4000 грн на місяць
1775665951664.webp
Ну потратити гроші точно вийде

Так! Ніхто не заперечує, що на території нинішньої України жили скіфи, сармати,гуни, і, навіть, половці з печенігами.
Але до українців вони мають такеж відношення, як древні єгиптяни до сучасних арабів і
А я посперечався би !
І хто по Вашому є пращурами українців ?
Хіба люди, що жили тисячоліттями на землях ПриДніпровья не є нашими пра-батьками, що ЧАСТКОВО передали нам свою культуру ?

Кацапам, звісно, це не подобається, бо аборигени тих територій почали домінувати над ними.
Що ???
Це якісь буряти, башкіри, адиги, марійці тощо ДОМІНУЮТЬ над кацапами ? Точно ? :)

Так я це не заперечую.
Рекомендую ВСІМ подивитися "Історія Українського степу" від братів Капранових !
30 хвилин Вашого часу - і всілякі кацапськи побрехеньки, що українці то є молода нація - ідуть собаці під хвіст !
Наша земля має тисячолітню історію, від Трипілля та Кімерії !
*

Более тупого человека у Дудя не было и наверно не будет. Сказочный долбоёб...
Поток сознания ватника:

"Я слышал... Ну я не слышал... Мне рассказали. Там они... чтобы избежать штурмы. Они мне рассказали. Короче один угнал машину. Кто-то украл телефон. Гыыыыы... А я сижу. А я сижу и думаю... А тут что? А тут в тюрьме кормят. Донецк святое место. Если ты добрый. Зла не совершал... Регион... Боль и страдания. Тут люди одухотворенные... Я войну не начинал. Я в ней участвовал с первого дня. Я не призывал начинать войну. Я пирзывал начать войну в 2014 году. Нас бы в Киеве с цветами встречали"

Дальше не смотрел.

Более тупого человека у Дудя не было и наверно не будет. Сказочный долбоёб...
Честно говоря, эти люди уже не интересны. Они уже ни на что не влияют.
Выброшенные гaндoны

Зеленський: путін не зупиниться на Донбасі і спробує захопити Дніпро та Харків

Диктатор володимир путін не зупиниться, якщо отримає Донбас. Наступною спробою буде захоплення обласних центрів – Дніпра та Харкова.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у подкасті Алістера Кемпбелла The Rest is Politics, повідомляє РБК-Україна.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Новина на сайті АТН

Рекомендую ВСІМ подивитися "Історія Українського степу" від братів Капранових !
30 хвилин Вашого часу - і всілякі кацапськи побрехеньки, що українці то є молода нація - ідуть собаці під хвіст !
Наша земля має тисячолітню історію, від Трипілля та Кімерії !
*

Ну брати Капранови це, безперечно джерело! Після них лишилось послатись на Бебика, або на адмірал-академіка Авдєєнка.

> Про це заявив президент України Володимир Зеленський у подкасті Алістера Кемпбелла The Rest is Politics, повідомляє РБК-Україна.

Хай цей квартальний пояснить, чом він не слухав іноземні розвідки, що попереджали про повномасштаб за ПІВРОКУ до вторгнення?

А, незабаром же знов шашлики...

"Это не Путин начал войну. Какой там Путин?... Путин это улитка утилитка. Такая же как Windows в MS-DOS"

Назад
Зверху Знизу