Статус: Офлайн
Повідом.: 19898
Повідом.: 19898
шаблюка та піхва наголо!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

чєм6 тєрєбонькала7играла гармонь
сегодня в переходє под площадью играла гармонь

лєтом шєл от приснопамятного радиобазара в сторону дафі
да, відєл я єтого гуманоіда. Сєл у нєго голос. А в бітность становлєнія, єтот пірсанаж іграл в пєрєходє мєтро тогдашнєй Пролєтарской. І голос в нього був як Шварнєгра з кувалдою: дужє сільній. Я когда шоль, закріваль ухі. Він сам по собі дужє гучній, а тута іщьо єхо пєрєхода... Єта ****єтс таварішчі1 Проста каталєптічєскій мєжгалактічєскій гуманоідальній ****єтс111лєтом шєл от приснопамятного радиобазара в сторону дафі
а там заправка, какие-то трубі страшно межзвьоздніє торчат из зємлі
и воняло ****ом
прямо возлє єтих труб, в самой воні, - сидел гуманоїд с красной рожєй, "играл" на гармоні и орал так чьто звєнєло в ушах111
да, відєл я єтого гуманоіда. Сєл у нєго голос. А в бітность становлєнія, єтот пірсанаж іграл в пєрєходє мєтро тогдашнєй Пролєтарской. І голос в нього був як Шварнєгра з кувалдою: дужє сільній. Я когда шоль, закріваль ухі. Він сам по собі дужє гучній, а тута іщьо єхо пєрєхода... Єта ****єтс таварішчі1 Проста каталєптічєскій мєжгалактічєскій гуманоідальній ****єтс111
нєт. Рудольфа ЛундгрєнаВі имеєтє ввиду Шварца71

оф коз1шварц біл прі єтом красній111