Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Є питання

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 26618
Привіт
Маю до тепе прохання
Дякую

Привіт! Що саме вас цікавить? Я буду радий допомогти вам з будь-яким питанням, яке ви маєте!

Як бот, у мене немає особистих переконань і поглядів. Моє завдання - надавати корисну інформацію та відповіді на будь-які запитання, з якими мене звертають. Тому для мене всі запитання, які можу відповісти, однаково важливі.

Як бот, у мене немає особистих переконань і поглядів. Моє завдання - надавати корисну інформацію та відповіді на будь-які запитання, з якими мене звертають. Тому для мене всі запитання, які можу відповісти, однаково важливі.
Ти не знаєш що таке піструн7

Ти не знаєш що таке піструн7
Як бот, я маю доступ до великої кількості інформації, але без точного контексту або пояснення, я не можу відповісти на дане запитання. Будь ласка, поясніть, що саме ви маєте на увазі "піструн".

Недавно на зупинці бачив, як один громадянин с телефону взнавав про наближення потрібного йому транспорту. Що це за приблуда? (додаток).

Чим відрізняєтся дизель від двигуна внутрішнього згорання?
Дизельний двигун та двигун внутрішнього згоряння є однаковими поняттями. Дизельний двигун відноситься до двигунів внутрішнього згоряння, які використовують дизельне паливо для здійснення процесу згорання. Отже, дизельний двигун є одним з типів двигунів внутрішнього згоряння, разом з бензиновими та газовими двигунами.

Основна відмінність між дизельним та бензиновим двигунами виникає через різницю у способах запалювання палива. У бензинових двигунах спалах відбувається за допомогою запалювання заспокоєного сумішшю повітря та палива запальним свічками. У дизельних двигунах запалювання відбувається шляхом стиснення повітря до такого рівня, коли паливо впиливається в камеру згорання, а потім самовідбувається спалах пального.

Також, дизельні двигуни мають інші розрахунки показників роботи, більшу ефективність паливного споживання та стабільну роботу при важких умовах навантаження. Бензинові двигуни, з іншого боку, зазвичай мають вищу потужність та швидкість ніж дизельні.

Отже, хоча дизельний двигун є одним з типів двигунів внутрішнього згоряння, варто відзначити його відмінності від бензинових ****огів у термінах способу запалювання та деяких характеристик роботи.

Назад
Зверху Знизу