4000 грн на місяць

Йобана русня

1775762399130.webp

Ну брати Капранови це, безперечно джерело! Після них лишилось послатись на Бебика,
А хто тут взагалі , крім Вас, ретельно вивчають Бебика ?? :)
Я сам його знаю, тому що кацапи доволі часто його цитують, довбойоби !

А Капранови- не джерело, в популяризатори.
І ідеї у них слушні: будь який народ, що жив на певній території МУСИТЬ залишати культурний спадок наступним поколінням!
Може будете заперечувати , а ?

Это г
В этом гуково есть шахта "Обуховская" :угу:
Это гуково запомнилось тем, что кацапы оттуда бодро хуярили градами по нашей территории в 14-м году.
Выкладывали сами же видосы, радовались, как хитро разъёбуют хохлов. Ну, не прошло и 12 лет, как стала сдача возвращаться крупными купюрами.
Долг платежом красен ёпта

Хотя, конечно, это не мы. Сами себя распиздовывают

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
А Капранови- не джерело, в популяризатори.
І ідеї у них слушні: будь який народ, що жив на певній території МУСИТЬ залишати культурний спадок наступним поколінням!
Може будете заперечувати , а ?
Якщо спадок буде складатися з з брехні, то це не спадок, а фоменковщина. Розумію, деяким "популяризаторам" дуже хочеться знайти лопату, якою давні укри викопали Чорне море, але чи доцільні такі маніпуляції?

А я посперечався би !
І хто по Вашому є пращурами українців ?
Хіба люди, що жили тисячоліттями на землях ПриДніпровья не є нашими пра-батьками, що ЧАСТКОВО передали нам свою культуру ?
Скорше генетику. :)
У більшості це були кочові племена-завойовники. Степняки.

Ну брати Капранови це, безперечно джерело! Після них лишилось послатись на Бебика, або на адмірал-академіка Авдєєнка.
Можу на себе послатись.
Бо продовжую обстоювати ідею, що українці просувались з заходу на схід, а не навпаки.
Це якщо брати до уваги давні події, пов'язані з греками, слов'янськими племенами і тому подібне.
А якщо не дуже давні, то сімейна історія мого роду зафіксована вже на лівому березі Дніпра, але недалеко від Києва. :)
Ось не знаю, коли українці почали користуватись прізвищами чи прізвиськами.
Але дівоче прізвище моєї матері по лінії оцих лівобережників найбільш розповсюджене на заході нинішньої України. Хоч воно на перший погляд звичайнісіньке. Хіба що не Петренко, не той суфікс.

Втрати ворога станом на 10.04.2026 р. :yahoo:
  • Рашисти: 1 308 670 (+1130)
  • Танки: 11 848 (+1)
  • Бойові броньовані машини: 24 375 (+5)
  • Артилерійські системи: 39 734 (+45)
  • РСЗВ: 1 724
  • Автомобільна техніка: 88 515 (+183)
  • Спеціальна техніка: 4 119
  • Засоби ППО: 1 341
  • Літаки: 435
  • Гівнокоптери: 350
  • БПЛА: 229 771 (+2232)
  • Крилаті ракети: 4 517
  • Кораблі: 33
  • Підводні човни: 2
:)

Якщо спадок буде складатися з з брехні, то це не спадок, а фоменковщина. Розумію, деяким "популяризаторам" дуже хочеться знайти лопату, якою давні укри викопали Чорне море, але чи доцільні такі маніпуляції?
фоменко..... кацапська брехня про викопане море......
Ви тільки на російському говно-смітнику пасетеся , чи що ?? :)

Назад
Зверху Знизу