Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Инструкция: Как вести себя с провокаторами из росии на ХФ.

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Торя, неуж-то все так плохо? во что же верить, на что надеяться пэрэсичному украинцу? одной ненавистью к *****ам сыт не будешь.
В Украину. В силу народа, в его здравое начало. В то, что эта накипь, вся эта грязь, паразиты - всё это уйдёт, а Украина останется. Ну, совсем вот так:

Я єсть народ, якого Правди сила
ніким звойована ще не була.
Яка біда мене, яка чума косила! —
а сила знову розцвіла.

Игнор владе, они залезли в самое святое,перепрограмируют молодёжь.И это им частично удаётся
Умную молодёжь отжимают с Украины.Конечно под видом заботы о ихнем заработке.

В тому і головне питання.
Вони чітко знають проти кого.
Проте жоден з них не здатен назвати реальні прізвища тих кого вони підтримують.

Билецкий или Вакарчук :)
Або плакаты наодынци, або спиваты разом

В Украину. В силу народа, в его здравое начало.
вот под такими громкими но бессмысленными лозунгами нас всю историю и имеют.. Украина никуда не делась ни при царе, ни при ******ах, ни при Петлюре, ни при коммунистах.. и народ никуда не делся.. разница только в том, кто этот народ доит и как этому народу жить дают..

Я єсть народ, якого Правди сила
ніким звойована ще не була.
Яка біда мене, яка чума косила! —
а сила знову розцвіла.

Бильш схожэ на цэ:

... І не бачить, і не знає —
Оглухли, не чують;
Кайданами міняються,
Правдою торгують.
І господа зневажають, —
Людей запрягають
В тяжкі ярма. Орють лихо,
Лихом засівають.
А що вродить? Побачите,
Які будуть жнива!
Схаменіться, недолюди,
Діти юродиві

А сколько млн украинцев (не коммунистов,а простых украинцев) убили немцы во ВМВ?..

годі ото перекручувати, ватка! Українців під час 2СВ (перед та по ній) вбивав окупаційний режим твоєї ср.ної "вєлікай родіни" сере-сере. За сам тіʼки Голодомор сере-сере мав бути знищений de jure й de facto, а його керівництво - фізично! Хто це робив - Герої OУН/УПA, 3 Річ чи марсіяни - ролі не грає

годі ото перекручувати, ватка! Українців під час 2СВ (перед та по ній) вбивав окупаційний режим твоєї ср.ної "вєлікай родіни" сере-сере. За сам тіʼки Голодомор сере-сере мав бути знищений de jure й de facto, а його керівництво - фізично! Хто це робив - Герої OУН/УПA, 3 Річ чи марсіяни - ролі не грає

Из твоего высера я понял,что немцы никого не убивали:D
Перекрутил так перекрутил:D

Разговор был во время ВМВ,а не до или после

Из твоего высера я понял,что немцы никого не убивали:D
Перекрутил так перекрутил:D

Разговор был во время ВМВ,а не до или после

цілком згоден - "пєрєркрутілЪ так пєрєкрутіл":браво:

скільки українців загинуло у 2СВ невідомо, та скоріш за все відомо ніколи не стане. Відомо одначе те, що окупаційний совєцький режим по "асвабажьдєнію" = реокупації українських земель оголосив українцям підозру у "ізьмєнє родінє" й гнав чоловіків у бій "іскупать сваю віну" без знаряддя й зброї - себто на знищення! себто вина за загибель українців лягає на сере-сере (не враховуючи ще того, що війська сере-сере обстрілювали й бомбили українські міста, житлові квартали, так, якби ті були німецькими, незважаючи на мешканців)

реокупації українських земель оголосив українцям підозру у "ізьмєнє родінє" й гнав чоловіків у бій "іскупать сваю віну" без знаряддя й зброї - себто на знищення!
Это правда.
Напротив моей бабушки жила соседка, её муж на момент мобилизации-оккупации лежал в больнице - сильно покалечился, работая на жатке. Немцы его не трогали - а через село прошли как немцы, так итальянцы, румыны - никого не тронули. Зато когда вернулись "наши" - ну, то, что пограбили нищих баб, коров оставшихся позабирали да постреляли, понасиловали девок и тёток помоложе, бабушкиного маленького сына убили - то понятно, быдлоармия. Ну, и позабирали мужиков оставшихся, и соседки мужа забрали, хоть он после травм был сильно хромой. И бросили в бой с кирпичами в руках. За селом соседка его и нашла, в руках кирпич сжимал, привезла на тележке домой и похоронила. Дочь грудная осталась, так отца и не видела фактически. Такое освобождение было, ага.

скільки українців загинуло у 2СВ невідомо, та скоріш за все відомо ніколи не стане. Відомо одначе те, що окупаційний совєцький режим по "асвабажьдєнію" = реокупації українських земель оголосив українцям підозру у "ізьмєнє родінє" й гнав чоловіків у бій "іскупать сваю віну" без знаряддя й зброї - себто на знищення! себто вина за загибель українців лягає на сере-сере (не враховуючи ще того, що війська сере-сере обстрілювали й бомбили українські міста, житлові квартали, так, якби ті були німецькими, незважаючи на мешканців)

И это все о нем :)

Из: Germany

Назад
Зверху Знизу