Статус: Офлайн
Повідом.: 47913
Повідом.: 47913
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ви шо позасинали чи що?

Я ліща вже другий їм.Купив таки...А ти відмовилась ...Вредіна![]()
Может я тоже себе раздобуду.
Ооо опять про лещей. Я думала, что Ві его уже хотябі с8єлі.![]()
А покажите его фото, как он віглядит.Может я тоже себе раздобуду.

угу...коли куплю цукерок,то тебе знову потягне на рибу)))я цукерок ще хочу
Ти Афоня-напиши мені листа,розкажи про себе! Не можу ж я до хати впустити якогось дядька?! Хм!![]()
А яка різниця хто я? мені наприклад байдуже кто ти,може тобі 50 років і під 120 кг
Миж будемо цукерки їсти 
А, вот он какой. Вроде у нас засушенніе продавались. Уток засушенніх не видела.![]()
так мене запрошували на ліща і на вутку...Но вутку кицька зїла,і потім ту дівку потягнуло на солодке...да і адресу вона мені не сказала куди привозити ліща![]()

Резюме тобі написатиА яка різниця хто я? мені наприклад байдуже кто ти,може тобі 50 років і під 120 кг
Миж будемо цукерки їсти
![]()

И надо, чтоб предварительно они показали фото или лучше видеорепортаж. Что утка таки есть, что ее никто не слопал и что она токо из духовки.Тоді давай у тебе їсти ліщів з цукерками, бо тоді тобі вбирати за мною, а не мені за тобою![]()

О мій Гат! Ти і сюди заперся?
Чи на ліщів потягнуло?![]()

идут лещi

Де сніги?
Тоді давай у тебе їсти ліщів з цукерками, бо тоді тобі вбирати за мною, а не мені за тобою
чи в тебе теща з жінкою сидять?![]()

лучше так! 25 лет и 45 кг.А представляете, если наоборот 120 лет и 50 кг. Тогда Ві долго долго будете приходить в себя после тех цукерок.
Ідут грозі