50% off Cursor
ситуація розвиватиметься так: при спробі деокупувати тз пмр, хуйло запустить 200 шахедів по центру кішенеу. романія впишеться/не впишеться - не відомо, али і мовчки не сидітимуть... рейтінг санду летить у прірву, вилазить якийсь промосковський петрушка (яких там десяток в запасі) і каже: "с раісєй треба дружить, тоді загрози вам не буде"... і буде там друга грузія.. .
Саме так. В Молдові на виборах 50/50 за ЕС чи за Кацапію, і при звільненні ПМР кілька сотень тисяч ватних підарасів вливаються в електоральне поле і втягують всю країну у сраний Совок. Санду це не потрібно, тож всі чекають поки воно саме здохне.

Хотіли, але не тому шо любили Україну, а тому що ненавиділи Молдову. По факту ми мали би Дамбас-2.0
не знаю не знаю. в то время вполне возможно и Украину любили. да и ядерка на тот момент у нас была. Украина могла стать великой бесарабской империей. протянуть свои щупальца через всю трансильванию прямо к венграм, нанести удар на Софию в Болгарии, оккупировать македонию, осадить афины, подойти к константинополю и принять капитуляцию стамбула. водрузить тризуб вместо полумесяца. пересечь эгейское море и взять каир. силами детракийцев атаковать иерусалим и выйти к нефтяным полям персидского залива. Леонид II прославил бы свое имя в веках и мир содрогнулся бы в ужасе и преклонился бы в подчинении

не знаю не знаю. в то время вполне возможно и Украину любили. да и ядерка на тот момент у нас была. Украина могла стать великой бесарабской империей. протянуть свои щупальца через всю трансильванию прямо к венграм, нанести удар на Софию в Болгарии, оккупировать македонию, осадить афины, подойти к константинополю и принять капитуляцию стамбула. водрузить тризуб вместо полумесяца. пересечь эгейское море и взять каир. силами детракийцев атаковать иерусалим и выйти к нефтяным полям персидского залива. Леонид II прославил бы свое имя в веках и мир содрогнулся бы в ужасе и преклонился бы в подчинении
Краще було превентивно в'їбати по кацапах.

Румыния не впишется, а Украина с удовольствием. Я так думаю
Бєз удовольствія. Просто вибору не буде.
Нещодавно тут прочитав, шо хуйло паспорти роздає придністровцям. Нічого не нагадує?

они, кстати. хотели вступить в состав Украины, когда были еще вообще ни разу не ватные.
вважаю, мотиватором було мовне питання. мовляв, в Україні всі російською (а на Поділлї так і є), а в Молдові змусять румунську вивчати

Кацапы начнут кабами ту Молдову закидывать.
Оні і так начнут. Якщо тєма з паспортами правда, то хуйло намагається перемішати своїх бойовиків з придністровцями. І заразом вкрутити гасло - руських обіжають.
Молдова для хуйла, це майбутній плацдарм.
Це моє імхо таке.

Оні і так начнут. Якщо тєма з паспортами правда, то хуйло намагається перемішати своїх бойовиків з придністровцями. І заразом вкрутити гасло - руських обіжають.
Це моє імхо таке.
Как только он планирует снабжать это кодло?

Це моє імхо таке.
Ага. То есть хуйло уже начал какие-то движения, а что делают остальные причастные? Опять сидят на жопе ровно. "Авось пронесет" и "нам оно не надо".
Потом опять все будут делать удивленные глаза ;)

Ага. То есть хуйло уже начал какие-то движения, а что делают остальные причастные? Опять сидят на жопе ровно. "Авось пронесет" и "нам оно не надо".
Потом опять все будут делать удивленные глаза ;)
А ми то шо можем? Прєвєнтівно расхуяріть пріднєстров'є? Ні. Ми нє агрєссори. Пріднєстров'є нє сторона конфлікта на данний момент.
Молдова самотужки тоже нє подОляє. По той же прічінє. Бо обрубят всє фінвліванія. І піздєц.

Назад
Зверху Знизу