Статус: Офлайн
Повідом.: 47913
Повідом.: 47913
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Примерно также как и солнечный горизонт во время грозынаверное это выглядит мистично...

и после него наверно не обновляются базы...фирмы Kasper & Oswald представила на конференции USENIX Security
Примерно также как и солнечный горизонт во время грозы![]()
я и не помню, какой он этот солнечный горизонт....буду вспомирать..на ночь глядя...
нети после него наверно не обновляются базы...
Ооооу Кет, чувствую тебе не скучно будет.про аву Ники
Даже в мое отсутствие.второй вечерДаже в мое отсутствие.
я и не помню, какой он этот солнечный горизонт....буду вспомирать..на ночь глядя...
Всем доброй и спокойной ночи..
Мне-Добранич..и...собаку:
![]()
нет
как ты обновишь прошивку на 100+мил авто
а может там и не прошивка а чип
они предоставили частичную инфу в паблик
а пользователи в раздумьях.касперский штоле?Секьюрити Каспер Корпорейшн

кейс
Роскошная собака.Бабы-дуры.

Olexa Mann
Aug 13 at 11:35
Два ****аря років по 17-18, співали на лавочці цоя, ддт, кінчева, гражданскую оборону, чайф і решту свого ****арського репертуару. Співали під дві гитари. Довго вили вот ето вот всьо "ой-йо ой-йо, ні кто нє услишит, ні кто нє услишит".
Ні кто і нє услишал. Хоч би одна малишка підійшла і на умних щах присіла навпроти на кортачах. Хоч би один старий і опитнєйший ****арь виліз з кущів з сіською пива. Хоч би хтось зупинився і підтягнув гнусавим голосом. Ні, ніхуя.
Сумно зібрались, сумно звалили по хатах. Потому что русскій рок-гавно.
По цім ознакам я, звісно, не можу констатувати смерть ****арства, через присутність його носіїв доволі юного віку. Але і інфекція далі окремих додиків не розповсюджується. Такі собі передсмертні хрипи і якись кволі корчи.
Помирає старий ****арь.