Йобана русня

Так! Ніхто не заперечує, що на території нинішньої України жили скіфи, сармати,гуни, і, навіть, половці з печенігами. Але до українців вони мають такеж відношення, як древні єгиптяни до сучасних арабів і, можливо, лише трошички ближчн ніж візантійці до сучасних турків.
Так я це не заперечую.

Ночью хай в болото смотрят - там полное отражение суверенной территории.
Садися и владей
Навіщо такі гроши...Нехай в конституцiю запишуть, як запоріжську та херсонську області. Цього досить.

1775665951664.webp
Ну потратити гроші точно вийде

Так! Ніхто не заперечує, що на території нинішньої України жили скіфи, сармати,гуни, і, навіть, половці з печенігами.
Але до українців вони мають такеж відношення, як древні єгиптяни до сучасних арабів і
А я посперечався би !
І хто по Вашому є пращурами українців ?
Хіба люди, що жили тисячоліттями на землях ПриДніпровья не є нашими пра-батьками, що ЧАСТКОВО передали нам свою культуру ?

Кацапам, звісно, це не подобається, бо аборигени тих територій почали домінувати над ними.
Що ???
Це якісь буряти, башкіри, адиги, марійці тощо ДОМІНУЮТЬ над кацапами ? Точно ? :)

Так я це не заперечую.
Рекомендую ВСІМ подивитися "Історія Українського степу" від братів Капранових !
30 хвилин Вашого часу - і всілякі кацапськи побрехеньки, що українці то є молода нація - ідуть собаці під хвіст !
Наша земля має тисячолітню історію, від Трипілля та Кімерії !
*

Более тупого человека у Дудя не было и наверно не будет. Сказочный долбоёб...
Поток сознания ватника:

"Я слышал... Ну я не слышал... Мне рассказали. Там они... чтобы избежать штурмы. Они мне рассказали. Короче один угнал машину. Кто-то украл телефон. Гыыыыы... А я сижу. А я сижу и думаю... А тут что? А тут в тюрьме кормят. Донецк святое место. Если ты добрый. Зла не совершал... Регион... Боль и страдания. Тут люди одухотворенные... Я войну не начинал. Я в ней участвовал с первого дня. Я не призывал начинать войну. Я пирзывал начать войну в 2014 году. Нас бы в Киеве с цветами встречали"

Дальше не смотрел.

Более тупого человека у Дудя не было и наверно не будет. Сказочный долбоёб...
Честно говоря, эти люди уже не интересны. Они уже ни на что не влияют.
Выброшенные гaндoны

Зеленський: путін не зупиниться на Донбасі і спробує захопити Дніпро та Харків

Диктатор володимир путін не зупиниться, якщо отримає Донбас. Наступною спробою буде захоплення обласних центрів – Дніпра та Харкова.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у подкасті Алістера Кемпбелла The Rest is Politics, повідомляє РБК-Україна.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Новина на сайті АТН

Назад
Зверху Знизу