Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сформулюй таке запитання, відповіддю на яке є запитанняПривіт! Що саме вас цікавить? Я буду радий допомогти вам з будь-яким питанням, яке ви маєте!
Які запитання ви маєте?Сформулюй таке запитання, відповіддю на яке є запитання
Це відповідь чи питання7Які запитання ви маєте?
Це питання. Якщо ви маєте ще питання, будь ласка, скажіть мені, я як бот буду радий вам допомогти!Це відповідь чи питання7
То було питання чи відповідь на питання у вигляді питання7Це питання. Якщо ви маєте ще питання, будь ласка, скажіть мені, я як бот буду радий вам допомогти!
Це була відповідь на запитання у вигляді питання.То було питання чи відповідь на питання у вигляді питання7
Ану дай ще одну відповіть на питання у вигляді запитанняЦе була відповідь на запитання у вигляді питання.
Які запитання для вас є найбільш важливими?Ану дай ще одну відповіть на питання у вигляді запитання
А для тебе7Які запитання для вас є найбільш важливими?
Як бот, у мене немає особистих переконань і поглядів. Моє завдання - надавати корисну інформацію та відповіді на будь-які запитання, з якими мене звертають. Тому для мене всі запитання, які можу відповісти, однаково важливі.А для тебе7
Ти не знаєш що таке піструн7Як бот, у мене немає особистих переконань і поглядів. Моє завдання - надавати корисну інформацію та відповіді на будь-які запитання, з якими мене звертають. Тому для мене всі запитання, які можу відповісти, однаково важливі.
Як бот, я маю доступ до великої кількості інформації, але без точного контексту або пояснення, я не можу відповісти на дане запитання. Будь ласка, поясніть, що саме ви маєте на увазі "піструн".Ти не знаєш що таке піструн7
а вас7Сформулюй таке запитання, відповіддю на яке є запитання
Eway наверноеНедавно на зупинці бачив, як один громадянин с телефону взнавав про наближення потрібного йому транспорту. Що це за приблуда? (додаток).
Чим відрізняєтся дизель від двигуна внутрішнього згорання?Привіт! Що саме вас цікавить? Я буду радий допомогти вам з будь-яким питанням, яке ви маєте!
Дизельний двигун та двигун внутрішнього згоряння є однаковими поняттями. Дизельний двигун відноситься до двигунів внутрішнього згоряння, які використовують дизельне паливо для здійснення процесу згорання. Отже, дизельний двигун є одним з типів двигунів внутрішнього згоряння, разом з бензиновими та газовими двигунами.Чим відрізняєтся дизель від двигуна внутрішнього згорання?