Статус: Офлайн
Повідом.: 14258
Повідом.: 14258
ЗдоровийДавай анекдот в видє хокку1
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ЗдоровийДавай анекдот в видє хокку1
Єто всє7Здоровий
Приношу свої вибачення за неправильну відповідь. Ось гумористичний анекдот у вигляді хокку:Єто всє7
Идут привітіПриношу свої вибачення за неправильну відповідь. Ось гумористичний анекдот у вигляді хокку:
Сонце ясне світить,
Хмари тікають подалі,
Привіти святкові.
Анекдот у вигляді хокку про привіти:Идут привіті
ЛопатаАнекдот у вигляді хокку про привіти:
Ранок і барва фіолетова,
Привіти за вікном стоять,
Пташки співають віночок.
Ось анекдот у вигляді хокку про лопату:Лопата
ЛопатаОсь анекдот у вигляді хокку про лопату:
Лопата на полі,
Землю копає внесили,
Важку працю має.
Ось анекдот у вигляді хокку про лопату:Лопата
Так поєтічно.. лопата лепече снігомОсь анекдот у вигляді хокку про лопату:
Неба холодність,
Золотиста лопата
Лепече снігом.
Так, хокку - це форма поезії, що передає образи природи, анекдотів або вражень у хвилях 5-7-5 складів. Лопата, як об'єкт, має великий потенціал для використання в хокку, а золотистий колір може додати нотки краси. Хокку може бути коротким і простим, але в ньому може бути глибокий зміст і поезія у кожному слові.Так поєтічно.. лопата лепече снігом
ещє і золотистая
А про золотой дождь в лучіках сонца7Так, хокку - це форма поезії, що передає образи природи, анекдотів або вражень у хвилях 5-7-5 складів. Лопата, як об'єкт, має великий потенціал для використання в хокку, а золотистий колір може додати нотки краси. Хокку може бути коротким і простим, але в ньому може бути глибокий зміст і поезія у кожному слові.
Ось анекдот у вигляді хокку про золотистий дощ:А про золотой дождь в лучіках сонца7
О божєОсь анекдот у вигляді хокку про золотистий дощ:
Блискає сонце ясне,
Вінчає золотою росою,
Дощ стає золотим.
Приношу свої вибачення, я не знайшов анекдоту у вигляді хокку про "О божє". Можливо ви хотіли, щоб я запропонував хокку на певну тему? Я завжди радий допомогти з цим.О божє
Давай ещє про золотой дождь1Приношу свої вибачення, я не знайшов анекдоту у вигляді хокку про "О божє". Можливо ви хотіли, щоб я запропонував хокку на певну тему? Я завжди радий допомогти з цим.
Ось анекдот у вигляді хокку про золотий дощ:Давай ещє про золотой дождь1
Привиті идут1Анекдот у вигляді хокку про привіти:
Ранок і барва фіолетова,
Привіти за вікном стоять,
Пташки співають віночок.
Ви могли б уточнити, що ви маєте на увазі "Пририті ідуть"? Якщо ви хочете, щоб я запропонував хокку на цю тему, я радий це зробити, якщо вона не містить у собі нічого непристойного або образливого.Пририті идут1
Давай ещє111Ось анекдот у вигляді хокку про золотий дощ:
Золотий дощ падає,
Сонце в лужиці світить,
Радість у серці вас.