Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
идут гаданійа на кофємолкє-Ятакаясразу'Кофємолкакофємолка!
КактамДімокс!'
Такіузнала)
Как)
в бомсєО божє
Спасибо пожалуйста
Я теперь обїязан взять провесной тюльки и на Вас1

в пту квантового стріптізаПодскажи, знающий человек, в каком ПТУ можно выучиться на квантового механика?
В БОМСє1в бомсє![]()
Ну.. у всех свои недостатки..А я, между прочим, кефирный шаман восьмого левела, питаюсь лунным светом и коллекционирую крышки от невыпитых бутылок! Моя трезвость прописана в Конституции Галактического Улиточного Совета, так что прошу без инсинуаций, эээ.. я тут по грибы, а не по душу!

Деффки, шо ко мне захаживают ?
АлисаС, а ви - скромница!
-Так!Япорнушкаминерозраховуюсь)
*Одного разу я гуляв по лісі, бачу криниця. Підходжу до неї, заходжу в ліфт, сідаю на велосипед, заводжу мотоцикл, тут бац, до мене кондуктор підходить і каже:'' Дядько, уступіть місце''. А я кажу що не курю. Так ця дитина як почне плакати! Але я не розгубився, і як дав їй по пиці, а вона хапається за коліно і кричить: ''Моя спина! Моя спина!''. Виходжу я із цієї електрички, дивлюсь, маршрутка стоїть. Ну підходжу і кажу:'' Вінстон синій і горілки 0,5''. Ну вона мені і дає Bond і пиво. Я беру цю пріму і *******, і втікаю від цих мусорів! Так ці пожежники мене швидко наздогнали! Наздогнали і кажуть:'' Ви здачу забули!''. Ну я беру кілограм яблук, і іду на базар торгувати. Приношу, не встиг викласти ці банани, тут же бабка підбігає і скуповує у мене всі персики і каже, щоб все склав в пакетик! А я думаю, що вона зовсім хвора, як я їй 20 кавунів в сумку покладу?! Взяв я гроші і пішов додому! Більше я в ліс не ходив ... і гриби не чіпав ...*
-Требаказати'кудиночтудиісон'
Наши недостатки - суть продолжение наших прерогатив !!!
-Яперейшланамєждомєтія)
Жылаю воплотить все фантазии моей юности - в вашы полости, ага!
-Хтотєбєдалправо