Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
На таких ****юков надо вешать ошейник с номером телефона на ***хе и адресом хозяев. Мы своему так и делали.
так оно ж напугано...удрало скорее всего в лес (тож область-а там 4 села-поля и лес...) :(

У мене котик постійно просить їсти. Корчить із себе голодного, хоча я його пристойно годую двічі на день. Водичка є цілий день. Не можу зрозуміти чому він постійно голодний.

Хтось мав такі проблеми?

Не можу зрозуміти чому він постійно голодний.
1472068658130412738.webp

у меня собака тоже жрет постоянно :D:D:D

У мене котик постійно просить їсти. Корчить із себе голодного, хоча я його пристойно годую двічі на день. Водичка є цілий день. Не можу зрозуміти чому він постійно голодний.

Хтось мав такі проблеми?

Сказлажоп, ты? :незрозумію:

Я имею в виду по имени. Ассоциации уже не те. А у подружки так сына зовут.. Она мне когда бывает иногда говорит про него... лучше и продолжать не буду. :рл:

прям какое-то клеймо теперь на имени:D

Хтось мав такі проблеми?

да, Надюха наша, ну и у меня бывают такие проблемы:D

нє понял? Що означає таке слово?
а що ж робити?
Я думала, що у нього можливо щось хворе, може печінка чи шлунок. Раніше була киця, яку отруїв сусід, то вона була досить таки поміркована в їжі. А це верещить як ненормальний. А воно он що... я не одна...

нещодавно так і зробила. Взагалі він у мене дуже якийсь ненормальний. Ще ніколи такого не було.
По-перше, постійно голодний.
По-друге, скільки не годую, він не товстий (йому лише 3 роки)
По-третє, у нього неймовірно рідка шерсть, таке враження, що це гібрид зі сфінксом.
По-четверте, якийсь ****уальний маніак. Тільки вилізе на руки, відразу починає топтатись, голосно муркотіти і ялозити свого перчика, через що не можу взяти його на руки. З цим не знаю що робити, не хочеться його каструвати, бо він ходить на вулицю і боюсь, що його будуть бити інші коти.

Не кіт, а якась суцільна проблема.

ПС, ты уже определись, ты девочка или мальчик
Я дівчинка. Просто у мене є такий вираз: "нє понял".

после Провинциалки сразу нарисовался Ллллеха, как-то подозрительно все это:незрозумію:

та шото мне подсказывает Ллллеха шалит под видом Провинциалки:D

значіД так будіТ інтєреснеЙ..!:D:пиво::клас:

Я Сказлажопа за версту чую.

И рассказывает про перчики. Тьху! Срамота.

у мєня біл ...давнО ...кот балінезійскій ...таГ пріш.Лось его в драМтєатр отдаватЬ...біл сільно умній-ролл учіл за 2 мінуті...і любілл БогемУ..!:кручусь::пиво::пиво::D:іржач::кручусь::кручусь:

Вроде пишут, что станция метро "Перемога" откроется сегодня в 15.00

Назад
Зверху Знизу