4000 грн на місяць

Йобана русня

Я к тому, что выгребные сортиры пока под пусковые шахты не переоборудовали.

А вот пуску из/с (территории) "храма"/колокольни РПЦ не удивлюсь. Эти отбитые на всю голову и такое устроить могут.

Как там называлась повесть Евгения Велтистова? "Электроник - мальчик из чемодана"?

Смотрите продолжение!

1775510820521.webp

В Полтавє возлє автовокзала бьіла офтальмологіческая клініка PROзрєніє.
Після 2022 вона, звісно, стала PROзріння, но ужэ не звучіт.

Тому мені теж байдуже до вас і подібних, хто чужі здобутки видає за власні і намагається за рахунок цього щось вимагати від оточуючих.
Яка я "погана" людина. Все не хочу забувати, що розповідали мені в дитинстві.

Поки нащадки більшовиків ходять на вулицях з посмішками розповідають як примусово виселяли з житла людей заради будівництва Каховського водосховища. А всіх хто на вулицях розповідає про звірства в срср називають дебілами. І це на четвертий рік повномасштабної війни.

Яка я "погана" людина. Все не хочу забувати, що розповідали мені в дитинстві.

Поки нащадки більшовиків ходять на вулицях з посмішками розповідають як примусово виселяли з житла людей заради будівництва Каховського водосховища. А всіх хто на вулицях розповідає про звірства в срср називають дебілами. І це на четвертий рік повномасштабної війни.
Сирському це розповіси. Який підтримує батьків, що є прихильниками есвео та учасниками "безсмертного полку". Чи це інше?
UPD: Щоб не було перекручувань - підтримує матеріально, бо грубі гроші на платне лікування батька з'являються явно не від другого сина, що працює охоронцем.

Останнє редагування:
Втрати ворога станом на 07.04.2026 р. :yahoo:
  • Рашисти: 1 305 470 (+980)
  • Танки: 11 841
  • Бойові броньовані машини: 24 364 (+4)
  • Артилерійські системи: 39 562 (+65)
  • РСЗВ: 1 722 (+3)
  • Автомобільна техніка: 87 862 (+248)
  • Спеціальна техніка: 4 115 (+3)
  • Засоби ППО: 1 340 (+2)
  • Літаки: 435
  • Гівнокоптери: 350