Тут могла бути ваша реклама
Молдова не в ЕС и не в НАТО
так, формально... але по всіх питаннях консультується в букурешті. бо як що і трапиться, то вписуватися саме їм... а їм дуже не хочеться... тому - най буде все, як є... романія для молдови набагто ближча і важливіша, ніж Київ

так, формально... але по всіх питаннях консультується в букурешті. бо як що і трапиться, то вписуватися саме їм... а їм дуже не хочеться... тому - най буде все, як є... романія для молдови набагто ближча і важливіша, ніж Київ
Румыния не впишется, а Украина с удовольствием. Я так думаю

Проблема в тому що Молдові кілька сотень тисяч ватних довбойобів нах не потрібні. І нам теж вони не потрібні.

Санду в принципе гражданка Румынии. и вообще, любой кто был в Кишиневе, поскорее стремится стать гражданином Румынии.

Проблема в тому що Молдові кілька сотень тисяч ватних довбойобів нах не потрібні. І нам теж вони не потрібні.
они, кстати. хотели вступить в состав Украины, когда были еще вообще ни разу не ватные.

они, кстати. хотели вступить в состав Украины, когда были еще вообще ни разу не ватные.
Хотіли, але не тому шо любили Україну, а тому що ненавиділи Молдову. По факту ми мали би Дамбас-2.0

ситуація розвиватиметься так: при спробі деокупувати тз пмр, хуйло запустить 200 шахедів по центру кішенеу. романія впишеться/не впишеться - не відомо, але і мовчки не сидітимуть... рейтінг санду летить у прірву, вилазить якийсь промосковський петрушка (яких там десяток в запасі) і каже: "с раісєй треба дружить, тоді загрози вам не буде"... і буде там друга грузія.. .

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу