3000 грн на місяць

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
здравствуйте
будем знакомi
б'арсик :збентежений:
:D:пиво:
25 це вік, або....:ідея:
Спасибі
Надобраніч
Будь ласка.
Доброго дня.
Біл. Точно помню, біл! у тебя в подпісі! Мілій такой..:любов::кот:
Був, був, таааак, аж потім він подорожував десь, що повернувся мордою до сонця, а спиною до півдня-східу:)
всю ночь под окнами гавкали барсики,но какой из них ваш? не знаю....
:іржач: То Барсик не гавкає, а нявкає, бо це кіт.
ох,даже мне уже прохладно,в квартире стало + 20.5 гр.организьму не привычно после +30 вдруг +1.
В нас зараз теж хоолодно в хаті. І ще води гарячої нема.:незнаю:
гг у нас сегодня празднег отопления. будут знаюшчiе льуди ремонтiровать :рл: лета не хватило. каждiй день звонiлi приглашали.
В нас вимкнули воду гарячу десь 4 дні тому, і до 4 жовтня не будЕ.
А зараз без неїї, ось треба нагріти велику каструлю, а потім розвести з холодною, а потім як наче в ч/с де нема зручностей.
Добре хоч туалет не на вулиці :ги:

Хочааааа у деяких людей, що живуть у квартирах, туалети теж чомусь на вулиці :незнаю:

Може їм не вистачає гострих відчуттів, що треба ото своє піпі провітрювати біля дерев
А може треба просто наклеєти перцовий пластир і все

Барсик, коли баче таке, він нявкає їм голосно і грозі в них йдуть з ушей

:D:пиво:

25 це вік, або....:ідея:

Будь ласка.
Доброго дня.

Був, був, таааак, аж потім він подорожував десь, що повернувся мордою до сонця, а спиною до півдня-східу:)

:іржач: То Барсик не гавкає, а нявкає, бо це кіт.

В нас зараз теж хоолодно в хаті. І ще води гарячої нема.:незнаю:

В нас вимкнули воду гарячу десь 4 дні тому, і до 4 жовтня не будЕ.
А зараз без неїї, ось треба нагріти велику каструлю, а потім розвести з холодною, а потім як наче в ч/с де нема зручностей.
Добре хоч туалет не на вулиці :ги:

Привіт
Дякую
Спасибі

та,на улице в кайф поморозить тиски,
помню в минус 30 утром в деревне было и я попер в тубзик по большому,но вы знаете, от мороза все происходит молниеносно! и главное,не холодно было! аж хорошо парило снизу...

Де мій Барсік?
Знову не можу його знайти!
Та, мі с котанами закотили.
Барсііііііік, кс кс кс кссс кссс кс кс кс кс кс кс кс кс кссс кссс кс кс кс кс кс
кс кс кс кссс кссс кс кссс кс кс кс кс кс ксс кссс кссс кс кс кс кс кс
кс кс кс кссс кссс кс кс кс кссс кс кс кс кс кссс кссс кс кс кс кс ксссссссс кс
кіііісапусік, ти де77777
Мяяя-У! Я тут
:незнаю:
сховався десь.
Якщо побачите мого Барсіка, то перекажить йому від мене, щоб він прибрав за собою під вікнами
Неее, я не призван убирать, єто не котовское дело, если чо я могу своего добавить.
І погладити його хочу Чеширською щіткою.... тою, що вулиці метуть
Погладь меня, почеши за ушком и под хвостом тоже, везде почухай четочкой, я так шерстью оброс.

Барсік :любов:
Барсііік :кручусь:
Барсіккк:прыгун:
виходь, кицік
Шишел-мішел я весь вішел. Жорать давай, корми меня сметаной уже, хватит смайдликами кидаться. :ги:

І що це за звичка така називати чимось вигаданим в мірках своєї нефьєбєнної психології чиєсь висловлювання і наче так воно і є, і ніби-то начеб-то по-іншому і не може бути.
А ось не так все. Просто це ваше завжди слово "онлі" і тут і там, і в кожному реченні що взагалі визначає, просто епідемія якась.
Може трошки свого треба чогось, а не в інших передерти:іржач:
:здивований::ніні::незрозумію: :рл::рл::рл:
:незнаю:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:...
:ідея:
Нє очєвідноє, но вєроятноє:
:увага: А знаєтє лі ві, чьто...
:контракт: Онлі айн, цвай, драй :123: дріщєн-таблєттєн могут ізбавіть айнє дамєн-апотєкєрєдну вумну, як вутку дівку от пролонгірованного, нєконтроліруємого пріступу піздікізу :hollering:
Йа-йа. :угу:
ТДєрзай-тєСЬ - смєна таблєток вам поможєт :yahoo:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:... Можєт біть, поможєт... :)

Назад
Зверху Знизу