Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
До сих пор помню боль от вырванного молочного зуба. Вырывали его надавливанием на зуб.
Этож сколько лет спустя...етиииить!

а я как-то по простому решился молочніх зубов,просто любіл много есть ирисок,а они лассно прилипали к зубу,а потом вместе с остатками ириски віплевівал наружу,даже пару раз біло сьедал.:D

нуда,в обтяжку не пойдет,тогда балахоні пойдуть, дождевікі тоже.

Ааа вот оно что, в обтяжку нельзя одевать, чтоб комары не прокусили. Ясно.
Но у меня нет ниче широкого. :незнаю: на ноги
На верх ладно куртки разные...

а я как-то по простому решился молочніх зубов,просто любіл много есть ирисок,а они лассно прилипали к зубу,а потом вместе с остатками ириски віплевівал наружу,даже пару раз біло сьедал.:D

Фуу съедал, то уже занадто.
:D
А потом выходили или растворялись ты не заметил7:іржач:

Как же весело, когда столько аналогов по звучанию в голове к каждому слову:D:D
Отож бо и не соскучишься сам с собой, да? Озон

та може я ешо накурівся,а дядько ходив мімо,тай давай мені россказуваті про ворогів народу,а кончив про кротів та покемонів.:D

Фуу съедал, то уже занадто.
А потом выходили или растворялись ты не заметил7:іржач:

больно на віход не біло:іржач: не помню ..

а мне вырывали щипццами,помню нравилось,типа игра такая была,еще таскала за рукав пойдем в дохтара играться:D

а ,я ещё вспомніл,как два передних верхних зуба вібіл кийом для бильярда,ото було:ги::ги::ги::ги:
щас смешно,но тогда біло море крові и бооооольно,мне тогда біло где-то около 10 лет.

та може я ешо накурівся,а дядько ходив мімо,тай давай мені россказуваті про ворогів народу,а кончив про кротів та покемонів.
Накурился ты знатно. Ну кротов ты хоть видел, а пакемонов видел?
У меня фото есть одного зверька, ребенок нашел его и я еле сфоткала. Там трудно было настроиться:іржач: они бегали как заведенные.

Ни разу не видела кротов.
Ты как увидишь крота передай ему привет от меня.

кроті редко видно,но характерно что,они делают кучки земли вісокие.а слипець(кажется так))) он какбі норі делает у поверхності,и сьедает чеснокі,лік,и прочуу приблуду,а не любит квасолю,горох.

а мне вырывали щипццами,помню нравилось,типа игра такая была,еще таскала за рукав пойдем в дохтара играться:D

Классно, что тебя развлекали игрой. У меня было по-другому:D Так что при звуке клац-клац я летела пулей на улицу:іржач:

кроті редко видно,но характерно что,они делают кучки земли вісокие.а слипець(кажется так))) он какбі норі делает у поверхності,и сьедает чеснокі,лік,и прочуу приблуду,а не любит квасолю,горох.

А ходы ети они які завдовжки заввишки7

Накурился ты знатно. Ну кротов ты хоть видел, а пакемонов видел?
У меня фото есть одного зверька, ребенок нашел его и я еле сфоткала. Там трудно было настроиться:іржач: они бегали как заведенные.

та у мене в минулому році прижилися їжачки,гамали іжу знатно,а в цьому році мабуть прийшла пора ящірок,багатенько зьявилося,та й величенькі,навіть я від несподіванкі здригаюсь.були зелені та темно зелені с корічневій гаммою. почитав інет,так кажуть,шо у мене єкологія на висоті.

та у мене в минулому році прижилися їжачки,гамалі іжу знатно,а в цьому році мабуть прийшла пора ящірок,багатенько зьявилося,та й величенькі,даже я від несподіванкі дергаюсь.були зелені та темно зелені с корічневій гаммою. почитав інет,так кажуть,шо у мене єколгія на висоті.

Багато ящірок7 Я таке люблю. Коли вони бігають туди-сюди, як поїзди. Можна пару штук вхопити і з*їсти. Ти не куштував їх?

Озонатор, у тебя есть корові?

до 2006 года біла,потом продалі,а щас не то,на даче держать не дадут:D но сіські дёргав,і навіть мив:іржач:

Багато ящірок7 Я таке люблю. Коли вони бігають туди-сюди, як поїзди. Можна пару штук вхопити і з*їсти. Ти не куштував їх?

та нуу,ви щооо!?
я іх більш дивитися полюбляю,мені природа личить,а не трапеза бачиться:D

до 2006 года біла,потом продалі,а щас не то,на даче держать не дадут:D но сіські дёргав,і навіть мив:іржач:

та нуу,ви щооо!?
я іх більш дивитися полюбляю,мені природа личить,а не трапеза бачиться:D

Молоко хоть пил, или только дергал7:іржач:

Ну мені ж цікаво було на скільки ти гурман. Ну раз природа бачиться - то добре.
І що вони по цвітовій гамі різнокольорові чи ні7

подождіть надо одется илі лучшє раздется7

Полчаса уже прошло. азаза

Назад
Зверху Знизу