Статус: Офлайн
Повідом.: 72377
Повідом.: 72377
Цем! Идем??Густав, спать пора.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Цем! Идем??Густав, спать пора.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дальше можно не читать. россия никогда не была правовым государством.Президент россии Владимир xуйло быстро превращает Россию в неправовое государство.
Це ти знаЙеш , це я знаю ... А пiсля статтi у NYT ,доречi , дуже авторитетне видання , про це дiзнаЙеться i над цим замислиться дуже багато людей за межами УкраЙiни ! I це Йе добре !Дальше можно не читать. россия никогда не была правовым государством.
Им похуй. Пока их непосредственно не коснётся, они эту простыню читать не станут.Це ти знаЙеш , це я знаю ... А пiсля статтi у NYT ,доречi , дуже авторитетне видання , про це дiзнаЙеться i над цим замислиться дуже багато людей за межами УкраЙiни !
Дальше можно не читать. россия никогда не была правовым государством.
Им похуй. Пока их непосредственно не коснётся, они эту простыню читать не станут.
Мы же не сильно интересовались, когда они утюжили Грузию.
Це ти знаЙеш , це я знаю ... А пiсля статтi у NYT ,доречi , дуже авторитетне видання , про це дiзнаЙеться i над цим замислиться дуже багато людей за межами УкраЙiни ! I це Йе добре !
Порошенко-ко-ко, порошенко-ко-коСтреляй. Если это решит внешнюю угрозу Украине - стреляй. А если нет, то и не кудахкай.
Та пошёл ты, упоротый.Порошенко-ко-ко, порошенко-ко-ко
![]()
Не прикидайся тим, ким ти не є.
Та нє, ти не зрозумів, то ти на пікчі.Та пошёл ты, упоротый.
злив зараховано (с)Всё, хомячок, пока.
Да пожалуйста:злив зараховано (с)
Не пиши мені в приват, впоротий боягуз.
В чём слив, что с упоротым ебланом бессмысленно разговаривать, потому что кроме высеров из себя ничего не представляешь?
Ти до кінця свого життя будеш стрілки переводити? Чи таки зробиш у своєму житті щось варте поваги?Психологічна проекція (від лат. projectio — кидання вперед) — теорія в психології — психологічний процес, який відноситься до захисних механізмів психіки, в результаті якого внутрішнє помилково сприймається як таке, що відбувається ззовні.[1] Людина приписує іншим власні думки, почуття, мотиви, якості характери тощо, вважаючи, що він/вона прийняли дещо, що відбувається ззовні, а не всередині цієї самої людини. По суті проекція є «віддаленням» загрози від себе. Зигмунд Фрейд вперше описав це явище.
Так ты ватан, проецируешь на меня свою шизу, прикрываясь мовой
Оце так самокритикаВсё, задолбал тупизной.