_pasha
P
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
здравствуйте
будем знакомi
б'арсик![]()

25 це вік, або....б'арсик-25

Будь ласка.Спасибі
Надобраніч
Був, був, таааак, аж потім він подорожував десь, що повернувся мордою до сонця, а спиною до півдня-східуБіл. Точно помню, біл! у тебя в подпісі! Мілій такой..:кот:

всю ночь под окнами гавкали барсики,но какой из них ваш? не знаю....
То Барсик не гавкає, а нявкає, бо це кіт.В нас зараз теж хоолодно в хаті. І ще води гарячої нема.ох,даже мне уже прохладно,в квартире стало + 20.5 гр.организьму не привычно после +30 вдруг +1.

В нас вимкнули воду гарячу десь 4 дні тому, і до 4 жовтня не будЕ.гг у нас сегодня празднег отопления. будут знаюшчiе льуди ремонтiроватьлета не хватило. каждiй день звонiлi приглашали.

ой я как вспомню туалет на улицеДобре хоч туалет не на вулиці

ой я как вспомню туалет на улице![]()
25 це вік, або....
Будь ласка.
Доброго дня.
Був, був, таааак, аж потім він подорожував десь, що повернувся мордою до сонця, а спиною до півдня-східу
То Барсик не гавкає, а нявкає, бо це кіт.
В нас зараз теж хоолодно в хаті. І ще води гарячої нема.
В нас вимкнули воду гарячу десь 4 дні тому, і до 4 жовтня не будЕ.
А зараз без неїї, ось треба нагріти велику каструлю, а потім розвести з холодною, а потім як наче в ч/с де нема зручностей.
Добре хоч туалет не на вулиці![]()
А зараз шо у домі7
а шо "зараз"7 тут завжди був у домi
зразка 70-х 80-х рокiвТа, мі с котанами закотили.Де мій Барсік?
Знову не можу його знайти!
Мяяя-У! Я тутБарсііііііік, кс кс кс кссс кссс кс кс кс кс кс кс кс кс кссс кссс кс кс кс кс кс
кс кс кс кссс кссс кс кссс кс кс кс кс кс ксс кссс кссс кс кс кс кс кс
кс кс кс кссс кссс кс кс кс кссс кс кс кс кс кссс кссс кс кс кс кс ксссссссс кс
кіііісапусік, ти де77777
Неее, я не призван убирать, єто не котовское дело, если чо я могу своего добавить.
сховався десь.
Якщо побачите мого Барсіка, то перекажить йому від мене, щоб він прибрав за собою під вікнами
Погладь меня, почеши за ушком и под хвостом тоже, везде почухай четочкой, я так шерстью оброс.І погладити його хочу Чеширською щіткою.... тою, що вулиці метуть
Шишел-мішел я весь вішел. Жорать давай, корми меня сметаной уже, хватит смайдликами кидаться.Барсік
Барсііік
Барсіккк:прыгун:
виходь, кицік

абои за 25 тіс. евро25 це вік, або....

І що це за звичка така називати чимось вигаданим в мірках своєї нефьєбєнної психології чиєсь висловлювання і наче так воно і є, і ніби-то начеб-то по-іншому і не може бути.
А ось не так все. Просто це ваше завжди слово "онлі" і тут і там, і в кожному реченні що взагалі визначає, просто епідемія якась.
Може трошки свого треба чогось, а не в інших передерти![]()

...
А знаєтє лі ві, чьто...
Онлі айн, цвай, драй
дріщєн-таблєттєн могут ізбавіть

... Можєт біть, поможєт...