто ехали, выбежала женщина посреди аллеи из двора и начала кричать, что дачный массив - это частная собственность и ездить тут нельзя. Хотя перед нами ехал на квадрике мужчина с ружьем , видать на охоту, врядли она так ругалась бы на него. С ней бы я еще поспорила бы по поводу частной собственности, а вот против 6 собак, выбежавших из ее двора и перегородивших нам улицу, не стала спорить. Просто развернулись и поехали назад с малым.

Вот где мы ездили

Вот для этого я всегда вожу с собой электрошокер. :yahoo:

204667601_vb.gif

Клац тётку! И всё.

1337277979_905634_62.jpg

Останнє редагування:
Вот
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
на 20.10.13 намечается велопрогулка. Примерный маршрут - Экопарк. Начало в 10.00.
Кто поедет?

Шо за маршрут из одной точки, и шо за "Экопарк"?

ЗЫ: уже в ВК прочитал что от парка Горького. А "Экопарк" это фелдьмановский зоопарк что-ли? Так какие там 20 км в одну сторону на 4-5 часов? Сразу видно, что баба организатор.

а ей ***** было шо кричать:(...на самом деле она была злая на того мужика, но решила оторваться на вас.....вы же в мордяку её собакам не выстрелите:(

когда начинаете сезон или он у вас не заканчивается))?

Багато хто нападає на мене, але ще більше або не читають мої пости, або роблять це не думаючи. У данному випадку я натякаю, по-перше, що казав про більшість, а не усіх, а по-друге, про пиздунів. Вважаєш, що катаєш більше, ніж розмовляєш - молодець, я ж не проти.

Кто-нибудь катает на BMX возрастом 25-27 лет???А то сел на ВМХ,и никого нет знакомых,а кататься с малышами-школьниками не охота катать!!

Кто-нибудь катает на BMX возрастом 25-27 лет???А то сел на ВМХ,и никого нет знакомых,а кататься с малышами-школьниками не охота катать!!

я катаю,мне 27,только нужно чтоб потеплело)

Назад
Зверху Знизу