Статус: Офлайн
Повідом.: 47911
Повідом.: 47911
не спорт![]()
Охкакбо но я нежалу юсь
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
не спорт![]()
не пойму ...Небеніме777 совсем сов7
не пойму ...
т.е. дыни можно не предлагатьОхкакбо но я нежалу юсь

а может інет.

т.е. дыни можно не предлагать
а есть еще кактусовый спорт
там йожиков низя предлагать. не поймут![]()
вогiнь!Кіно новости смотрела про днепр.
Но там страшное кіно про тайній покупателей .
Лучше почитайте вот что.
Психологи розповіли про 29 ситуацій, в яких ми втрачаємо силу і набираємо її.
Іноді нам здається, що весь світ намагається нас зачепити або роздратувати, що все як нібито змовилося проти нас: і погода, і зламався ноутбук, і пробки на дорогах, і це завдання начальства …
Як і небезпечні звички, які забирають у нас сили, так і неприємні життєві ситуації, відбирають у нас ще більше сил і енергії. В одному випадку ми керуємося емоціями, закочуємо скандали, в іншому – спокійно і розумно оцінюємо те, що відбувається.
Виходячи з цього можна зробити висновок, що в першому випадку ми реагуємо так само з однієї причини: через нестачу внутрішнього ресурсу. У нас просто не вистачає сил. Як фізичних, так і емоційних. Проаналізувавши це, можна виділити основні моменти, при яких ми втрачаємо сили і набираємо їх.
І тільки вирівнюючи і компенсуючи в собі ці потоки, можна залишатися завжди в тому стані, коли будь-яку ситуацію можна сприймати спокійно і адекватно.
Ми втрачаємо сили, коли:
говоримо «так», в той час як хотілося сказати «ні»;
посміхаємося, замість того, щоб заплакати,
не відпочиваємо;
вмовляємо себе потерпіти ще трохи, замість того, щоб зрозуміти «Заради якої мети я зараз це терплю?»;
ображаємося, замість того, щоб попросити людину про те, що нам потрібно;
займаємося не своєю справою;
людина нецікава, а ми з якихось придуманих причин продовжуємо з нею спілкуватися;
люди поруч з нами більшу частину часу говорять про негатив;
говоримо багато про політику, тарифи ЖКГ, пробки на дорогах, і т.д .;
брешемо;
багато і емоційно розповідаємо про те, як живуть інші;
працюємо на нецікавій, обридлій роботі;
боїмося;
чекаємо, що хтось прийде ( принц, президент) і життя зміниться;
лаємо себе, вважаємо себе негідними, невмілими, невдалими.
Ми набираємо силу, коли:
знайомимося з новими людьми;
отримуємо нові знання;
подорожуємо;
долаємо свої страхи;
пробуємо щось нове;
гуляємо (не плутайте з «біжимо на роботу» або йдемо в магазин, а саме гуляємо без будь-якої певної мети);
займаємося творчістю;
спілкуємося з приємними людьми;
спілкуємося з людьми, які нас підтримують і вірять в нас;
займаємося своїм тілом (підійдуть будь-які тілесні практики, баня, басейн);
звільняємо фізичний простір (згадайте, як по-іншому ви себе відчуваєте в відремонтованій кімнаті);
звільняємо емоційний простір (згадайте, як ви по-іншому себе відчуваєте, коли вдалося пробачити і попрощатися з людиною);
говоримо «ні», коли хочеться сказати «ні» і говоримо «так», коли хочеться сказати «так»;
починаємо робити те, що просить серце.
Набирайтеся сил. Сили дають нам можливість по-різному реагувати на життєві ситуації, є нашим внутрішнім джерелом і опорою в житті

прям про меня вчерашнегоЯ ехала в маршрутке
Под номером один.
Там ехал не опрятній
І очень не приятній
Колючій гражданін

Конечно нету.вогiнь!
от себя добавлю одну вещь.
вот например часто сталкиваемся с проблемой: ктото плохо подумал или чтото задумал. невербально как-то складывается впечатление. негативное. но не забываем, что это часть параноидального сознания и нет никакой гарантии, что наши текущие представления об окружающих (я не говорю про неживую природу, там как бы проще) - что наши представления не являются параноидальным бредом. нет такой гарантии![]()

прям про меня вчерашнего![]()
ой не кажи. хорошо что я туда не нiрнул, в пучину известности. ну то есть бомбит - всё я да я.. но это со временем устаканиЛОСЬ: так проще передать свои чувства. через монологи экспрессионизмаКакойт ті ізвестній , что про тебя даже сюжеті складають.
а перестал желать известности очень простым способом: просто разбирал лютневую сюиту И.С.Баха
и обнаружил что все мое "творчество" не стоит пары нот оттуда
вот и прекратил
да-давот, имел счастье наблюдать - когда рядом со мной бурулька бурулькнула такая што ойА тревога в виде подсказки переходит нежданно и без анализа
а всего-то слух, видимо, услышал подозрительное.всьо таки время личностных авторитетов которое увы закончиЛОСЬ - охренительноенет-нет
ааааСлішком часто замечаю "да-да" , єто начінает раздватріраздватріраздражать

Они очень бістро реагіруюь , даже іногда смотрят внікуда і чтото там чувствуют.вот, имел счастье наблюдать - когда рядом со мной бурулька бурулькнула такая што ой
в 90е. просто чтото дернуло. это неосознаваемо никак. ни тогда ни сейчас. дерг! и эти 50 см что отделяли меня от бурульки.а всего-то слух, видимо, услышал подозрительное.
еще мне всегда нравилось как кошачьи реагируют на звуки шипения. этот звук должен быть каким-то особенно агрессивным, шоб кошка/кот отреагировал
Шшотудеще мне всегда нравилось как кошачьи реагируют на звуки шипения. этот звук должен быть каким-то особенно агрессивным, шоб кошка/кот отреагировал