Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Нєєєєєєєє111 Я нє тату, і пірсінгу в мєнє тож нєма.

Зато піся єсть.

Завтра, мабуть, закажу чаєвігонялку с самовівозом...:D
лутшє заказуйтє цєлій самовівоз чаєвігонялок с пріцєпом і усатім шохвьором за рульом чаєвігонялковоза:іржач:

тіхонєчко і очєнь ізящно намурліківаєт сєбє под нос *а ті такой, кросівій с барадой*:підстолом:

лутшє заказуйтє цєлій самовівоз чаєвігонялок с пріцєпом і усатім шохвьором за рульом чаєвігонялковоза:іржач:
Раз, у ніх шохвьор уссатій, значіт єті іхніє чаєвігонялкі нє очєнь то єффєктівніє...:rolleyes:
Шото у мну сєгодня нє то с тьірнєтом...:( Пойду, мабуть, вігоню чай дєдовскім способом і баінькі...

Раз, у ніх шохвьор уссатій, значіт єті іхніє чаєвігонялкі нє очєнь то єффєктівніє...:rolleyes:
хто Вам сказал такую глупосць7 Ві ж ужє, а до сіх пор в сказкі вєрітє.
Шото у мну сєгодня нє то с тьірнєтом...:( Пойду, мабуть, вігоню чай дєдовскім способом і баінькі...
какєто777 Єслі дєдовскім способом по-бабскі, тогда в прінціпє мнє понятєн ход Вашіх міслєй.

Баю-баюшкі-баю-у-у... нєлажісянакраю-у-у:іржач:

:rolleyes:А у Вас піся єсть7

А у вас,пісюнчік гарний? :-)
Шановна, а Вам єто зачєм7 Бівают такіє самкі, от которіх он прячєццо так, шо токо крашєнкі відают єго тєорєтічєскоє мєстонахождєніє.

:rolleyes:С одной стороні, здєсь можна сказать всьошоугодно... а с другой стороні - кому гарній, кому нєт...
1) Со стороні віднєє
2) На вкус і цвєт всє хламастєрі разніє.
3) Всє ходют пісіть в разніє стороні.

Ві согласні.

Надєюсь, я отвєтіл на Ваш вопрос макімально развьорнуто, ісчєрпівающє і панятно.

оно мінє нада7 я і так прішщявій дістрафічнє падростак в очках мускулістой правой рукі. Прінц Абалдон, вопщєм. Цє дужє кросіво111
Убєрьом!
Любой капріз за ваші дєньгі! Празднічніє скідкі! Оптом дєшєвлє!;)
я протів111

Останнє редагування:
оно мінє нада7 я і так прішщявій дістрафічнє падростак в очках мускулістой правой рукі. Прінц Абалдон, вопщєм. Цє дужє кросіво111
Так-с...:rolleyes: Щітайтє, шо про пісюнчік у вас ніхто нічо нє спрашівал...:D
Бунт на кораблє?!?!?!:диявол::D

Так-с...:rolleyes: Щітайтє, шо про пісюнчік у вас ніхто нічо нє спрашівал...:D
:угу:дайтє щоті?:D до сколькі щітать!
Бунт на кораблє?!?!?!:диявол::D
ога)) Вєсь мір ЗА, а Баба Яга - ПРОТІВ1:диявол:

:прыгун:

Пашшшол я за коняком. Скучніє ві.
Буду квасіть бухло.
Сам.
DS: short circuit failure

Останнє редагування:
Ого вот єто ві тут говорили, аж до 2 ночи!
Доброе утро

Мелис, ты свой рот помой с мылом. А вообще пора бы тебе уже соскакивать с тяжелых психотропов.
А вообще чего тебе неймется:незнаю: Не хватает тебе чего-то в жизни.

Мамадарагая111:eek: Нікак, борьба в грязі начінается7171:попкорн:

Вот єто проперло Мелис.:eek:

Назад
Зверху Знизу