а я нє фанат раскраскі...І єто - правільно: оставьтє і другім жєлающім нємного покрасіть! Тєм болєє, в такой то мороз...![]()
нє, я снєг нє дєлал)Тєк-с... Значіт, снєг всьо-такі вашіх рук (ілі чєго там) дєло...![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а я нє фанат раскраскі...І єто - правільно: оставьтє і другім жєлающім нємного покрасіть! Тєм болєє, в такой то мороз...![]()
нє, я снєг нє дєлал)Тєк-с... Значіт, снєг всьо-такі вашіх рук (ілі чєго там) дєло...![]()
а я нє фанат раскраскі...
Поняла, ві любітє нє красіть, а рассматрівать плоді чужого "труда"чєрєз окно, єслі оно вісоко, плохо відно жольтій снєг)

Что жє, тогда, вам мєшаєт поспать в празднікі подольшє?нє, я снєг нє дєлал)

в бінокєль))Поняла, ві любітє нє красіть, а рассматрівать плоді чужого "труда"![]()
бєспокойствоЧто жє, тогда, вам мєшаєт поспать в празднікі подольшє?![]()

Пов бінокєль))

Что жє вас так бєспокоіт?бєспокойство![]()

Подзорная труба ннада?![]()
дайтє двє11 у мну ж двоє глазєй, ілі шо Ві сєбє позволяєтє7
отцуцтвіє шєрстяного фоста дома, в такой мороз...Что жє вас так бєспокоіт?![]()

Оптовімі поставкамі нє занімаємся, но колічєство глазєй подкоррєктіровать могьом!дайтє двє11 у мну ж двоє глазєй, ілі шо Ві сєбє позволяєтє7
![]()
Сочувствуюотцуцтвіє шєрстяного фоста дома, в такой мороз...я єго так давно нє відєл, нє тіскал...
Можєт, отсіжіваєтся гдє-нібудь в тєплотрассє ілі в подвалє?.. Моі-то дома.. У мну іх ужє двє..хто п сумлєвалсі, а я нє стану))Оптовімі поставкамі нє занімаємся, но колічєство глазєй подкоррєктіровать могьом!![]()
так у тя ж цОбакі...СочувствуюМожєт, отсіжіваєтся гдє-нібудь в тєплотрассє ілі в подвалє?.. Моі-то дома.. У мну іх ужє двє..
я вот как-то спросиль, у кого ещьокококороккоборокко

Во мнє нє сумлєвайся: пообєщала - сдєлаю!хто п сумлєвалсі, а я нє стану))

Та да... Но оні, тожє, іногда уходят в загулі...так у тя ж цОбакі...
Особєнно, кобєлі!
Здравствуйте. с Новiм Годом.Но оні, тожє, іногда уходят в загулі...

я наверное сегодня домой не приду......І вас с Новiм Годом!Здравствуйте. с Новiм Годом.
Потанцуєм?

Похожє, в подобном случає ім нє до звонков..вот думаю, как бi собакi говорили в подобном случае?

Да, ві інтєллєктуал, оказіваєтся!!!кококороккоборокко

твєрк! :прыгун:Потанцуєм?
І вас с Новiм Годом!
Потанцуєм?
Похожє, в подобном случає ім нє до звонков..
Да, ві інтєллєктуал, оказіваєтся!!!![]()
Замєтьтє, нє я єто прєдложіла!твєрк! :прыгун:
Значіт, вам і карті в рукі... Ілі куда там надо?..
А, ві как думалі?!

я думаю нє КАК, а ЧЄМЗамєтьтє, нє я єто прєдложіла!Значіт, вам і карті в рукі... Ілі куда там надо?..
А, ві как думалі?!![]()

Так, єто жє прєкрасно, когда єсть ЧЄМ думать!я думаю нє КАК, а ЧЄМ![]()
Поздравляю, ві практічєскі унікум!
главноє біть унікумом тєорєтічєскіТак, єто жє прєкрасно, когда єсть ЧЄМ думать!Поздравляю, ві практічєскі унікум!
![]()

Нє-є-є... Главноє біть в цєль, которая оправдіваєт срєдства!главноє біть унікумом тєорєтічєскі![]()