Йобана русня

О богатой россии.

це була недооцінка підарастичності кацапів, нажаль
тоді ніхто й подумати не міг що вони втнуть ту хуйню яку втнули
Обычное пиздобольство, чай не в первый раз. Не понимать, что хуйло не шутит обернулось очень дорого для Украины.

Обычное пиздобольство, чай не в первый раз. Не понимать, что хуйло не шутит обернулось очень дорого для Украины.
Хлопчик, ти навіть місячне у своєї жінки передбачити не можеш, то ж не пиздити тут

с таджиками скорей всего фейк..или
1444192729188011789.gif

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

— Можете сказать, зачем вы стреляли?
— За Русь, — ответил задержанный.

Ctp_KoDXYAAcTic.jpg:large

хохохо! Ал-зрадофил? а как же справедливость и взвешенность?))

Щас шоколадники тебя живьём сожрут, Лёха.
не в тему темы, но когда я тоже самое писала, что всё более чем серьёзно, меня как раз услышали шоколадники, а зрадофилы чуть с гомном не съели. а самый ярый - ещё и оборотнем оказался :нудно:

Ебало завали. Твой петя знатный пиздобол как и хуйло. По Крыму было не понятно, что это не шутки?
річ у тім що дуже важко спрогнозувати поведінку єблана
от як подумати нормальній людині - нахуя тій кацапні той крим?
та ні нахуя!
ну окєй, хочу, блядь, крим
так його дешевше було купити! був би де юре український, але все б там належало кацапні

йди, вкладай гроші, купуй, будуй, нічим не ризикуй

нє, треба була забрати!
нормальна людина так зробить?
ні, тільки єбонута

і от кожен раз коли вже більшого піздоватізму не чекаєш - кацапня щось утне

я от, наприклад, старезний учасник хохлосрачів та знатний та відомий русофоб
я казав - що влегу можна організувати війну між кацапнею та нами. мені казали "та нєт, как ето - рускіє нє будут в нас стрілять, мишебратья!"

але навіть я припускався помилки: я вважав що для розпалювання ворожнечі між руськіми та українцями доведеться пустити вперед батальон "Восток" - чеченів, а вже як рубілово піде - то й слов'яне почнуть

а от хуй
кацапи залюбки вбивають українців з самого початку.

скажу чесно - я від них такого не чекав.
та й ніхто не чекав.

ні від кацапів, ні від крисчан

так, знали що вони лаються, склочні та таке інше. але ми навіть не здогадувалися що вони такі підараси. вся кацапська країна

не в тему темы, но когда я тоже самое писала, что всё более чем серьёзно, меня как раз услышали шоколадники, а зрадофилы чуть с гомном не съели. а самый ярый - ещё и оборотнем оказался :нудно:
Зрадофилы-союзники ватанов.:yahoo:

Назад
Зверху Знизу