4000 грн на місяць

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
1.1. На качок (крім гоголя, черні білоокої, савкн, огара, нероша, лутка, гаги звичайної, крохалів, черні червонодзьобої, креха середнього, каменярки, казарок білощокої та червоноволої), лиску, куликів (крім кулика-сороки, кроншнепів, чайки, лежня, поручайника, крем'яшника, чорниша, перевізника, фіфі, баранця великого (дупеля), зуйків малого, великодзьобого, галстучника, пісочників, плавунців, баранця великого), голубів (крім голуба синяка) - з 18-ї години 8 серпня до 22 листопада 2015 року включно, а на території водно-болотних угідь Київського обласного МРВО Київської обласної ради УТМР Канівського та Київського водосховищ - до 27 грудня 2015 року включно.
1.2. На перепілку - з 1 серпня до 31 жовтня 2015 року включно, тільки для мисливців - власників собак лягавих порід і спанієлів, індивідуально або групою мисливців (не більше 3-х осіб) та за наявності паспорта на собаку мисливської породи. З 1 по 8 серпня та в додаткові дні полювання здійснюється під керівництвом єгерської служби користувача угідь за окремими відстрільними картками;
1.3. На куріпку сіру - з 1 жовтня по 27 грудня 2015 року включно лише на території мисливських угідь Київського обласного МРВО в Броварському, Обухівському районах під керівництвом єгерської служби за спеціальними відстрільними картками, тільки для мисливців - власників собак лягавих порід і спанієлів, індивідуально або групою мисливців (не більше 3-х чоловік) та за наявності паспорта на собаку мисливської породи;
1.4. На пернату дичину, вирощену на фермах і випущену в мисливські угіддя "під постріл", - з 1 серпня до 31 грудня 2015 року включно у Володарському, Баришівському, Яготинському.
1.5. На бобра - з 1 жовтня 2015 року по 29 лютого 2016 року включно лише на території мисливських угідь Київського обласного МРВО в Броварському, Макарівському, Яготинському районах.

1.8. На зайця-русака - з 7 листопада 2015 року до 30 січня 2016 року включно;
1.9. На лисицю, єнотовидного собаку, вовка - з 7 листопада 2015 року до 28 лютого 2016 року включно.

2. Установити, що:
2.1. Днями полювання є:
- на пернату дичину - субота, неділя та середа, а для мисливців - власників собак лягавих порід і спанієлів індивідуально або групою мисливців (не більше 3-х чоловік) та за наявності паспорта на собаку мисливської породи -додатковий день полювання - четвер;
- на перепілку додатковими днями є понеділок, вівторок та п'ятниця, полювання в які проводиться під керівництвом єгерської служби користувача угідь, за окремими відстрільними картками;
- на куріпку сіру - усі дні тижня;
- ні вирощену на фермах та випущену "під постріл" пернату дичину - усі дні тижня (та умови наявності спеціально відведених для цієї мети наказом користувача мисливських угідь ділянок), та окремими відстрільними картками;
- на копитних при індивідуальному полюванні - усі дні тижня;
- на копитних при колективному та облавному полюванні - в жовтні - грудні 2015 року - субота та неділя;
- на копитних при колективному та облавному полюванні в січні 2016 року - усі дні тижня;
- на зайця-русака - виключно субота;
- на лисицю, єнотовидного собаку та вовка - субота та неділя, а в лютому 2016 року для мисливців (в першу чергу - власників мисливських собак норних та гончих порід), усі дні тижня (під керівництвом єгерської служби користувача угідь), та разовими відстрільними картками;
2.2. Полювання на зайця-русака, вовка, лисицю, єнотовидного собаку та
пернату дичину проводити за відстріленими картками, у межах установленої пропускної спроможності угідь, і обов'язковою реєстрацією добутої дичини, яка ведеться у контрольній картці обліку добутої дичини і порушень правил полювання.
Денна норма відстрілу зайця-русака одним мисливцем - один заєць, норми відстрілу єнотовидного собаки, вовка та лисиці не лімітовані;
2.3. Полювання на бобра здійснюється індивідуально за ліцензією відповідно до лімітів, затверджених на сезон полювання 2015-2016 років.
2.4. Норма добування пернатої дичини одним мисливцем за день полювання не повинна перевищувати:
качок - 5
куликів - 10
лисок - 6
перепілок - 15
куріпок - 3
голубів - 10
Норма добування пернатої дичини, вирощеної на фермах та випущеної "під постріл", не лімітована;

qoK8vnApyqM.webp

не, сам отмылся

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это у Вас на фото приставка Sega Dreamcast? У меня была такая же в детстве. Я ее очень любил. В то время графика была практически такая же, как и на компьютере. Эх, были времена...

знаю собачку, у которой в ухе "сережка" - дробь.
беспородный пес, но на охоте круче породистых охотников!
видимо из зависти какое то мурло шмальнуло. целились в голову.
кроме сережки было еще много следов от дроби. думали не выживет.

Я не читала, вчера мне спать резко захотелось и я уползла в кровать:)

Я вчера весь день была какая-то сонная. Да и сегодня тоже. Но сегодня вроде дождь обещают хоть.

Я перед сном не ем обычно:незнаю:

А как же поесть ночью? :D

А кто-нибудь покупал лимонад и квас в таких небольших зеленых бочечках на разлив?
А то я вот думаю можно там покупать или лучше не стоит?

Я вчера весь день была какая-то сонная. Да и сегодня тоже. Но сегодня вроде дождь обещают хоть.

Вот и я такая была:)

А как же поесть ночью? :D
Вы меня с Надеждой спутали, я вроде не писала про ночные жрачки:ги:
Да и старенькая я уже по ночам не спать, если дня три ложусь после часу ночи, то все, я потом труп, буду отсыпаться и чувствую себя плохо.

Назад
Зверху Знизу