Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Йолка спасена!
20rwr.jpg

С каких это пор ноотропы типа прамистара по рецептам стали? Никогда не надо было.

Це згідно інструкцій -

Категорія відпуску

За рецептом.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це згідно інструкцій -

Категорія відпуску

За рецептом.
на многих препаратах это есть, я пью лекарства постоянно, на них тоже такое написано, но пока продают без рецепта, чему я рада, чтоб лишний раз не посещать поликлинику:)

Це згідно інструкцій -

Категорія відпуску

За рецептом.

Теоретик? На практике ни разу нигде на ноотропы рецептов не спрашивали.

Холодно там... Дома лучше:любов: меня хватило на погулять к Росту и обратно:ги:

Останнє редагування:
на многих препаратах это есть, я пью лекарства постоянно, на них тоже такое написано, но пока продают без рецепта, чему я рада, чтоб лишний раз не посещать поликлинику:)

Радите піти попитати? Я люблю шоб щось вставило нормально. Останнє шо вставило - сік з імбиру. Нормально так штирить. Аж просвітляє. :ги:

Радите піти попитати? Я люблю шоб щось вставило нормально. Останнє шо вставило - сік з імбиру. Нормально так штирить. Аж просвітляє. :ги:
Это не я, это Девил советует:ги: Да и не ******* же там, просто, по идее, должна увеличиться концентрация и работоспособность:)

Теоретик? На практике ни разу нигде на ноотропы рецептов не спрашивали.

Це цікаво. Треба перевірити. А шо як народ обжереться якихсь барбітуратів і дах знесе начисто? (Шось таке і відбувається насправді).

Да, норм. Масала ещё так хорошо нагребает, если имбиря со специями не жалеть хехе

Прям так масалы захотелось блин. Такой, на костре в котле, нормальной такой. Ням ням

Назад
Зверху Знизу