Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так я це не заперечую.Так! Ніхто не заперечує, що на території нинішньої України жили скіфи, сармати,гуни, і, навіть, половці з печенігами. Але до українців вони мають такеж відношення, як древні єгиптяни до сучасних арабів і, можливо, лише трошички ближчн ніж візантійці до сучасних турків.
Навіщо такі гроши...Нехай в конституцiю запишуть, як запоріжську та херсонську області. Цього досить.Ночью хай в болото смотрят - там полное отражение суверенной территории.
Садися и владей
Ну потратити гроші точно вийде
А я посперечався би !Так! Ніхто не заперечує, що на території нинішньої України жили скіфи, сармати,гуни, і, навіть, половці з печенігами.
Але до українців вони мають такеж відношення, як древні єгиптяни до сучасних арабів і
Що ???Кацапам, звісно, це не подобається, бо аборигени тих територій почали домінувати над ними.

Рекомендую ВСІМ подивитися "Історія Українського степу" від братів Капранових !Так я це не заперечую.
Честно говоря, эти люди уже не интересны. Они уже ни на что не влияют.Более тупого человека у Дудя не было и наверно не будет. Сказочный долбоёб...
Именно.Це якісь буряти, башкіри, адиги, марійці тощо ДОМІНУЮТЬ над кацапами ? Точно ?
Бля. Я же кушаю
Зеленський: путін не зупиниться на Донбасі і спробує захопити Дніпро та Харків
Диктатор володимир путін не зупиниться, якщо отримає Донбас. Наступною спробою буде захоплення обласних центрів – Дніпра та Харкова.
Про це заявив президент України Володимир Зеленський у подкасті Алістера Кемпбелла The Rest is Politics, повідомляє РБК-Україна.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Новина на сайті АТН