Статус: Офлайн
Повідом.: 45534
Повідом.: 45534
да я ужє дочь послал - посмотрєть
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
С ХТЗ?да я ужє дочь послал - посмотрєть
был один такой приёмыш, еще в родительском поместье. я его сама же притащила когда в Харькове на рынке была, не в юном возрасте, правда. так тот тоже тощий постоянно был, а жрал круглосуточно, мышей не ловил и старался шонить спиздить. потом оказалось, что оно еще в пяти дворах по улице столовалось и те считали его своим. когда об этом узнала, пендалем ***** с ворот благославила. больше с тех пор не видела слава богу.По-перше, постійно голодний.
По-друге, скільки не годую, він не товстий (йому лише 3 роки)
По-третє, у нього неймовірно рідка шерсть, таке враження, що це гібрид зі сфінксом.
По-четверте, якийсь ****уальний маніак. Тільки вилізе на руки, відразу починає топтатись, голосно муркотіти і ялозити свого перчика, через що не можу взяти його на руки. З цим не знаю що робити, не хочеться його каструвати, бо він ходить на вулицю і боюсь, що його будуть бити інші коти.
Не кіт, а якась суцільна проблема.

С ХТЗ?
Чего?передумала
вы уже как-то советовались.. Нике до сих икается.мы тут с Ангие посоветовались и решили, что это будешь ты

Как раз собираюсь скоро на метро кататься.

Не забудь пруф выложить))Спакэ, я проведу разведку боем. Как раз собираюсь скоро на метро кататься.

С ХТЗ?

Не забудь пруф выложить))

вы уже как-то советовались.. Нике до сих икается.![]()

ні, ми різні люди, невже по стилю писанини не розрізняєте?та шото мне подсказывает Ллллеха шалит под видом Провинциалки
я вас благаю, куме!!! ))))))))))))))))) матюги тут читаєте і решту різни пошлостей і не червонієте, а про піцюрика прочитали і вже: "тьху"? викрутаси все це. Хві!И рассказывает про перчики. Тьху! Срамота.

ану разведай, Ангие