Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Я ліща вже другий їм.Купив таки...А ти відмовилась ...Вредіна :)

Ооо опять про лещей. Я думала, что Ві его уже хотябі с8єлі. :незнаю:
А покажите его фото, как он віглядит.;) Может я тоже себе раздобуду.

Ооо опять про лещей. Я думала, что Ві его уже хотябі с8єлі. :незнаю:
А покажите его фото, как он віглядит.;) Может я тоже себе раздобуду.

лещ-1.jpg

:D

так мене запрошували на ліща і на вутку...Но вутку кицька зїла,і потім ту дівку потягнуло на солодке...да і адресу вона мені не сказала куди привозити ліща :D

Идут грозi
Трещат морозi
Идут снiгi
Тож негонi

Идут вiхiднi
Очiкованi
Тож отдохнi
I не трiндi

Ти Афоня-напиши мені листа,розкажи про себе! Не можу ж я до хати впустити якогось дядька?! Хм! :D

Резюме тобі написати :D А яка різниця хто я? мені наприклад байдуже кто ти,може тобі 50 років і під 120 кг :D Миж будемо цукерки їсти :rolleyes:

лещ-1.jpg

:D

так мене запрошували на ліща і на вутку...Но вутку кицька зїла,і потім ту дівку потягнуло на солодке...да і адресу вона мені не сказала куди привозити ліща :D
А, вот он какой. Вроде у нас засушенніе продавались. Уток засушенніх не видела.
Какая-то запутанная история. Уравнение с 3 неизвестными. Неизвестная дівка, неизвестно что предлагала еще и адрес неизвестен. Какой-то Лунапарк "₴лочка".
Вам вігоднее будет купить самому утку и тихо мирно закусить с лещем. :D

Резюме тобі написати :D А яка різниця хто я? мені наприклад байдуже кто ти,може тобі 50 років і під 120 кг :D Миж будемо цукерки їсти :rolleyes:

:іржач:

Резюме...В том месте, где обічно пишут про интересі надо написать, что любите уток, запеченніх с лимоном в духовке в рукаве. :D И надо, чтоб предварительно они показали фото или лучше видеорепортаж. Что утка таки есть, что ее никто не слопал и что она токо из духовки.
А представляете, если наоборот 120 лет и 50 кг. Тогда Ві долго долго будете приходить в себя после тех цукерок.
Ідут грозі

Тоді давай у тебе їсти ліщів з цукерками, бо тоді тобі вбирати за мною, а не мені за тобою :D

Молюску ти недороблений, лiщiв виписують, а не ïдять, ïбiчэськый кiзяк тобi в будяк :D

я нашєл волшебній горшочек которій варит снегі

Вкладення

• c форума.webp
    c форума.webp
    54.8 КБ · Перегляди: 85
Останнє редагування:
уже пошлі,а мне на героев труда надо,а там ветер такой,прйдется поддевать колготкі,сразу штук 5.:D

за вікном.

Тоді давай у тебе їсти ліщів з цукерками, бо тоді тобі вбирати за мною, а не мені за тобою :D

чи в тебе теща з жінкою сидять? :D

ну миж будемо їсти акуратно)))

теща і жінка не сидять)))так що ніхто нам не буде заважати їсти ліщив ,вутоку і цукерок.:rolleyes:

А представляете, если наоборот 120 лет и 50 кг. Тогда Ві долго долго будете приходить в себя после тех цукерок.
Ідут грозі
лучше так! 25 лет и 45 кг.

Назад
Зверху Знизу