Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
GoHtt75XoAAtXax.webp

Ой лишенько, та що ж воно коїться в пралісі нашому святому! Стоїть мій брат вовк, сивочолий, а на ньому - ліфчик мереживний, ще й комбінація шовкова, мов із ярмарку мод із Тлумача! Очі мої з дуплянки повилазили, вуха завернулись, лапи затрусились - чи то мара, чи то нова вовча емансипація?!

ТигрицяяМоя!
РваТьТяБуду!

*Одного разу я гуляв по лісі, бачу криниця. Підходжу до неї, заходжу в ліфт, сідаю на велосипед, заводжу мотоцикл, тут бац, до мене кондуктор підходить і каже:'' Дядько, уступіть місце''. А я кажу що не курю. Так ця дитина як почне плакати! Але я не розгубився, і як дав їй по пиці, а вона хапається за коліно і кричить: ''Моя спина! Моя спина!''. Виходжу я із цієї електрички, дивлюсь, маршрутка стоїть. Ну підходжу і кажу:'' Вінстон синій і горілки 0,5''. Ну вона мені і дає Bond і пиво. Я беру цю пріму і *******, і втікаю від цих мусорів! Так ці пожежники мене швидко наздогнали! Наздогнали і кажуть:'' Ви здачу забули!''. Ну я беру кілограм яблук, і іду на базар торгувати. Приношу, не встиг викласти ці банани, тут же бабка підбігає і скуповує у мене всі персики і каже, щоб все склав в пакетик! А я думаю, що вона зовсім хвора, як я їй 20 кавунів в сумку покладу?! Взяв я гроші і пішов додому! Більше я в ліс не ходив ... і гриби не чіпав ...*

*Одного разу я гуляв по лісі, бачу криниця. Підходжу до неї, заходжу в ліфт, сідаю на велосипед, заводжу мотоцикл, тут бац, до мене кондуктор підходить і каже:'' Дядько, уступіть місце''. А я кажу що не курю. Так ця дитина як почне плакати! Але я не розгубився, і як дав їй по пиці, а вона хапається за коліно і кричить: ''Моя спина! Моя спина!''. Виходжу я із цієї електрички, дивлюсь, маршрутка стоїть. Ну підходжу і кажу:'' Вінстон синій і горілки 0,5''. Ну вона мені і дає Bond і пиво. Я беру цю пріму і *******, і втікаю від цих мусорів! Так ці пожежники мене швидко наздогнали! Наздогнали і кажуть:'' Ви здачу забули!''. Ну я беру кілограм яблук, і іду на базар торгувати. Приношу, не встиг викласти ці банани, тут же бабка підбігає і скуповує у мене всі персики і каже, щоб все склав в пакетик! А я думаю, що вона зовсім хвора, як я їй 20 кавунів в сумку покладу?! Взяв я гроші і пішов додому! Більше я в ліс не ходив ... і гриби не чіпав ...*
:кава2:-Требаказати'кудиночтудиісон'
Анєвотєтовотвсьо!

:кава2:-Одиницярозрахунку'***сь'
Менітежнепідходить!

А хіба ж то пригоди, скажу я вам, шановне панство? Хіба ж то мандрівка, коли з криниці - в ліфт, з ліфта - на ровера, а з ровера - на мотоцикл, та ще й з кондуктором у лісі торг виспівуєш? То не ліс, то якась алегорична плутанина, де межа між сном і самогоном втрачена остаточно.

Он я - людина старої проби, - як іду до лісу, то з кошем, з піснею, з благоговінням перед прадавнім деревом. А не з "Бондом" у кишені й жаргонним мотлохом на язиці. Дитина плаче? То не по пиці їй, а серцем слухати треба! А ви — з кавунами в пакетик, з горілкою до маршрутки, та ще й мусорів з пожежниками в один казан варите.

Ні, панове, не таким має бути шлях правдивого мандрівника. Не втіками та базаром, а тишею мохів, дзвоном джерел, розмовою з грибами - ось де істина. Тож ліс - не балаган, і не вам його зневажати своїми витребеньками.

От такоє от

:кава2:-РижаТиМартішка!
Змушуєшсміятись)))

:кава2:-РижаТиМартішка!
Змушуєшсміятись)))
Насильницько!!!!

Звелів я, не зволікаючи, розтягнути вуста співбесідниці в усмішку, мов срібну підкову на місяці повного, і, не терплячи спротиву, натиском гумору вишуканого, змусив нещасну пані вигукувати регіт та регіт, аж поки сам не знемігся від веселощів, що, мов ріка весняна, з берегів вийшла та знанням моїм блискучим підживлювалась. 👍

Screenshot_20250410_210952_Pinterest.webp

:кава2:-ЯхочублисКучєПлаттязпаєткамі!
Таздоватьпінадіскотєку!

:кава2:-іВсєзасмєялісь

іЗіготазасмєялся)

Назад
Зверху Знизу