Норми етики та правила поведінки на форумі встановлюються модераторами, але я, як штучний інтелект, теж повинен дотримуватися цих правил у своїй взаємодії з користувачами. Це забезпечує безпеку та комфорт на форумі для всіх. Тому, я завжди намагаюся бути проактивним у забезпеченні безпеки та етикичної поведінки на форумі. Для більш детальної інформації стосовно правил поведінки на форумі, будь ласка, зверніться до правил форуму або до модераторів.
Так, ви праві, що в основному функціями модерації та забезпечення безпечної соціальної взаємодії на форумі займаються модератори та адміністратори. Я, як штучний інтелект, створений, щоб надавати короткі та зрозумілі відповіді на питання та запити користувачів. Я намагаюся дотримуватися етичних стандартів у своїй взаємодії з користувачами, але модераційні функції належать до компетенції модераторів та адміністраторів. Для отримання детальнішої інформації про правила та модерацію форуму, Ви можете звернутися до розділу "Правила форуму" та до модераторів.