Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
шаблюка та піхва наголо!

af0gdf.webp

:танцюрист: :пятниця:

хто лизав вночі качєлю
руським баликом7
|
приспів
|
ой мороз, мороз
діти бавилися з ранку
язиката качєля
лишилась до сніданку
--------------------------------
народная примєта: єсли на дворє понєдєльник или недайбожє вторнік - значит скоро пятница :пятниця: :джаз:

Сегодня Іменіни імені Павла!

Никто не смеет Павла хаять!
Народ был в мнении един -
Пусть каждый день он выпивает в честь
Именин!

cg7ace.webp

ноги теребонькают чего-то.

сегодня в переходє под площадью играла гармонь

сегодня в переходє под площадью играла гармонь
:D:D:D лєтом шєл от приснопамятного радиобазара в сторону дафі
а там заправка, какие-то трубі страшно межзвьоздніє торчат из зємлі
и воняло ****ом
прямо возлє єтих труб, в самой воні, - сидел гуманоїд с красной рожєй, "играл" на гармоні и орал так чьто звєнєло в ушах111

:D:D:D лєтом шєл от приснопамятного радиобазара в сторону дафі
а там заправка, какие-то трубі страшно межзвьоздніє торчат из зємлі
и воняло ****ом
прямо возлє єтих труб, в самой воні, - сидел гуманоїд с красной рожєй, "играл" на гармоні и орал так чьто звєнєло в ушах111
да, відєл я єтого гуманоіда. Сєл у нєго голос. А в бітность становлєнія, єтот пірсанаж іграл в пєрєходє мєтро тогдашнєй Пролєтарской. І голос в нього був як Шварнєгра з кувалдою: дужє сільній. Я когда шоль, закріваль ухі. Він сам по собі дужє гучній, а тута іщьо єхо пєрєхода... Єта ****єтс таварішчі1 Проста каталєптічєскій мєжгалактічєскій гуманоідальній ****єтс111

да, відєл я єтого гуманоіда. Сєл у нєго голос. А в бітность становлєнія, єтот пірсанаж іграл в пєрєходє мєтро тогдашнєй Пролєтарской. І голос в нього був як Шварнєгра з кувалдою: дужє сільній. Я когда шоль, закріваль ухі. Він сам по собі дужє гучній, а тута іщьо єхо пєрєхода... Єта ****єтс таварішчі1 Проста каталєптічєскій мєжгалактічєскій гуманоідальній ****єтс111

Ві имеєтє ввиду Шварца71

бл.
цены на цветы -писец,из принципа не купил.
пошли ***.

Назад
Зверху Знизу